Tuhhh ya çok üzüldüm keşke kocan baksaydi evde madem gitmesini istemiyorsa
Bende sizin gelininiz olabilir miyim
Günaydın uyanınnnnn
Günaydın....
Günaydın kızlar Hayırlı cumalarGünaydın 7 den beri ayaktayız
Tebrikler canim
TeşekkürlerTebrikler canim
Allah ıslah etsin derdi neymiş boşanmak mi istiyor niye huzurunuzu bozuyorDün eşimle tartıştık bütün gece ağladım neymiş oğlanı bayramda getirmeyecekmisim
Yahu çocuk heveslendi söyledim alacağım dedim babaannesi ona göre planıni yaptı vs vs
Bugün alacağım dün gece almasan olmaz mı diyor
Birbirimize girdik
Bilerek yapıyor azıcık iyiysem yüzüm gülüyorsa kavga çıkaracak birşey buluyor
Dün sabah Dr a giderken para istedim ya ondan tüm şamata dediğim tek şey param yok lazım oluyor o kadar para alıyorsun bana da ayda bir iki defa harçlık versen ne olur ki dedim
Akşamina başka birşey bulup kavga çıkardı
Artık dayanamıyorum
Denge yok bebelerde ya 12 ya 7Günaydın 7 den beri ayaktayız
Hiç harçlık vermez miDün eşimle tartıştık bütün gece ağladım neymiş oğlanı bayramda getirmeyecekmisim
Yahu çocuk heveslendi söyledim alacağım dedim babaannesi ona göre planıni yaptı vs vs
Bugün alacağım dün gece almasan olmaz mı diyor
Birbirimize girdik
Bilerek yapıyor azıcık iyiysem yüzüm gülüyorsa kavga çıkaracak birşey buluyor
Dün sabah Dr a giderken para istedim ya ondan tüm şamata dediğim tek şey param yok lazım oluyor o kadar para alıyorsun bana da ayda bir iki defa harçlık versen ne olur ki dedim
Akşamina başka birşey bulup kavga çıkardı
Artık dayanamıyorum
Aynen ya ağlayarak uyandı karnım ağrıyor diye geri uyuduDenge yok bebelerde ya 12 ya 7
Boooollllll sabırlar hepimize Ha ha haBugün karne günü iyi de kötüde olsa iyi tatiller çocuklara analara booooolll sabırlar
Dondurma filan yiyorlar vücut hata veriyorAynen ya ağlayarak uyandı karnım ağrıyor diye geri uyudu
Olabilir birde çok sıcak ya aşırıDondurma filan yiyorlar vücut hata veriyor
ben de bayramlık elbise sandım ruhum fakirGeçen bayram para gönderdiler bayramlaşmaya gidince verdim bu seferde 3lü ceyrekli çerçeveli bileklik yaptırdık sürpriz olacak haberi yok