Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Amaninnn geline verseydin o alsaydı görümce yormasaydın kendini ne güzel düşünmüşler helal olsunÇarşıya gittim babamlar para gönderdi geline bayram için hediye almaya gittim
Amaninnn geline verseydin o alsaydı görümce yormasaydın kendini ne güzel düşünmüşler helal olsunÇarşıya gittim babamlar para gönderdi geline bayram için hediye almaya gittim
Çok mu atladı hopladıBiz 8de geldik havuzdan,eylülün kasıkları yara oldu kabardı,koca zaten istemiyordu yollamak buda sebep oldu bağarmasına,avazi çıktığı kadar küfürler falan yani moral sıfır oldu gelince
Gecmis olsun canimAldırdım canım çok şükür iyi durumda az açıklık var fırçala dedi kapanır
1-1,5 ay sonra dolgum var o yapılacak
Uzun süre işlem yok
Sağol canımGecmis olsun canim
Yanik yok biryerinde mayodan oldu sanirim sürdüm herseyÇok mu atladı hopladı
Güneşte yakmış olabilir silverdin varsa sür
Aman o da bağırmaya fırsat kolluyor he
Olabilir suya sert attıysa ağrısı olur 1-2 günYanik yok biryerinde mayodan oldu sanirim sürdüm hersey
Dünden beri bagriyor zaten
Birgün birşey burnumdan gelmeseOlabilir suya sert attıysa ağrısı olur 1-2 gün
İlk an anlamaz. Ağrı kesici ver olmadı
Aman keyfini kaçırma onun huyu biliyorsun he de geçBirgün birşey burnumdan gelmese
Ahh bu erkeklerBiz 8de geldik havuzdan,eylülün kasıkları yara oldu kabardı,koca zaten istemiyordu yollamak buda sebep oldu bağarmasına,avazi çıktığı kadar küfürler falan yani moral sıfır oldu gelince
Hm iyi bakalım canım zorunu atlattınAldırdım canım çok şükür iyi durumda az açıklık var fırçala dedi kapanır
Uzun süre işlem yok
Geçen bayram para gönderdiler bayramlaşmaya gidince verdim bu seferde 3lü ceyrekli çerçeveli bileklik yaptırdık sürpriz olacak haberi yokAmaninnn geline verseydin o alsaydı görümce yormasaydın kendini ne güzel düşünmüşler helal olsun
Çok şükür canımHm iyi bakalım canım zorunu atlattın
Ayy görünce sevinir güle güle kullansınGeçen bayram para gönderdiler bayramlaşmaya gidince verdim bu seferde 3lü ceyrekli çerçeveli bileklik yaptırdık sürpriz olacak haberi yok
Sağol canımmAyy görünce sevinir güle güle kullansın
Geçmiş olsun canımAldırdım canım çok şükür iyi durumda az açıklık var fırçala dedi kapanır
Uzun süre işlem yok
Afiyet olsun11:00 1 simit
Ayfer’de 4-5 biber
5 zeytin
1 dilim peynir
Karpuz
15:00 Ara sütlaç Kayfe
19:00 6 yk basmati pirinç pilavı
5 yk et
Salata, cacık
@Elif_Eylul
Tuhhh ya çok üzüldüm keşke kocan baksaydi evde madem gitmesini istemiyorsaBiz 8de geldik havuzdan,eylülün kasıkları yara oldu kabardı,koca zaten istemiyordu yollamak buda sebep oldu bağarmasına,avazi çıktığı kadar küfürler falan yani moral sıfır oldu gelince
Bende sizin gelininiz olabilir miyimGeçen bayram para gönderdiler bayramlaşmaya gidince verdim bu seferde 3lü ceyrekli çerçeveli bileklik yaptırdık sürpriz olacak haberi yok