Murat ile Nazlı
Daimi Üye
Geçmiş olsun haftaya bende gideceğimDişçideyim
Geçmiş olsun haftaya bende gideceğimDişçideyim
Olay bizi çekemediler aAnladım demekki olay baya büyüktü galiba
Evet ben helede ben aKıdın düşmanı
Hadi bakalim kolaylıklar diliyorumDişçideyim
baska sosyal medya platformlari artinca buralar azalmis.oyle demisti adminEvet bir ara çok mus konular vs ama sonra kimse yazmamış dikkatimi çekmişti
Bırandayı muşambayı yırttılarOlay bizi çekemediler a
Carttttt curtttttbaska sosyal medya platformlari artinca buralar azalmis.oyle demisti admin
Bırandayı muşambayı yırttılar
100gram versen kar aYarın tartı günü inşallah vermişimdir azda olsa
Aynen ayda 1 kilo versem bile mutlu olacağım o derece yani100gram versen kar a
Kk de 2sene takımlarda kaptanlik yaptim,takimlar bitince günlüklere geçildi,ordada 1sene sayfam vardi 30dan fazla üyeyle arkadas olduk,olaylar olunca buraya geldik ayrilmamak adina,tabiki burdanda cok dağılan olduBurada ki zayıflama gruplari da kapatılmış ilginç kapatılmasa daha iyi olabilir di 2 şerli 3 şerli takımlar olarak yarisabilirdik
Doğrudur tâbiKk de 2sene takımlarda kaptanlik yaptim,takimlar bitince günlüklere geçildi,ordada 1sene sayfam vardi 30dan fazla üyeyle arkadas olduk,olaylar olunca buraya geldik ayrilmamak adina,tabiki burdanda cok dağılan oldu
Yarışlar olunca iyi oluyor tabi.motivasyon oluyor insanaBurada ki zayıflama gruplari da kapatılmış ilginç kapatılmasa daha iyi olabilir di 2 şerli 3 şerli takımlar olarak yarisabilirdik
İnşallah.. zaten hızlı giden çabuk geri geliyor..yavaş ve kalıcı kilo vermek önemli.. ben zorlanıyorum valla..30 kilo kadar verdim..sıkıldım da bazen bozuyorum ama geri dönüyorum diyete..Yarın tartı var heyecan kapladı umarım vermişim dir çünkü dikkat ettim Dr un verdiği ilaçları takviyeleri aldım yine vermedi isem doktora gideceğim nedenini araştıracağım
Bağırsak tembelliği metabolizma yavaşlığı var
En azından ayda 1 2 kilo da olsa vermek ve geri almamak istiyorum
Maşallah ne güzel kilo vermişsiniz bende veririm inşallahİnşallah.. zaten hızlı giden çabuk geri geliyor..yavaş ve kalıcı kilo vermek önemli.. ben zorlanıyorum valla..30 kilo kadar verdim..sıkıldım da bazen bozuyorum ama geri dönüyorum diyete..
Devam yani
Burada yapsak mesela nasıl olurYarışlar olunca iyi oluyor tabi.motivasyon oluyor insana