Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Hey maşallah boyu kaç kiOğlanı diyetisyene yazdırdım Pazartesi gidicez bakalim 130kilo oldu
Hey maşallah boyu kaç kiOğlanı diyetisyene yazdırdım Pazartesi gidicez bakalim 130kilo oldu
Fare var mıydı evde hepEski evde yasiyorum 24 senedir yemediler lan a
1.70 geciktiHey maşallah boyu kaç ki
Geldigim sene çok vardi bilmiyordum ozamanlar bisey,hepsini hallettim,evi yaptirinca yoktu,simdi bir yer bulduysa girmisFare var mıydı evde hep
Hayyy maşallah o ne yaa bu yaştaOğlanı diyetisyene yazdırdım Pazartesi gidicez bakalim 130kilo oldu
Fare den pek korkarim Allah kolaylık versin çabuk kurtulursunuz inşallahGeldigim sene çok vardi bilmiyordum ozamanlar bisey,hepsini hallettim,evi yaptirinca yoktu,simdi bir yer bulduysa girmis
Yaa iste otur Allah ver AllahHayyy maşallah o ne yaa bu yaşta
Hey maşallah tosuncuğaOğlanı diyetisyene yazdırdım Pazartesi gidicez bakalim 130kilo oldu
Yaaa iste gelmem gelmem fareyle gelince böyle olur aKizzx senin fareyi okumaya 41 ziyaretçi gelmiş
Hep hamur işi makarna derken oldu devaynası aHey maşallah tosuncuğa
Klonla kendini 5 tane filan heryere gitsinCumartesi akşami kına var köyde
Pazar istanbula gidicem nişan var
Pazar akşami düğün var Bursada oraya
Salı günü nisan var,cuma dügün var a
Yapma kız yemesin bu yaşta kilo olunca ilerde hep sorun oluyorHep hamur işi makarna derken oldu devaynası a
2gündur yemiyor bakalim
İstanbul’a nereye geliyorsun akşam tekrar düğüne basıl yetişcen gız kimin nişanı adamını yolla nişana sende ordaki düğüne gitCumartesi akşami kına var köyde
Pazar istanbula gidicem nişan var
Pazar akşami düğün var Bursada oraya
Salı günü nisan var,cuma dügün var a
Yapmıcam dedim artik zaten bugün doktoru aradik özel en erken tarih verin dedim oda verdi,pazartesiye,baştan sağlık ocagina gidip tahlil yaptircaz,3ten sonra isten izin alıp doktora gidicezYapma kız yemesin bu yaşta kilo olunca ilerde hep sorun oluyor
Sporada gitsin verir küçük ya çabucak
Kan tahlilide yaptır belki vitaminlerde düşüktür
Istanbulun neresi bende bilmiyom,kocanın amcasının oğlunun aslinda kendi gitse iyi olur,digeri annemin dayısının oglunun oglumu ne aİstanbul’a nereye geliyorsun akşam tekrar düğüne basıl yetişcen gız kimin nişanı adamını yolla nişana sende ordaki düğüne git
Yolla gitsin git gel kendi akrabasıymışIstanbulun neresi bende bilmiyom,kocanın amcasının oğlunun aslinda kendi gitse iyi olur,digeri annemin dayısının oglunun oglumu ne a
Abur cuburda yemesinYapmıcam dedim artik zaten bugün doktoru aradik özel en erken tarih verin dedim oda verdi,pazartesiye,baştan sağlık ocagina gidip tahlil yaptircaz,3ten sonra isten izin alıp doktora gidicez