En kücük kaç yasında senin simdilik bilmiyorki bakamıcaksan dogurmayaydır diyorlarBizde ayni durumdayız yaa en küçüğü fena herseyi istiyor aliyoruz,yok demeyi yada hayırı ögretemedik
En kücük kaç yasında senin simdilik bilmiyorki bakamıcaksan dogurmayaydır diyorlarBizde ayni durumdayız yaa en küçüğü fena herseyi istiyor aliyoruz,yok demeyi yada hayırı ögretemedik
Aslinsa gebelikte gidiliyor benim doktorum git dedi ben gittimKızlar benim bu gebelikte çok dişim ağrıyor sinirden heralde, çürük dişim var ama gebe oldugum için bişey yapamıyorlar var mı dogal önerisi olan bugün basımda disimde ağrıyor hiç iyi degilim
Olsun gene yaptırmışsın güle güle kullanın canım kiralar çok pahalı, ben 18 bin ödüyorum şuan24 senelik evliyim,22 sene boyunca ev tadilat yaptiramadık,en sonunda usta falan soktum eve alttan üste kadar yaptirdim,yani cocuklar büyüdü oda istiyorlar falan,kız zaten lojmanda kalıyor o yok evde ama insan gelince malesef oda gerekiyordu bağrış çağrıs yapildi
Benim kızım 23 24yasina giricek amelyathanede hemsireEn kücük kaç yasında senin simdilik bilmiyorki bakamıcaksan dogurmayaydır diyorlar
Zeytin koyuyorum parol içiyorumda geçmiyor çokta.Aslinsa gebelikte gidiliyor benim doktorum git dedi ben gittim
Ama dogal sadece bildigim karanfil yagi var sürmek icin
Rabbim yardımcın olsun her konuda bol bol dua et senin duan kabul olur simdiOlsun gene yaptırmışsın güle güle kullanın canım kiralar çok pahalı, ben 18 bin ödüyorum şuan
E maşallah nerdeyse kaynana olcan vercen gitcek kızBenim kızım 23 24yasina giricek amelyathanede hemsire
Oglan 18 gircek
Kız 6 yasinda
Amin canım bedduamda tutarmı kız ona göre bugün kaynanama sallamak istiyorum üç beş bişeyRabbim yardımcın olsun her konuda bol bol dua et senin duan kabul olur simdi
Valla evlense evlencek sevgilisi var ama zamanda var dedi bakalım hayırlısıE maşallah nerdeyse kaynana olcan vercen gitcek kız
eee niye bu kadar yaş araları var en kücüğün nie şımarık oldugu belli tekne kazıntısı
Ooo hadi hayırlısı olsun inşAllah Allah iyi insanlar çıkartsın karşısına yinedeValla evlense evlencek sevgilisi var ama zamanda var dedi bakalım hayırlısı
En küçüğü nasıl oldugunu bile anlamayan ben 12 sene sonra iste anla sen a
Aa yapıyorlar doktorundan onay al dişçi röntgene çekmeden müdahale ediyorKızlar benim bu gebelikte çok dişim ağrıyor sinirden heralde, çürük dişim var ama gebe oldugum için bişey yapamıyorlar var mı dogal önerisi olan bugün basımda disimde ağrıyor hiç iyi degilim
Devlet hiç bakmaz özele git bence geçici önerir bişeyZeytin koyuyorum parol içiyorumda geçmiyor çokta.
3 ay geçmeden müdehale yapamazlarmış film çekemezlermiş dövlette
Özelde yapıyorlar canım benim kuzenim dişçi devlette, oda özel yapıyor para için herşeyi ama bebek için sorumluluk almazlar dedi ihmal durumunda bebege bişe olursa sen bilirsin yinede diye söylemişti bende korktum gitmedim 2 aydır parolla idare ediyorumDevlet hiç bakma özeme git bence geçici önerir bişey
İlk 3 riskli diye evet çok bişey yapamıyorlar
Bn oğlumda hamileyken dişim ağrıyorduÖzelde yapıyorlar canım benim kuzenim dişçi devlette, oda özel yapıyor para için herşeyi ama bebek için sorumluluk almazlar dedi ihmal durumunda bebege bişe olursa sen bilirsin yinede diye söylemişti bende korktum gitmedim 2 aydır parolla idare ediyorum
Gebelik öncesi keşke bi genel mayene yaptırsaydınBenim diş kırıldı bi yanı çürük olan yerden hava yapıyor falan ondan çok ağrıyor oda yeni kırıldı hiç böyle degildi ben hiç böyle diş ağrısı çektigimi bilmiyorum
Yaa keske böyle olcagnı bilmiyodumkiGebelik öncesi keşke bi genel mayene yaptırsaydın
Hoşgeldin ablacım kolay gelsınSelâm kızlar bir bakayım dedim
Mutfağı temizleyeceğim 3 günde bitmez mutfak