Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Çikocan

❤️ B.K-69.85.G.K-62.8.Hedef şimdilik 58 ❤️
Tepki
8.293
Allah kolaylık versin inş çok zor çalışan anne olmakta :tatlim:

:D bana hediye gelmişti ondan çok kullanışlı

haha

Maşallah canım :kalp:
Ben şey yapmıştım cuma günleri ezanla sela arası çocugu belden tutup sallıyon ayaklarını salladım selaya yürüsün cumaya diye haha
3. Cuma yürümüştü :kalp:

:haha: alırsın alırsın
Tühya dün yapardım erken söyleseydin. Haftaya kaldı unutmazsam yaparım . Sonra böyle koşturup durucak :mutluyum: haha haha haha

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.506
Yönetim şuan boşlukta olduğu için ben kendim karar veremem @nk83 ile görüşmek gerekiyor oda yönetici degil artık. Ama acil durumlarda gerekirse tabi ki eski konumumuza dönüş yapıp işlemlerde bulanacağız.
Siteye moderatör alımı yok :) bizim rengimizde site’de yazar bölümünü girebilmemiz için mavi :)
Bitter_im'in mesajı üzerinden kendi cevabımı vereyim. Renklendirme işine artık "[B]Admin[/B]" nickli site yöneticisi karar verebilir ama ben son renklendirmeleri yaparken baktım pek seçenek yoktu hep patlayan renkler vardı onlarda yöneticiler belli olsun üyeler ayırt edebilsin diye veriliyor ki yeşil çok fenaydı nick zor okunuyordu. Bitter_im'in dediği gibi şu an mod alımı yok biz ikimiz gelip gittiğimizde erkek üye olursa banlayabiliriz çok huzur bozucu bir durum olursa halledilir bir şekilde hala gidip geliyoruz zaten

Aaa nk da mı çıktı
Ay bişey olsa kime sorcaz

Yazar bölümü bizim göremediğimiz yer mi?
İlk ben çıkmak istedim sonra bitter bacım ben de çıkıyom dedi onunla uğraşırken mügü modluktan çıktı ilk derken en son ben çıkmak zorunda kaldım ayağımı nasıl sürüdüysem artık :kopkop:

Sizleri iyice yalnız bırakmayız merak etmeyin eski üyeler olarak destek oluruz. Teknik bir sorun olursa dediğim gibi "Admin" nickli site yöneticisine sorabilirsiniz. Ufak tefek şeylerde bizlere de sorabilirsiniz

Yazar bölümünü normal üyeler göremiyor çünkü yazım aşamalarımız orada oluyor haliyle bölüm eklenene kadar herkes yeni bölümde ve ileriki bölümlerde neler olacağını görüyordu o zaman da hazır bölüm eklenince keyfi kalmıyordu. Admin sağ olsun o konuyu yazarlara özel olarak ayarladı sorun çözüldü.

Burdakiler hepiniz kk üyesimiydiniz?
Başka sitelerden bahsetme kız :krizz:

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
128.719
Bitter_im'in mesajı üzerinden kendi cevabımı vereyim. Renklendirme işine artık "[B]Admin[/B]" nickli site yöneticisi karar verebilir ama ben son renklendirmeleri yaparken baktım pek seçenek yoktu hep patlayan renkler vardı onlarda yöneticiler belli olsun üyeler ayırt edebilsin diye veriliyor ki yeşil çok fenaydı nick zor okunuyordu. Bitter_im'in dediği gibi şu an mod alımı yok biz ikimiz gelip gittiğimizde erkek üye olursa banlayabiliriz çok huzur bozucu bir durum olursa halledilir bir şekilde hala gidip geliyoruz zaten

İlk ben çıkmak istedim sonra bitter bacım ben de çıkıyom dedi onunla uğraşırken mügü modluktan çıktı ilk derken en son ben çıkmak zorunda kaldım ayağımı nasıl sürüdüysem artık :kopkop:

Sizleri iyice yalnız bırakmayız merak etmeyin eski üyeler olarak destek oluruz. Teknik bir sorun olursa dediğim gibi "Admin" nickli site yöneticisine sorabilirsiniz. Ufak tefek şeylerde bizlere de sorabilirsiniz

Yazar bölümünü normal üyeler göremiyor çünkü yazım aşamalarımız orada oluyor haliyle bölüm eklenene kadar herkes yeni bölümde ve ileriki bölümlerde neler olacağını görüyordu o zaman da hazır bölüm eklenince keyfi kalmıyordu. Admin sağ olsun o konuyu yazarlara özel olarak ayarladı sorun çözüldü.

Sorun degil bizim icin kk den geldik bizde

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
84.128

Tamamdır

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.506
Aman hâlaaa yapiyorlar ahaha
Siz biz burada artık daimi üyeyiz art niyet olmadığı belli ama sırf bunun için üye olanlar oluyor o zamanda her yeri site adları gizli linkler vs ile dolduruyorlar kaldırdığımızda "niye ama başkaları isim vermiş bize mi sorun oldu" derlerse cevap veremeyiz. Var öyleleri maalesef bir ara konulardaki mesajlardan az silmedim hatta üyelerin profillerine özel mesajlarına yazıyorlardı insanlar rahatsız oluyordu. Aslında amacından saptırmasalar bilgilendirme niyetine paylaşılır tabii ne olacakta bir yerde sıkıntı çıkıyor illa :papatya:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar