Murat ile Nazlı
Daimi Üye
Webtekno sitesinde öyle yazıyordu bilemiyorum tabi500 bin aktif üye mi Her yerde hep aynı kişiler var gibiydi ben varken
Webtekno sitesinde öyle yazıyordu bilemiyorum tabi500 bin aktif üye mi Her yerde hep aynı kişiler var gibiydi ben varken
500 bin miOrası galiba 500 binden fazla aktif üye var araştırmıştım
Burasi sakin kk de herkesi atıyorlar a500 bin mi
Aktif kişi sayısı 1000 olabilir üyelik alıp girmeyen de çok
Nasıl atıyorlar neden atsınlar ki o zaman üye kaybederlerBurasi sakin kk de herkesi atıyorlar a
Doğrudur webtekno diye bir site var işte orada görmüştüm500 bin mi
Aktif kişi sayısı 1000 olabilir üyelik alıp girmeyen de çok
Atildik iste aNasıl atıyorlar neden atsınlar ki o zaman üye kaybederler
Benim sayfamdan 30kisiyi atti orasi kadinlar düsmanlarinin yeriNasıl atıyorlar neden atsınlar ki o zaman üye kaybederler
Anladım doğrudur tâbiAtildik iste a
Geri almadımi pekiBenim sayfamdan 30kisiyi atti orasi kadinlar düsmanlarinin yeri
Kk den atılanlar burdaymis eskiden yani atilan buraya,alinanlar gene geriye dönmüşler,bizi alsada gitmeyiz aAslında dua bölümü haber bölümü vs diğer bölümlerde de aktif mesajlar olsa burası da büyür
Alsada gitmeyizGeri almadımi peki
Evet bir ara çok mus konular vs ama sonra kimse yazmamış dikkatimi çekmiştiKk den atılanlar burdaymis eskiden yani atilan buraya,alinanlar gene geriye dönmüşler,bizi alsada gitmeyiz a
Şekil a biz ve birçok kişiNasıl atıyorlar neden atsınlar ki o zaman üye kaybederler
Anladım demekki olay baya büyüktü galibaŞekil a biz ve birçok kişi
Sahibi işine gelmeyince üyelik iptali yazıyor siteden atıyor
Geri gitmek istemedi kimse özür rica minnet bekliyordu çok beklerGeri almadımi peki
Önemli bişeyde yoktu canımAnladım demekki olay baya büyüktü galiba
Kıdın düşmanıBenim sayfamdan 30kisiyi atti orasi kadinlar düsmanlarinin yeri