Ahhh ne güzel bol bol dertlerisirizLise sınavına gircek dedim ama
Liseye giriş işte
Aaa seneye sınav annesiyiz
Ahhh ne güzel bol bol dertlerisirizLise sınavına gircek dedim ama
Liseye giriş işte
Aaa seneye sınav annesiyiz
Amin inşallah@Bitterçikilata tertemiz güzel sonuçlara inşallah
Sosyete pikniği demek istedin sanırım
Sonbahar en sevdiğim
Sizinki pinterest piknigi olacak resim atarsin
Şimdiden başlasak miAhhh ne güzel bol bol dertlerisiriz
Bnde mangallı piknik istiyorum üstüm başım koksun önemli değilevet düz kız pikniği bir keresinde sonbaharda yazlığa gitmiştik kız kıza mangalda balık yapmıştık
İçecekler sende mievet düz kız pikniği bir keresinde sonbaharda yazlığa gitmiştik kız kıza mangalda balık yapmıştık
öyle olmıcak ama h Allahhh ne verdiyse yadırcaz
Sonbahar en sevdiğim
Sizinki pinterest piknigi olacak resim atarsin
evet ya şöyle sucuk köfte offBnde mangallı piknik istiyorum üstüm başım koksun önemli değil
bu akşam içecekler benden aynen grup konuşmamıza mı sızdın biri ekmek alcak biri abur cubur biri kızartma falanİçecekler sende mi
Olur kız....napcaniz yazın LGS hazirligina baslicak misiniz tam tatil mi yaptircan oğlanıŞimdiden başlasak mi
Bilmiyorum ki hiç aslında bu yaz onu eşimin yanında işe gönderip biraz burnu sürtsün istiyorumOlur kız....napcaniz yazın LGS hazirligina baslicak misiniz tam tatil mi yaptircan oğlanı
Bencede seninkini biraz vermelisinBilmiyorum ki hiç aslında bu yaz onu eşimin yanında işe gönderip biraz burnu sürtsün istiyorum
Görsün biraz kolay olmadığınıBencede seninkini biraz vermelisin
Aklı beş karış havadaBilmiyorum ki hiç aslında bu yaz onu eşimin yanında işe gönderip biraz burnu sürtsün istiyorum
Eşinin mesleği neBilmiyorum ki hiç aslında bu yaz onu eşimin yanında işe gönderip biraz burnu sürtsün istiyorum
Parkta ne isi var kiz derslerini çalişsayaa,oyun degil artıkGörsün biraz kolay olmadığını
Aklı fikri oyun , parka ineyim kudurayım, yemek
Cami hocasi aEşinin mesleği ne
Ziyaretçiler merak etsin özelden yazayımEşinin mesleği ne
Anlıyor mu yaz geldi daha parktan çıkmaz habire kapıya geliyorlar çağırmayaParkta ne isi var kiz derslerini çalişsayaa,oyun degil artık
Öyle imkanın varsa ne büyük şans değerlendirBilmiyorum ki hiç aslında bu yaz onu eşimin yanında işe gönderip biraz burnu sürtsün istiyorum
Ayyy hepsi aynı benimki de mahalledeki bebelerle oynuyor ver oyun oynarım akşama kadar YouTube izlesin...Görsün biraz kolay olmadığını
Aklı fikri oyun , parka ineyim kudurayım, yemek