Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Lise sınavına gircek dedim amaAma seneye benim oğlan deyince ben de üniversite sınavına girecekti sandım sen de ben demişsin benimki de 7 sınıf
Liseye giriş işte
Aaa seneye sınav annesiyiz
Lise sınavına gircek dedim amaAma seneye benim oğlan deyince ben de üniversite sınavına girecekti sandım sen de ben demişsin benimki de 7 sınıf
Allah zihin açıklığı versin emeğini boşa çıkarmasın inşallah
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
Günaydın canım iyi eğlencelerGünaydın biz pikniğe
Sen sevmezmisin pikniği ha haOoo seversinnn boooolll ye iç eğlen
@Elif_Eylul Allah zihin açıklığı versin nasibindeki neyse bunu getirsin seninki zaten meslek lisesi okuduğu için üniversite olmasa da çok iyi yardı iş bulur ve çok daha rahat bir şekilde ilerleyebilir kendini geliştirir
Amin kızlar Allah razi olsunAllah zihin açıklığı versin emeğini boşa çıkarmasın inşallah
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
Sağol ablacımGünaydın canım iyi eğlenceler
Kimse götürmüyor ki gidemSen sevmezmisin pikniği ha ha
Sınıfça gidiyoruz
Perşembe simdi bizim havuz var yapcaz kismetse ozaman yicez aKimse götürmüyor ki gidem
Severim sevmem mi Yeme içme olsun yeter ki
Perşembe tartı öncesi aboooo haPerşembe simdi bizim havuz var yapcaz kismetse ozaman yicez a
Bende persembe tartılırim aPerşembe tartı öncesi aboooo ha
EferiiimmmmBende persembe tartılırim a
Allah yardımcısı olsun zihin açıklığı versin..güzel geçecektir inşallahOģluma sınavı için dualarınızı bekliyorum
Hayırlı geceler
beni de kimsee götürmüüyoooKimse götürmüyor ki gidem
Severim sevmem mi Yeme içme olsun yeter ki
Olsun temizliktir bosver üstünüz başınız kokmazbeni de kimsee götürmüüyooo
biz de kızlarla akşam pikniğine gidicez ama mangallı değil
evet düz kız pikniği bir keresinde sonbaharda yazlığa gitmiştik kız kıza mangalda balık yapmıştıkOlsun temizliktir bosver üstünüz başınız kokmaz
Amin canim Allah razı olsunAllah yardımcısı olsun zihin açıklığı versin..güzel geçecektir inşallah
Ayy negüzel balık aevet düz kız pikniği bir keresinde sonbaharda yazlığa gitmiştik kız kıza mangalda balık yapmıştık
Sonbahar en sevdiğimevet düz kız pikniği bir keresinde sonbaharda yazlığa gitmiştik kız kıza mangalda balık yapmıştık