Sulisimden nameler gel bize bazı bazı a39 ziyaretçi ne yedigimize ictigimize bakcaniza totonuzu kaldirinda spor yapin hasetlige iyi geliyor hem zayıflıyor sunuz hemde yoruluyorsunuz
Grubu tanımak için gelselerdi şimdiye kadar üye olur aramıza katilirlardi o kadar davet ettim..belli ki bunlar kk artıkları dedikodu haset kıskançlık seziyorum bu kadar sık ve kalabalık geldikleri icinSulisimden nameler gel bize bazı bazı a
çöpmü bunlar atık olsunGrubu tanımak için gelselerdi şimdiye kadar üye olur aramıza katilirlardi o kadar davet ettim..belli ki bunlar kk artıkları dedikodu haset kıskançlık seziyorum bu kadar sık ve kalabalık geldikleri icin
Yoksa burda ne işleri var gizli gizli okuyorlar yazdıklarımızı ordan memnun değillerse insan gibi üye olup aramıza gelirler kapımız açıkçöpmü bunlar atık olsun
Gelende oraya üye değilim diyorYoksa burda ne işleri var gizli gizli okuyorlar yazdıklarımızı ordan memnun değillerse insan gibi üye olup aramıza gelirler kapımız açık
Yaaa öyle deme su gibi aksın gitsin deAfiyet olsun canım
Yarasın koçuma karpuz kabuğu a
Heyaaa bide o var.... dürüst olsalar keşke dimiGelende oraya üye değilim diyor
Kimse kalmamış emin ol isim değişmiş bize kalmadı kk onlarada kalmamış a bu gelende o sayfadan üye aYoksa burda ne işleri var gizli gizli okuyorlar yazdıklarımızı ordan memnun değillerse insan gibi üye olup aramıza gelirler kapımız açık
Ohhhh olsun etme bulma dünyasi.....kk dakiker çıkın çıkın gelin üye olun aramıza katılın memnun oluruz dürüst insanlara her zaman kapımız acikKimse kalmamış emin ol isim değişmiş bize kalmadı kk onlarada kalmamış a bu gelende o sayfadan üye a
Keşke o kadar sorduk ısrarla yok denildiHeyaaa bide o var.... dürüst olsalar keşke dimi
Araştırmaya mı geldi acabaKimse kalmamış emin ol isim değişmiş bize kalmadı kk onlarada kalmamış a bu gelende o sayfadan üye a
Benim sayfam ordada batti burdada aAraştırmaya mı geldi acaba
Kesin senin sayfayı gördü meraktan geldi
Senin sayfan mi var nerdBenim sayfam ordada batti burdada a
Kahve detoksu bitti mi9:30 espresso
11:00 ekmek üstü pizza gibi1 dilim
2 minik üçgen börek
Domates salatalık maydanoz
Az şeftali reçeli
Türk kahvesi
13:00 minik bir dondurma
16:00 americano
19:00 1 kase çorba
Salata yarım porsiyon döner
20:30 soda
Senin sayfan mi var nerd
Biz nerdeydik kimin topiğindeydik örtmenim sağa soruSenin sayfan mi var nerd
Yav kocam yüzünden 2 haftalık içtim iç bişi olmaz adamı alıştırdım Bnden beter oldu yaKahve detoksu bitti mi
Örtmende kafayi yedi aBiz nerdeydik kimin topiğindeydik örtmenim sağa soru