Ya noldu sanaBu tansiyon sanırım beni zorluyor leslie falan yapamıyorum şimdi de başım zonkluyo midem bulanıyor.
Bilmiyorum vallah spor motivasyonum gitti. şu baş ağrım bi geçse yapıcam leslie, yani kendimi zorlamam lazım yoksa hepten düşüyorumYa noldu sana
Yokya zorlama ara ver nolcak.somra yaparsın kendini iyi hissetmiyorsun motivasyonunu o yüzden kaybetdin.herhalde. neden oluyor acaba .Bilmiyorum vallah spor motivasyonum gitti. şu baş ağrım bi geçse yapıcam leslie, yani kendimi zorlamam lazım yoksa hepten düşüyorum
İlk anlamadım yazdığını sonradan okuyunca anladım pazarı 2 kere yazmışınNoldu kiz
Noldu ki öyleBu tansiyon sanırım beni zorluyor leslie falan yapamıyorum şimdi de başım zonkluyo midem bulanıyor.
Yokya zorlama ara ver nolcak.somra yaparsın kendini iyi hissetmiyorsun motivasyonunu o yüzden kaybetdin.herhalde. neden oluyor acaba .
Bilmiyorum ki kızlar bişeyim de yok yani tahlillerde çıkan. Aksine hepsi yüksek vitaminlerim yaniNoldu ki öyle
Geçer gider inşallah yaaBilmiyorum ki kızlar bişeyim de yok yani tahlillerde çıkan. Aksine hepsi yüksek vitaminlerim yani
Mental bişey herhalde yani illa ki geçecekGeçer gider inşallah yaa
Tamam iste bugunküde varİlk anlamadım yazdığını sonradan okuyunca anladım pazarı 2 kere yazmışın
Tamam anladım canım cicim aşkım bitanemTamam iste bugunküde var
Dövseydin bari beeeeTamam anladım
Yav emoji koyuyom çıkmıyor unutuyom sonrada üşeniyomDövseydin bari beeee
Tamam sorun yokYav emoji koyuyom çıkmıyor unutuyom sonrada üşeniyom
Yav düzenledim bidaha bakTamam sorun yok
Gördüm aşko kuşkoYav düzenledim bidaha bak
@Elif_Eylul
10.00 peynirli mayfobozlu omlet, 3 yesil zeytin, 2 dilim kizarmis ekmek, 2 dilim portakal
12.00 sade filtrr kahve 1 kare bitter
14.00 kabak spagetti, 3 yk yogurt, 1 kase tel sehriye corbasi
16.30 1 muz, yarim elma
18.30 1 tabak ispanak yemegi, 1 kaseyogurt, 1 dilim ekmek
2.5 litre su
@fitmomm
30 dk leslie 6509 adim