mügü
Daimi Üye
- Tepki
- 8.893
Hoş buldumHoşgeldin ablacım kolay gelsın
Hoş buldumHoşgeldin ablacım kolay gelsın
Kolay gelsinSelâm kızlar bir bakayım dedim
Mutfağı temizleyeceğim 3 günde bitmez mutfak
Tühya dün yapardım erken söyleseydin. Haftaya kaldı unutmazsam yaparım . Sonra böyle koşturup durucakAllah kolaylık versin inş çok zor çalışan anne olmakta
bana hediye gelmişti ondan çok kullanışlı
Maşallah canım
Ben şey yapmıştım cuma günleri ezanla sela arası çocugu belden tutup sallıyon ayaklarını salladım selaya yürüsün cumaya diye
3. Cuma yürümüştü
alırsın alırsın
Yeşili bana alabilirsiniz isterseniz
Tarihi eser daha ne istiyon aaaTabiki zengin çok var maşAllah
Şükür bizimde arada durumumuz iyi oluyor
Mal mülk araba traktör var elhamdülillah
Ama 50 60 senelik kv nin evinde oturuyorum mesela a
Bitter_im'in mesajı üzerinden kendi cevabımı vereyim. Renklendirme işine artık "[B]Admin[/B]" nickli site yöneticisi karar verebilir ama ben son renklendirmeleri yaparken baktım pek seçenek yoktu hep patlayan renkler vardı onlarda yöneticiler belli olsun üyeler ayırt edebilsin diye veriliyor ki yeşil çok fenaydı nick zor okunuyordu. Bitter_im'in dediği gibi şu an mod alımı yok biz ikimiz gelip gittiğimizde erkek üye olursa banlayabiliriz çok huzur bozucu bir durum olursa halledilir bir şekilde hala gidip geliyoruz zatenYönetim şuan boşlukta olduğu için ben kendim karar veremem @nk83 ile görüşmek gerekiyor oda yönetici degil artık. Ama acil durumlarda gerekirse tabi ki eski konumumuza dönüş yapıp işlemlerde bulanacağız.
Siteye moderatör alımı yok bizim rengimizde site’de yazar bölümünü girebilmemiz için mavi
İlk ben çıkmak istedim sonra bitter bacım ben de çıkıyom dedi onunla uğraşırken mügü modluktan çıktı ilk derken en son ben çıkmak zorunda kaldım ayağımı nasıl sürüdüysem artıkAaa nk da mı çıktı
Ay bişey olsa kime sorcaz
Yazar bölümü bizim göremediğimiz yer mi?
Başka sitelerden bahsetme kızBurdakiler hepiniz kk üyesimiydiniz?
Sorun degil bizim icin kk den geldik bizdeBitter_im'in mesajı üzerinden kendi cevabımı vereyim. Renklendirme işine artık "[B]Admin[/B]" nickli site yöneticisi karar verebilir ama ben son renklendirmeleri yaparken baktım pek seçenek yoktu hep patlayan renkler vardı onlarda yöneticiler belli olsun üyeler ayırt edebilsin diye veriliyor ki yeşil çok fenaydı nick zor okunuyordu. Bitter_im'in dediği gibi şu an mod alımı yok biz ikimiz gelip gittiğimizde erkek üye olursa banlayabiliriz çok huzur bozucu bir durum olursa halledilir bir şekilde hala gidip geliyoruz zaten
İlk ben çıkmak istedim sonra bitter bacım ben de çıkıyom dedi onunla uğraşırken mügü modluktan çıktı ilk derken en son ben çıkmak zorunda kaldım ayağımı nasıl sürüdüysem artık
Sizleri iyice yalnız bırakmayız merak etmeyin eski üyeler olarak destek oluruz. Teknik bir sorun olursa dediğim gibi "Admin" nickli site yöneticisine sorabilirsiniz. Ufak tefek şeylerde bizlere de sorabilirsiniz
Yazar bölümünü normal üyeler göremiyor çünkü yazım aşamalarımız orada oluyor haliyle bölüm eklenene kadar herkes yeni bölümde ve ileriki bölümlerde neler olacağını görüyordu o zaman da hazır bölüm eklenince keyfi kalmıyordu. Admin sağ olsun o konuyu yazarlara özel olarak ayarladı sorun çözüldü.
Başka sitelerden bahsetme kız
TamamdırBitter_im'in mesajı üzerinden kendi cevabımı vereyim. Renklendirme işine artık "[B]Admin[/B]" nickli site yöneticisi karar verebilir ama ben son renklendirmeleri yaparken baktım pek seçenek yoktu hep patlayan renkler vardı onlarda yöneticiler belli olsun üyeler ayırt edebilsin diye veriliyor ki yeşil çok fenaydı nick zor okunuyordu. Bitter_im'in dediği gibi şu an mod alımı yok biz ikimiz gelip gittiğimizde erkek üye olursa banlayabiliriz çok huzur bozucu bir durum olursa halledilir bir şekilde hala gidip geliyoruz zaten
İlk ben çıkmak istedim sonra bitter bacım ben de çıkıyom dedi onunla uğraşırken mügü modluktan çıktı ilk derken en son ben çıkmak zorunda kaldım ayağımı nasıl sürüdüysem artık
Sizleri iyice yalnız bırakmayız merak etmeyin eski üyeler olarak destek oluruz. Teknik bir sorun olursa dediğim gibi "Admin" nickli site yöneticisine sorabilirsiniz. Ufak tefek şeylerde bizlere de sorabilirsiniz
Yazar bölümünü normal üyeler göremiyor çünkü yazım aşamalarımız orada oluyor haliyle bölüm eklenene kadar herkes yeni bölümde ve ileriki bölümlerde neler olacağını görüyordu o zaman da hazır bölüm eklenince keyfi kalmıyordu. Admin sağ olsun o konuyu yazarlara özel olarak ayarladı sorun çözüldü.
Başka sitelerden bahsetme kız
Genel kural olarak forumlarda başka site adları geçmez ya o yüzden dedim. Bloglarımızın tanıtım konuları bile izinli oluyordu karşılıklı takip tarzı bir şeyler yapılıyorduSorun degil bizim icin kk den geldik bizde
Aman hâlaaa yapiyorlar aGenel kural olarak forumlarda başka site adları geçmez ya o yüzden dedim. Bloglarımızın tanıtım konuları bile izinli oluyordu karşılıklı takip tarzı bir şeyler yapılıyordu
Siz biz burada artık daimi üyeyiz art niyet olmadığı belli ama sırf bunun için üye olanlar oluyor o zamanda her yeri site adları gizli linkler vs ile dolduruyorlar kaldırdığımızda "niye ama başkaları isim vermiş bize mi sorun oldu" derlerse cevap veremeyiz. Var öyleleri maalesef bir ara konulardaki mesajlardan az silmedim hatta üyelerin profillerine özel mesajlarına yazıyorlardı insanlar rahatsız oluyordu. Aslında amacından saptırmasalar bilgilendirme niyetine paylaşılır tabii ne olacakta bir yerde sıkıntı çıkıyor illaAman hâlaaa yapiyorlar a