Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
128.598
Ne yığdınız eşyaları kadının tarlasına :krizz:
Benim arka kapı yola cikiyor onun arsasıda bize bakiyor,baştan dediki buralara bakın sahip çıkın bunu dediginde ramazan bayramıydi simdi kurbana toplayin diyor,ama hep dedim ben bakım buraya koymayin kadin birden gelir yer onun yeri ama dinleyen kim olan bana oluyor

Maya.

Daimi Üye
Tepki
38.526
Benim arka kapı yola cikiyor onun arsasıda bize bakiyor,baştan dediki buralara bakın sahip çıkın bunu dediginde ramazan bayramıydi simdi kurbana toplayin diyor,ama hep dedim ben bakım buraya koymayin kadin birden gelir yer onun yeri ama dinleyen kim olan bana oluyor
Hahahahaha aynen kadın sahip çıkın demiş eşya koyun dememiş ki :krizz:

Maya.

Daimi Üye
Tepki
38.526
S
Sakal bırak filiko :krnz:

MisshayaLet

❤️❤️Spora başlangıç 17/7/24 kilo71,40❤️❤️
Tepki
27.471
Günaydın Kızlar ❤️ internette sorun var giremiyorum alt yapıdan kaynaklı dediler yine bir türlü olmadı. Sayfa donuyor internet paketim bitti cuma günü yenileniyor kocamın netine girdim şimdi işe gidecek haber vereyim dedim öpüldünüz hepiniz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar