Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Oyyy kolay gele mola ver ye bn yemem yiyince ağırlık Çöker iş güç yapamamGeç kalcak yemek malesef
Sobayı çıkarttım,alt katı temizledim camlar kaldı,
Oyyy kolay gele mola ver ye bn yemem yiyince ağırlık Çöker iş güç yapamamGeç kalcak yemek malesef
Allah kolaylık versinGeç kalcak yemek malesef
Afiyet olsun canımKahvaltı
Haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Tam buğday ekmeği
Şekersiz çay
Ara
Küçük muz
1 kayısı
2 kiraz
Akşam
6 yemek kaşığı patlıcan yemeği
4 yemek kaşığı erişte
Cacık
2 lt su
4000 adım
@Elif_Eylul @Ay_gibi_parlak @MisshayaLet
TeşekkürlerAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım@Elif_Eylul
Kahvaltı 2 dilim ekmek
Peynirli omlet
5 zeytin
2 ceviz
Yeşillik.
Öğle 1 bardak kefir
4 kayısı
2 wasa, 6 badem
.
Ara yeşil çay
1 pk Altınbaşak çörekotlu kinoali
Akşam 1 kalçalı but (firin) ,salata
Kahve içiyorum
Su 3 litre
Birazdan rezene leblebi
Spor yok henüz
Öyle valla neresi uygunsa ordan al 4-5 kilo kalabalıksın2demet semizotu aldim gene pazardan
Aşaya pazara gittik,burda olan domates misal 30 35tl 10tl ye aldik
Yaa bizim köy zengin köy diye geçiyor,ama bukadarda olmaz 10tl nerde 30tl nerdeÖyle valla neresi uygunsa ordan al 4-5 kilo kalabalıksın
Tutturabildiğine işteYaa bizim köy zengin köy diye geçiyor,ama bukadarda olmaz 10tl nerde 30tl nerde
Aynen öyle olanda evet var olmayanda gene yokTutturabildiğine işte
Zenginde enayi değil ya
Ne diyim kötüye fırsat vermesin rabbimAynen öyle olanda evet var olmayanda gene yok
Kuzenim 17 bile çok diyor 9-10 ideal diyo ama bebek düşünüyorsan 17 gebelik için ideal yağ oranı dedi. Kendisi personal trainerEee hiç olmasaydı yav 25 ideal değil mi
Kız 9-10 ne 0 yağ nerdeyse bnm kızı ölçsek 4-5 çıkar çok az öyle değil miKuzenim 17 bile çok diyor 9-10 ideal diyo ama bebek düşünüyorsan 17 gebelik için ideal yağ oranı dedi. Kendisi personal trainer
Çocuklar ölçülüyor mu onu bilmiyorum ama kendisinin 6 mı neymiş sporcuların öyle oluyormuşKız 9-10 ne 0 yağ nerdeyse bnm kızı ölçsek 4-5 çıkar çok az öyle değil mi
Çok az ama vücutta biraz yağda olması gerekmez miÇocuklar ölçülüyor mu onu bilmiyorum ama kendisinin 6 mı neymiş sporcuların öyle oluyormuş