Elif_Eylul
Daimi Üye
- #72.821
Hortladımı seninki benimkinler bön bön bakıyordu bana ahadi yaaaa ben de horlayan sinek yüzünden uyuyamadım geçmiş olsun
Öldürdüm hepsini ama bende öldüm a
Hortladımı seninki benimkinler bön bön bakıyordu bana ahadi yaaaa ben de horlayan sinek yüzünden uyuyamadım geçmiş olsun
benim sinek kocaHortladımı seninki benimkinler bön bön bakıyordu bana a
Öldürdüm hepsini ama bende öldüm a
Allah seni napmasin manyak abenim sinek koca
Bn yıllardır hap olarak kullanıyorumHap şeklinde demir ilacı verdi 6 ay kullan dedi...eskiden kan ilaçları sıvı oluyordu ilk defa hap gördüm
Nerden bildinDiyetisyenemi
Sineklik yok muAksam sivrisinek kovalamaktan uyuyamadim,birde ayak ağrısından 4tane yastik koydum banamısın demedi yok böyle bisey
Benim adım filiz aNerden bildin
Yok kapidaSineklik yok mu
Geçmiş olsun....yordunluktandirAksam sivrisinek kovalamaktan uyuyamadim,birde ayak ağrısından 4tane yastik koydum banamısın demedi yok böyle bisey
Sağol canımben eskiden hep hap kullanırdım ilk kez serum verdi bana da, geçmiş olsun
Tebrikler canim güzel gidiyorsun
Ooo süper canim Tebrikler-700gr kilodan
-1300 gr yağdan
Ödemin çıktı adet olcam 2 güne yoksa 1,5 kg olurdum
@Elif_Eylul Ekli dosyayı görüntüle 42427
Teşekkürler 80 i ucundan gördüm artık gerisi çorap söküğü gibi gelir inşallahTebrikler canim güzel gidiyorsun
Ooo süper canim Tebrikler
az olsun temiz olsun...çok kilo verip geri almaktansa böyle daha iyi....bid yürüyüş eklersen çok iyi olurTeşekkürler 80 i ucundan gördüm artık gerisi çorap söküğü gibi gelir inşallah
Sağol canımTebrikler canim güzel gidiyorsun
Ooo süper canim Tebrikler
ben çalışıyorumm sennnNapaysunuzzzz
Çocuklarla kavga ediyoruz bolcaNapaysunuzzzz