Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Maya.

Daimi Üye
Tepki
42.257
OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
135.080
Sorun bende derken ben annemden bile para istemeye para almaya utanırım ağrıma gider bu benim yapım...
İnsan kocasından para almaz mi biz nasıl aileyiz diyo yaa bu senden değil benim yapımdan kaynaklı dedim ikna edemedim
Evet sendeymis sorun :kriz: :kriz: :kriz:

Lan istenmezmi para susak

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
93.832
Sorun bende derken ben annemden bile para istemeye para almaya utanırım ağrıma gider bu benim yapım...
İnsan kocasından para almaz mi biz nasıl aileyiz diyo yaa bu senden değil benim yapımdan kaynaklı dedim ikna edemedim
Demeden versin illa isteyen mi olmalı canım
Kaç yıldır seni çözememiş mi

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
61.577
Demeden versin illa isteyen mi olmalı canım
Kaç yıldır seni çözememiş mi
Sindi benim param benim param kocamın parasıda benim param haha ama benim param kocamın parası degil :D
Nasıl yani evin ihtiyacları ayagna fazla para koparıp altın almıyormuymuş dolandırmadınmı kız hiç kocanı haha :krizz: @sulisim

sulisim

Bonibon...
Tepki
12.338
Sindi benim param benim param kocamın parasıda benim param haha ama benim param kocamın parası degil :D
Nasıl yani evin ihtiyacları ayagna fazla para koparıp altın almıyormuymuş dolandırmadınmı kız hiç kocanı haha :krizz: @sulisim
Yokbeeee keşke yapsam altın alıyom diye kocam 8 takla atardı...
Evin ihtiyaçlarını kocam alır markete o gider lazım olan olmayan ne bulursa alır çok sever market gezmeyi fiyatları bilir o ucuz bu pahali

Bitterçikilata

Tepki
93.832
Yokbeeee keşke yapsam altın alıyom diye kocam 8 takla atardı...
Evin ihtiyaçlarını kocam alır markete o gider lazım olan olmayan ne bulursa alır çok sever market gezmeyi fiyatları bilir o ucuz bu pahali
Sen paranı ne yapıyorsun ayıptır sorması
Gezme tozma kıyafete mi gidiyor

Bitterçikilata

Tepki
93.832
Bnmde felsefem bu ama bana çok kalmıyor haha haha
Bn anca biraz pahalı bişey alacaksam onu alıyorum gerisine para kalmıyor haha
Çoluk çocuğun ihtiyacından
Eşim karşılıyor ama markete 300-500 harcadım diyip onu ver diyip yapışmıyorum adama yani

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar