MisshayaLet
❤️❤️Spora başlangıç 17/7/24 kilo71,40❤️❤️
Ya zaten taktırmaya gönlü yoktu birde çevreden suyun kalitesinin düştüğünü duymuş işte diyorum ya gönlü yok bahane üretiyor.Bnmki de
Ya zaten taktırmaya gönlü yoktu birde çevreden suyun kalitesinin düştüğünü duymuş işte diyorum ya gönlü yok bahane üretiyor.Bnmki de
Öğlenden sonra olduGünaydın kızlar a
Ay geçmiş olsun ya neden öyle olduAy sabah gittiler karşıda kebap yemeğe babası ile gelirken baktım dudakları morarıyor yüzü bembeyaz sanki dedim bu kusacak belli halinden bir iki yattı kalktı derken tam wc gittim oturdum geldi yanıma şarrrr diye kustu.
Öyle derken anne ben çiş yapcam oturtur beni dedi oturdu. Kustuktan sonra diyor ki ohhh be çok rahatladım He dedim sorma ben daha çok rahatladım
Sağol canım bilmiyorum ki ama bizimki üşütmüş olabilir evde cıplak geziyor çoğu zaman klima kumandasını saklıyorum çarpmış olabilirAy geçmiş olsun ya neden öyle oldu
Carpmıstır gene klima gecmis olsun canimAy sabah gittiler karşıda kebap yemeğe babası ile gelirken baktım dudakları morarıyor yüzü bembeyaz sanki dedim bu kusacak belli halinden bir iki yattı kalktı derken tam wc gittim oturdum geldi yanıma şarrrr diye kustu.
Öyle derken anne ben çiş yapcam oturtur beni dedi oturdu. Kustuktan sonra diyor ki ohhh be çok rahatladım He dedim sorma ben daha çok rahatladım
Geçmiş olsun.....klima çarpmış olabilirSağol canım bilmiyorum ki ama bizimki üşütmüş olabilir evde cıplak geziyor çoğu zaman klima kumandasını saklıyorum çarpmış olabilir
Geçmiş olsun canımSağol canım bilmiyorum ki ama bizimki üşütmüş olabilir evde cıplak geziyor çoğu zaman klima kumandasını saklıyorum çarpmış olabilir
Ay evet klima kötü çarpıyorSağol canım bilmiyorum ki ama bizimki üşütmüş olabilir evde cıplak geziyor çoğu zaman klima kumandasını saklıyorum çarpmış olabilir
Carpmıstır gene klima gecmis olsun canim
Geçmiş olsun.....klima çarpmış olabilir
Geçmiş olsun canım
Sağolun kızlarAy evet klima kötü çarpıyor
Ayyy geçmiş olsun canım üşüttü demekAy sabah gittiler karşıda kebap yemeğe babası ile gelirken baktım dudakları morarıyor yüzü bembeyaz sanki dedim bu kusacak belli halinden bir iki yattı kalktı derken tam wc gittim oturdum geldi yanıma şarrrr diye kustu.
Sağol canım öyle oldu kesin ateş olsa hasta dicem de bereket ateş yokAyyy geçmiş olsun canım üşüttü demek
Nane limon içir içerse hafif yedir yoğurt çorbası yap midesi dinlensinSağol canım öyle oldu kesin ateş olsa hasta dicem de bereket ateş yok
35 kişi bugün pizzaları dönerleri götürdüğünü öğrendi35 kişi ve ben
Sorma hep beraber yemiş gibi olduk35 kişi bugün pizzaları dönerleri götürdüğünü öğrendi
Afiyet olsun canım9:30 espresso
11:00 ekmek üstü pizza gibi1 dilim
2 minik üçgen börek
Domates salatalık maydanoz
Az şeftali reçeli
Türk kahvesi
13:00 minik bir dondurma
16:00 americano
19:00 1 kase çorba
Salata yarım porsiyon döner
20:30 soda