Bizim öğretmenlerin 28 Haziran'da bitiyor okulNe zmn tatil size başlıyor
Bizim öğretmenlerin 28 Haziran'da bitiyor okulNe zmn tatil size başlıyor
Evet mezuniyet pastalari bugün 3 ayrıFırında bu sıcakta fena oluyor
Zaten sizin oralar sıcak
Mezuniyet pastası mı yapıyorsun
Bnde bebe kek istedi onu fırına attım uyutucam uyanınca yer artık
Eşim geliyor haftayaNe zmn tatil size başlıyor
Eee hadi gözünaydınEşim geliyor haftaya
Klima altında çalışmak lazımEvet mezuniyet pastalari bugün 3 ayrı
Sıcakta fırın da berbat
Krema da eriyor hemen..elhamdülillah hallettim sayılır yine de
Geçmiş olsun canım dikkat et2 gündür tansiyonum mu düşüyor anlamıyorum. Beynim dönüyor resmen sersem gibi oluyorum, midem bulanıyor. Bu sıcak havayı çok severim ama çarptı mı naptı anlamadım klimalı ortamda olmama rağmen
2 saat kadar bişey yeme sıcak soğuk dikkat et dedi ama ben pek dikkat etmedim sen dikkat et benim geçen ay sallanıp çıktı Allah'tan diş kirilmadi tekrar takıldı@_ÇikiLata sen kaç gün sonra çiğneyebildin
Acaba sıvı beslenince kilo kaybedermiyim
Bnm vidalar takılacak 2 gün çorba yiyim sıvı diyeti yapmış olurum2 saat kadar bişey yeme sıcak soğuk dikkat et dedi ama ben pek dikkat etmedim sen dikkat et benim geçen ay sallanıp çıktı Allah'tan diş kirilmadi tekrar takıldı
Ziyaretçinin olmasi kötü bir şey mi bilmediğim için soruyorum belki üye olurlar ve forum hareketlenir bende bir süre üye olmadan konulara bakmıştım kadınlar kulübüne buraya melekler mekanına sonrasında buraya üye oldumMenümü yazam ziyaretçi yokkken
İyi birşey ama kimse üye olmuyor belkiZiyaretçinin olmasi kötü bir şey mi bilmediğim için soruyorum belki üye olurlar ve forum hareketlenir bende bir süre üye olmadan konulara bakmıştım kadınlar kulübüne buraya melekler mekanına sonrasında buraya üye oldum
Bugun carsi isleri vardiNapaysunuzzz
Afiyet olsun canım11:00 sucuklu yumurta domates salatalık 2 parmak peynir yarım simit tahin pekmez
Ara Kayfe 1 hurma
14:00 25-30 kiraz
15:00 1 dilim kek
17:00 3 köfte 2 dilim patates fırında biber domates
1 dilim tam buğday ekmeği
@Elif_Eylul bnm yeme içme bitti
Teşekkür ediyorumEee hadi gözünaydın
Mutfakta yok klima ya..oturma odası ve yatak odasında var..bu kış çok yorucu geçti yazın pek sipariş almayı düşünmüyorum..düğün nişan gibi bir kaç toplu iş yeter elhamdülillahKlima altında çalışmak lazım
Yazında doğum günleri başlar
Krizi fırsata çevirmece..Bnm vidalar takılacak 2 gün çorba yiyim sıvı diyeti yapmış olurum
Orası galiba 500 binden fazla aktif üye var araştırmıştımİyi birşey ama kimse üye olmuyor belki
Bizimki teşvik olur diye yazıyoruz ama yok
Çoğunluk üye sanırım kadınlar kulübünde vardır orası daha popüler
Burası sakin daha Güzel
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Tam buğday ekmeği 1 dilim
şekersiz çay
Ara öğün
1 kase zerdeçallı yoğurt
Akşam
3 köfte
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 ayran
1.5 lt su
6000 adım
Spor yapamadım daha
@Elif_Eylul @Ay_gibi_parlak @MisshayaLet
Afiyet olsun kızlarAyyy Cook sıcak bayilcam
Sabah 7
Bir muz yumurta 10 zeytin 1 TB ekmek
10 kiraz kurusu
Öğle 12
Çorba cacık kiymali patlican yemeği bulgur pilavı elma
Akşam 17.30
Yoğurtlu kabak kavurma karpuz
Su 1.5+1
Spor 40 dk pilates
500 bin aktif üye mi Her yerde hep aynı kişiler var gibiydi ben varkenOrası galiba 500 binden fazla aktif üye var araştırmıştım