Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.437
Tabiki zengin çok var maşAllah
Şükür bizimde arada durumumuz iyi oluyor
Mal mülk araba traktör var elhamdülillah
Ama 50 60 senelik kv nin evinde oturuyorum mesela ahaha
:D ohh gene iyi oturabiliyorsan Allah geçim düzen versin ya mal mülk yalan ben hiç umursamıyorum saglıgım olsunda herşey hallolur napalım :)

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.437
Gecen butik vardi gittik,kadın eylüle göre tayt pantalon gösteriyor kadına demezmi bu ne nene donu gibi ahaha
Nene donu mu haha ay şimdiki nesil çok fenalaar :) memnun etmesi çok zor Allah kolaylık versin annelere :) küçükken 1 kere bayramlık alındıgını hatırlıyorum. Digerlerini annem temizliklere giderdi ordan getirirdi öyle büyüdük şimdikilerin fazlalıktan bu arsızlıkları

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
128.686
:D ohh gene iyi oturabiliyorsan Allah geçim düzen versin ya mal mülk yalan ben hiç umursamıyorum saglıgım olsunda herşey hallolur napalım :)
24 senelik evliyim,22 sene boyunca ev tadilat yaptiramadık,en sonunda usta falan soktum eve alttan üste kadar yaptirdim,yani cocuklar büyüdü oda istiyorlar falan,kız zaten lojmanda kalıyor o yok evde ama insan gelince malesef oda gerekiyordu bağrış çağrıs yapildi

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
128.686
Nene donu mu haha ay şimdiki nesil çok fenalaar :) memnun etmesi çok zor Allah kolaylık versin annelere :) küçükken 1 kere bayramlık alındıgını hatırlıyorum. Digerlerini annem temizliklere giderdi ordan getirirdi öyle büyüdük şimdikilerin fazlalıktan bu arsızlıkları
Herseyleri önü geliyor her dedikleri oluyor,ama zorlugunu biz cekiyoruz malesef

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.437
Kızlar benim bu gebelikte çok dişim ağrıyor sinirden heralde, çürük dişim var ama gebe oldugum için bişey yapamıyorlar var mı dogal önerisi olan bugün basımda disimde ağrıyor hiç iyi degilim :(

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
128.686
Evet malaesef ama bizde şimdi kıyamıyoruz ben mesela ben görmedim çocugum neden görmesin varken güç yettigince alıyoruz yapıyoruz onlar mutlu olsun canları sagolsun :panter:
Bizde ayni durumdayız yaa en küçüğü fena herseyi istiyor aliyoruz,yok demeyi yada hayırı ögretemedik

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar