He bizimkide bebek ne anlıcak ben ne alırsam onu giyor simdi ilerde oda begenmezSenin kız ucuz beğenmez
He bizimkide bebek ne anlıcak ben ne alırsam onu giyor simdi ilerde oda begenmezSenin kız ucuz beğenmez
Tabiki zengin çok var maşAllahHe elit biyer orası ucuz bişey bulamazsın
Ama oranın geneli zengo oluyor diye biliyorum
Banada denk gelse keske aHaha buldum izmitte outlet var çok büyük bütün markalar magzaların outleti var çok uygun.
Reklamdegil
Bizim burdada var çok outlet avmHaha buldum izmitte outlet var çok büyük bütün markalar magzaların outleti var çok uygun.
Reklamdegil
Bizimki zara (reklam degil) aSenin kız ucuz beğenmez
Gecen puantiyeli üst bluz ispanyol paça takım vardi benim çok hosuma gittiHe bizimkide bebek ne anlıcak ben ne alırsam onu giyor simdi ilerde oda begenmez
Doğru demişGecen butik vardi gittik,kadın eylüle göre tayt pantalon gösteriyor kadına demezmi bu ne nene donu gibi a
Giymez valla biliyosun sen nasil giyiniyorDoğru demiş
ohh gene iyi oturabiliyorsan Allah geçim düzen versin ya mal mülk yalan ben hiç umursamıyorum saglıgım olsunda herşey hallolur napalımTabiki zengin çok var maşAllah
Şükür bizimde arada durumumuz iyi oluyor
Mal mülk araba traktör var elhamdülillah
Ama 50 60 senelik kv nin evinde oturuyorum mesela a
Nene donu mu ay şimdiki nesil çok fenalaar memnun etmesi çok zor Allah kolaylık versin annelere küçükken 1 kere bayramlık alındıgını hatırlıyorum. Digerlerini annem temizliklere giderdi ordan getirirdi öyle büyüdük şimdikilerin fazlalıktan bu arsızlıklarıGecen butik vardi gittik,kadın eylüle göre tayt pantalon gösteriyor kadına demezmi bu ne nene donu gibi a
Zara kim kız kızın adı mıBizimki zara (reklam degil) a
Ama ben cok nadir aliyorum markalari
24 senelik evliyim,22 sene boyunca ev tadilat yaptiramadık,en sonunda usta falan soktum eve alttan üste kadar yaptirdim,yani cocuklar büyüdü oda istiyorlar falan,kız zaten lojmanda kalıyor o yok evde ama insan gelince malesef oda gerekiyordu bağrış çağrıs yapildiohh gene iyi oturabiliyorsan Allah geçim düzen versin ya mal mülk yalan ben hiç umursamıyorum saglıgım olsunda herşey hallolur napalım
Yok marka olan aZara kim kız kızın adı mı
Reklamdegil
Herseyleri önü geliyor her dedikleri oluyor,ama zorlugunu biz cekiyoruz malesefNene donu mu ay şimdiki nesil çok fenalaar memnun etmesi çok zor Allah kolaylık versin annelere küçükken 1 kere bayramlık alındıgını hatırlıyorum. Digerlerini annem temizliklere giderdi ordan getirirdi öyle büyüdük şimdikilerin fazlalıktan bu arsızlıkları
Okadar fakirim marka oldugnu anlamadım bakYok marka olan a
Okadar fakirim marka oldugnu anlamadım bak
Evet malaesef ama bizde şimdi kıyamıyoruz ben mesela ben görmedim çocugum neden görmesin varken güç yettigince alıyoruz yapıyoruz onlar mutlu olsun canları sagolsunHerseyleri önü geliyor her dedikleri oluyor,ama zorlugunu biz cekiyoruz malesef
Bizde ayni durumdayız yaa en küçüğü fena herseyi istiyor aliyoruz,yok demeyi yada hayırı ögretemedikEvet malaesef ama bizde şimdi kıyamıyoruz ben mesela ben görmedim çocugum neden görmesin varken güç yettigince alıyoruz yapıyoruz onlar mutlu olsun canları sagolsun