- #82.361
Günaydınnn
![asikk :asikk: :asikk:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/hareketli/1.gif)
Günaydınnn
Teşekkürler canımGece bi denedim geri kaçtı sankiiyi oldu
Çok geçmiş olsun
İyiyim abla sen nasılsınGünaydın canım nasılsın
Kızın nasıl İstanbul’da daha iyi mi çalışma saati olarakIyi geceler
Kız geldi istanbuldan avm kahve derken,arkadas cagardi çaya 1saat orda oturduk,geldik misafir geldi saat 9bucukta simdi gittiler
Günaydın canim sen nasilsinGünaydın
Iyim bende yorgun uykusuz okula gidicez simdi bugun nasil gecer bilmiyorum aİyiyim abla sen nasılsın
Iyi cok şükür ama gelirse bursaya gelicek,cocuk burda iş bulursa bakalim hayirlisiKızın nasıl İstanbul’da daha iyi mi çalışma saati olarak
Hadi inşallah gönlüne göre olsunIyi cok şükür ama gelirse bursaya gelicek,cocuk burda iş bulursa bakalim hayirlisi
3 kayfe işi çözerIyim bende yorgun uykusuz okula gidicez simdi bugun nasil gecer bilmiyorum a
İyiyim şükür abla sen nasılsınGünaydın canim sen nasilsin
Elhamdülillah bende iyiyim canimİyiyim şükür abla sen nasılsın
Varan 13 kayfe işi çözer
İstanbul’a mı taşındı kızın? Çocuk kimIyi cok şükür ama gelirse bursaya gelicek,cocuk burda iş bulursa bakalim hayirlisi
Günaydın canım iyiyim sen nasılsınGünaydın canlarım nasılsınız
Günaydın mayalı ponçik nasılsınız bakimGünaydıınn
Eylül ayında ordaki medicanaya sevk ettiler zincirlikuyudaİstanbul’a mı taşındı kızın? Çocuk kim
Amannn hayırlı olsun....yakında düğün var deseneEylül ayında ordaki medicanaya sevk ettiler zincirlikuyuda
Ama iş aslinda burdakinden daha iyi tatilleri falan ama bursa gibi degilmis tabiki
Sevgilisi istanbulda bulamazsa iş bursa düşunüyor,gelirseler isleri falan olursa burda nikah kiyılcak kaynana olabilirim a