Elif_Eylul
Daimi Üye
- #71.701
Dağ nerdeDağa kaçtı
Dağ nerdeDağa kaçtı
Piknikte kayboldu
Aman al topla dırdırı bitmez o zmnKadin belcikadan gelmis,sanki bayramda usta gelcek,evet bende dedim yaa kusura bakmayin bayram gecsinde sıkışmayın esyalarinizi alin dese tamam manyak nasil sinir oldum
Hee iste götüm yer görmüyor oyüzdenAman al topla dırdırı bitmez o zmn
Ne yığdınız eşyaları kadının tarlasınaHee iste götüm yer görmüyor oyüzden
Benim arka kapı yola cikiyor onun arsasıda bize bakiyor,baştan dediki buralara bakın sahip çıkın bunu dediginde ramazan bayramıydi simdi kurbana toplayin diyor,ama hep dedim ben bakım buraya koymayin kadin birden gelir yer onun yeri ama dinleyen kim olan bana oluyorNe yığdınız eşyaları kadının tarlasına
Ha aynen kadın sahip çıkın demiş eşya koyun dememiş kiBenim arka kapı yola cikiyor onun arsasıda bize bakiyor,baştan dediki buralara bakın sahip çıkın bunu dediginde ramazan bayramıydi simdi kurbana toplayin diyor,ama hep dedim ben bakım buraya koymayin kadin birden gelir yer onun yeri ama dinleyen kim olan bana oluyor
Sakal bırak filikoBenim arka kapı yola cikiyor onun arsasıda bize bakiyor,baştan dediki buralara bakın sahip çıkın bunu dediginde ramazan bayramıydi simdi kurbana toplayin diyor,ama hep dedim ben bakım buraya koymayin kadin birden gelir yer onun yeri ama dinleyen kim olan bana oluyor
TamamS
Sakal bırak filiko
Dağda o biri dağa kaçmışDağ nerde
Günaydınlarrr
Günaydın kızlar nasılsınızGünaydın
ADağda o biri dağa kaçmış
Günaydın canımGünaydın Kızlar internette sorun var giremiyorum alt yapıdan kaynaklı dediler yine bir türlü olmadı. Sayfa donuyor internet paketim bitti cuma günü yenileniyor kocamın netine girdim şimdi işe gidecek haber vereyim dedim öpüldünüz hepiniz.
Günaydın canımGünaydııınnnn