Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Dene olmadı tez vakitte iadeye yollaYaa bitto valla bana hitap etmeyeni dolapta bekletiyorum naletim bende biraz,hosuma gitmeyeni bidaha giymiyorum a
Dene olmadı tez vakitte iadeye yollaYaa bitto valla bana hitap etmeyeni dolapta bekletiyorum naletim bende biraz,hosuma gitmeyeni bidaha giymiyorum a
Bakıyorum aksamdan beri gördüm bunlarıda aReklam değil
Modanisaya baksana bu daha güzel Ekli dosyayı görüntüle 43577
Yok ya renk olarak bunu giymem ben sıçık rengi zaten a model olarak attimBu daha iyi ama rengi siyah olsun
Ayy valla kafa karışiklıgi sadece a
Bunun grisi siyahı var bende
Haha yok ya bin tl bulunur sanki bişeyler sen nerede yaşıyordun canımUcuz etin yahnisi gibi bisey bu a
Parasına göre kiyafet
Giymiyorum ya benim kabanlarım toto altı en fazla uzunu bekarken falan kullandımda çocukla olmuyor ayagma dolanıyor uzunlarBu kadar uzun giymin mi hiç
Önü açık filann
Dikişleri değilde modeli komple güzel gelmedi
Reklam değil
Modanisaya baksana bu daha güzel Ekli dosyayı görüntüle 43577
Çok iyi almışsınBen dün oğlana 200 tl mont aldım şok edem sizi
Reklamdegil
Çok gezmek gerek gezince buluyorsunEvet tek kalan üründü, outlet magazasından aldım ya eşim diyor 200e kazak alamıyoruz
Oğlumun şansına
Ama alışverişte ben biraz ballıyımdır herşeyin ucuzunu ve güzelini bulurum denk geliyor
Yok ya sogukta nerde gezcem bekarken çok geziyordum sürekli magzalardaydım indirim günlerini falan kaçırmazdım ama şimdi vala çokta gezemiyorumÇok gezmek gerek gezince buluyorsun
İyi olmuş
Bursa da yaşıyorum ben canimHaha yok ya bin tl bulunur sanki bişeyler sen nerede yaşıyordun canım
Giymiyorum ya benim kabanlarım toto altı en fazla uzunu bekarken falan kullandımda çocukla olmuyor ayagma dolanıyor uzunlar
Buda güzel
Maşallah bu fiyatı nerde buluyosun aBen dün oğlana 200 tl mont aldım şok edem sizi
Reklamdegil
17kisi kim aŞu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar
Toplam: 20 (Kullanıcı: 3, ziyaretçi: 17)
He elit biyer orası ucuz bişey bulamazsınBursa da yaşıyorum ben canim
Haha buldum izmitte outlet var çok büyük bütün markalar magzaların outleti var çok uygun.Maşallah bu fiyatı nerde buluyosun a
Senin kız ucuz beğenmezMaşallah bu fiyatı nerde buluyosun a