Ayy yavrum ne çektiGiderse gönderirim canım
Devam kremlere falan eşim eve geldiğinde kontrole götürücez bakalım ne diyecek doktor
İnşallah son olur rahatlar
Ayy yavrum ne çektiGiderse gönderirim canım
Devam kremlere falan eşim eve geldiğinde kontrole götürücez bakalım ne diyecek doktor
Deliriyorum senNaparsınız hanımlar
Altı üstü 7bucuk kilo aldım benim gibisini görmemişsindirBeni ye maşallah
inşAllah canım inşAllahAyy yavrum ne çekti
İnşallah son olur rahatlar
Aaa ne olduuuDeliriyorum sen
Maşallah sen yiyip yiyip almayanlardansın o zamanAltı üstü 7bucuk kilo aldım benim gibisini görmemişsindirha
Aman sofra kurdum kimse gidip yogurt icicek almaya gitmiyor aksam bir kriz geldi gidip aldim geldim sonra kiyamet koptu yiyen yedi yemek yemeyenlere sofrayi kaldirdiminşAllah canım inşAllah
Aaa ne olduuu
Aman sende alan alsınAman sofra kurdum kimse gidip yogurt icicek almaya gitmiyor aksam bir kriz geldi gidip aldim geldim sonra kiyamet koptu yiyen yedi yemek yemeyenlere sofrayi kaldirdim
Yok kız mecbur sağlıklı beslenmek zorunda olanlardanımMaşallah sen yiyip yiyip almayanlardansın o zaman
Niye aldın ki isteyen yiyen içen gitsin alsınAman sofra kurdum kimse gidip yogurt icicek almaya gitmiyor aksam bir kriz geldi gidip aldim geldim sonra kiyamet koptu yiyen yedi yemek yemeyenlere sofrayi kaldirdim
Hersey evde bende artık delirmek üzeriyim vallaAman sende alan alsın
İstemeyen yemesin umursama bak nasıl yapıyorlar
Yaa eylül olmasa istemese almicam daYok kız mecbur sağlıklı beslenmek zorunda olanlardanımmecbur sağlıklı şeyler yemek zorundayım ya
Niye aldın ki isteyen yiyen içen gitsin alsın
Ona göre al fazlasını almaYaa eylül olmasa istemese almicam da
Aman abla sende başını ağrıtıyorsun hepsi koca insan vallaAman sofra kurdum kimse gidip yogurt icicek almaya gitmiyor aksam bir kriz geldi gidip aldim geldim sonra kiyamet koptu yiyen yedi yemek yemeyenlere sofrayi kaldirdim
Sinir geldinmi vala insan mecbur yapıyor duvaramı konusuyon evdekileremi o ayrı bi cinnet sebebi sende haklısın ablamYaa eylül olmasa istemese almicam da
Gece bi denedim geri kaçtı sankiDediğimi yap anında kramp hissi gidiyorr
Çok geçmiş olsunGiderse gönderirim canım