Murat ile Nazlı
Daimi Üye
İşte yürüyüşe gidemiyorum ev işini anca yetiştiriyorum sıcaklarda oluncaaz olsun temiz olsun...çok kilo verip geri almaktansa böyle daha iyi....bid yürüyüş eklersen çok iyi olur
İşte yürüyüşe gidemiyorum ev işini anca yetiştiriyorum sıcaklarda oluncaaz olsun temiz olsun...çok kilo verip geri almaktansa böyle daha iyi....bid yürüyüş eklersen çok iyi olur
Kolay gelsin yemek yaptım anca oturdumben çalışıyorumm sennn
3 ay öyle geçecek galibaÇocuklarla kavga ediyoruz bolca
Evde yürü Leslie 15 mil ile başla....inan yaptikca zaman yaratıyorsun spor yapmayaİşte yürüyüşe gidemiyorum ev işini anca yetiştiriyorum sıcaklarda olunca
Burası sıcak dışarıda çıkilmıyor...Allahyan pazar günü gidiyoruz anacigima...orda en azından akşam üzeri dışarı cikabiliriz3 ay öyle geçecek galiba
Doğru diyorsunEvde yürü Leslie 15 mil ile başla....inan yaptikca zaman yaratıyorsun spor yapmaya
Ohh ne güzelBurası sıcak dışarıda çıkilmıyor...Allahyan pazar günü gidiyoruz anacigima...orda en azından akşam üzeri dışarı cikabiliriz
Bugün az temizlik yaptim,birde ne göreyim eve fare girmis onla uğrasiyoruzNapaysunuzzzz
Oooo nerden girmişBugün az temizlik yaptim,birde ne göreyim eve fare girmis onla uğrasiyoruz
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
Sabah klâsik kahvaltı yaptım
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Peynir ince dilim
Salatalık domates
Yeşil biber
Tam buğday ekmeği 1 dilim
Akşam
Menemen 6 YK
2 YK yoğurt
2 ince dilim tam buğday ekmeği
15 dk egzersiz
2lt su
Afiyet olsun canım13:00 tost domates salatalık
Ara kahve soda
18:30 4-5 küçük kuru dolma 2 yk et sote
1 servis kaşığı sütlü tatlı
@Elif_Eylul
Ayy valla nebilimOooo nerden girmiş
Odun yığmıştık demiştin ordan mı acaba
İyi gece kulak yememiş heeeAyy valla nebilim
Bulasik makinasi tabletlerini tüpün oraya taşımıs,posetlerini sökmüş,azönce tüp bitti bir baktim arkasinda tabletler
A kulakmıİyi gece kulak yememiş heee
He kız fareler kulak burun yiyormuşA kulalmı
Eski evde yasiyorum 24 senedir yemediler lan aHe kız fareler kulak burun yiyormuş