Bilocan der gibi ha haTeşekkürler Filocan
Bilocan der gibi ha haTeşekkürler Filocan
Teşekkürler canımmTebrikler kizlar....bu hafta herkes muhteşem....çok başladık kilo vermen isteyen herkesi bekleriz ( ziyaretçiler utanmayin Sizde buyurun gelin
Bana dikişlerin düşmezse gel alırız demişlerdi ama şükür kendileri düştü seninkiler de kendiliğinden düşer inşallahGelin Kayfe içelim çok uyumlu yanındaki ekmek
Ön dişlerimle yiyorum
Yuhhh çok kilolusunyaz 52
Aaa haftaya gel alacaz dsi düşecek gibi değil 20 dikiş attı heraldeBana dikişlerin düşmezse gel alırız demişlerdi ama şükür kendileri düştü seninkiler de kendiliğinden düşer inşallah
Hep ağzıma saç girmiş sanırdım ha ha
Sendeeeeee
Tebrik ediyorum hepinizi
Teşekkürler canımlar
Masallah tebrikler canim istikrarlı kadınsın vesselam
Aaaa çok iyi..
Eee bikini sezonunumuz da geldi
Heryerini hemde sildim yavvv sapukkkkk
Hayalimdeki kilodasınyaz 52
Teşekkür ederim canımTebrikler kizlar....bu hafta herkes muhteşem....çok başladık kilo vermen isteyen herkesi bekleriz ( ziyaretçiler utanmayin Sizde buyurun gelin
Yağ koktu buralarYuhhh çok kilolusun
@Ay_gibi_parlak günün hareketleri çok güzel oldu devam edelim seriye
Evet evet devam edelim@Ay_gibi_parlak günün hareketleri çok güzel oldu devam edelim seriye
Tamam canım şimdi çıkıcamm. evden akşam atarım yarının hareketini@Ay_gibi_parlak günün hareketleri çok güzel oldu devam edelim seriye
Ederiz canımEvet evet devam edelim
Bnmde hiç olamadığımHayalimdeki kilodasın
Sen uzun boylusun o kadar olamazsın yavBnmde hiç olamadığım
Olan varda 80 kafi 75 olsam çok güzel olur ama inşallah birgün beyaSen uzun boylusun o kadar olamazsın yav
Yee.dengele zayıfla | Başlangıç Kilo | Geçen Cuma | Güncel Kilo | verilen Kilo | hedef kilo |
@Bitterçikilata | 95.4 | 98.4 | 97.5 | -0.9 | 90 |
@_ÇikiLata | 75.8 | 74.6 | 74.0 | -0.6 | 70 |
@MisshayaLet | 77.50 | 69.05 | 70.15 | +1.1 | 65 |
@Ay_gibi_parlak | 69.85 | 62.6 | 61.85 | -0.75 | 60 |
@sulisim | 63.4 | 62.3 | 62.0 | -0.3 | 58 |
@Elif_Eylul | 86.3 | 86.2 | 85.2 | -,1 | 80 |
@Cheesecake | 93.8 | 93.8 | 90.8 | -,3 | 85 |
@malkabulmüdürü | 82.50 | 82.50 | 82.15 | -0.35 | 75 |
Hee neyse zorunu atlattın nede olsaAaa haftaya gel alacaz dsi düşecek gibi değil 20 dikiş attı heralde
Çapraz düz gelişine atmış