- #82.321
Pardon benimkindede sorun var 2018 a![haha haha haha](/forum/styles/default/xenforo/smilies/hareketli/10.gif)
![haha haha haha](/forum/styles/default/xenforo/smilies/hareketli/10.gif)
Bencede2020den sonrakinlerde bence sorun var a
2018 dogulumu kızPardon benimkindede sorun var 2018 a
17 aralık 2018 EVet canim2018 dogulumu kız
Hiç uyumamaya mı evetAz kaldi az kaldı sabret a
Yok, çişe kalktım 3 kere normal de 1 diSancınmı oluyo ben bes yüz kere kalkıyorum oglan çok deli yatıyor sürekli üzerini açıyor su istiyor falan daha deliksiz uyku bilmiyorum
Hiç uyumamaya mı evetha
Yok, çişe kalktım 3 kere normal de 1 disağa sola dönerken uyanıyorum. Sağ sol tutuluyor. Terliyorum üstümü değiştiriyorum. Kramp girdi onu hallettim
Maşallah canım ne güzel büyümüs17 aralık 2018 EVet canim
Magnezyum kullanıyorum ama tabii engel olmuyor ben bi taktik buldum anında krampı kesiyorayy o cis problemi bendede var hep idrarlı geziyorum gibi
Kramp isini nasıl halettin kız var mı bi çözümü banada söglee
Ben direk kocamı kaldırıp masaj yaptırıyorumMagnezyum kullanıyorum ama tabii engel olmuyor ben bi taktik buldum anında krampı kesiyorkramp girdiğinde ya da girceğini anladığında, ayak parmaklarını kendine doğru iyice ger anlatabildim mi? Foto da atabilirim çünkü o krampın acısını çok iyi bilirim bu beni çok rahatlattı yıllardır boşa çekmişim
Dediğimi yap anında kramp hissi gidiyorrBen direk kocamı kaldırıp masaj yaptırıyorumani gerilmede falan uykuda giriyor bide varya yok böyle sancı
Kızı uyutmam gerekiyor senNaparsınız hanımlar
Yedik içtik ödev yapıyoruzKızı uyutmam gerekiyor sen
Ödev bitmiyor 1. Sınıf mı senin kızYedik içtik ödev yapıyoruz
2. Sınıf canımÖdev bitmiyor 1. Sınıf mı senin kız
Küçük okula gidiyormuydu
Annemdeyim yemek yedik kahve içtik soda içiyorum ama gene acıktımm sen naparsınNaparsınız hanımlar
Oo ne güzel2. Sınıf canım
Yok oğlan gitmiyor
Beni ye maşallahAnnemdeyim yemek yedik kahve içtik soda içiyorum ama gene acıktımm sen naparsın
Afiyet olsun canımAnnemdeyim yemek yedik kahve içtik soda içiyorum ama gene acıktımm sen naparsın
Giderse gönderirim canımOo ne güzel
Seneye mi vercen
Bu Arada sizin sağlık sorunu ne oldu halloldu mu o kaçtır aklımda unutuyorum