Heee dedim olsun düşünmüyor bile niyetin yok yaaa belki olcak o zaman gelsin şimdiden kavga mi edilir bunun için dedim5 seneye kim öle kim kala kim evli kim dul kalaadiyeydin
Heee dedim olsun düşünmüyor bile niyetin yok yaaa belki olcak o zaman gelsin şimdiden kavga mi edilir bunun için dedim5 seneye kim öle kim kala kim evli kim dul kalaadiyeydin
Nüfus 16 milyon olunca en ufak karda trafik birbirine girdiği için önlem amaçlı oldu bizim kiEee neden m.yaklar tatil etmis ilk önce yagar sonra tatil edersin a
Amaç çocukları düşünmek değil ki trafiğin rahatlamasıErzurum’da bi anne demiş istanbuldakiler çocukta bizimkiler kutup ayısı mı? Hahaberlerde gördüm
Sorun bende derken ben annemden bile para istemeye para almaya utanırım ağrıma gider bu benim yapım...Sorun sende degil ne yaa
Evet sendeymis sorunSorun bende derken ben annemden bile para istemeye para almaya utanırım ağrıma gider bu benim yapım...
İnsan kocasından para almaz mi biz nasıl aileyiz diyo yaa bu senden değil benim yapımdan kaynaklı dedim ikna edemedim
Alışamadık gotte don durmazmis yapamiyorum utanırım ayibima giderEvet sendeymis sorun![]()
![]()
Lan istenmezmi para susak
O videonun altında aynı bu yorumdan okumustum senmisin kız yoksam onlarNüfus 16 milyon olunca en ufak karda trafik birbirine girdiği için önlem amaçlı oldu bizim ki
Amaç çocukları düşünmek değil ki trafiğin rahatlaması
Bencede simdiden neyin tatsızlıgı onun bi canı sıkılası gelmis herhal sana patlamisHeee dedim olsun düşünmüyor bile niyetin yok yaaa belki olcak o zaman gelsin şimdiden kavga mi edilir bunun için dedim
Alışamadık gotte don durmazmis yapamiyorum utanırım ayibima gider
Heeee sanırım öyleBencede simdiden neyin tatsızlıgı onun bi canı sıkılası gelmis herhal sana patlamis
Demeden versin illa isteyen mi olmalı canımSorun bende derken ben annemden bile para istemeye para almaya utanırım ağrıma gider bu benim yapım...
İnsan kocasından para almaz mi biz nasıl aileyiz diyo yaa bu senden değil benim yapımdan kaynaklı dedim ikna edemedim
Mesaj yazsan isteme olmuyor oAlışamadık gotte don durmazmis yapamiyorum utanırım ayibima gider
Aynen öyle ama gelde anlatNüfus 16 milyon olunca en ufak karda trafik birbirine girdiği için önlem amaçlı oldu bizim ki
Amaç çocukları düşünmek değil ki trafiğin rahatlaması
Adam antrapoza girdi herhalde garp garip huylarDemeden versin illa isteyen mi olmalı canım
Kaç yıldır seni çözememiş mi
Sindi benim param benim param kocamın parasıda benim paramDemeden versin illa isteyen mi olmalı canım
Kaç yıldır seni çözememiş mi
Yokbeeee keşke yapsam altın alıyom diye kocam 8 takla atardı...Sindi benim param benim param kocamın parasıda benim paramama benim param kocamın parası degil
Nasıl yani evin ihtiyacları ayagna fazla para koparıp altın almıyormuymuş dolandırmadınmı kız hiç kocanı![]()
@sulisim
Benimki çoktan girmiş olması lazım öküztrapoz aAdam antrapoza girdi herhalde garp garip huylar
Sen paranı ne yapıyorsun ayıptır sormasıYokbeeee keşke yapsam altın alıyom diye kocam 8 takla atardı...
Evin ihtiyaçlarını kocam alır markete o gider lazım olan olmayan ne bulursa alır çok sever market gezmeyi fiyatları bilir o ucuz bu pahali
Bnmde felsefem bu ama bana çok kalmıyorSindi benim param benim param kocamın parasıda benim paramama benim param kocamın parası degil
Nasıl yani evin ihtiyacları ayagna fazla para koparıp altın almıyormuymuş dolandırmadınmı kız hiç kocanı![]()
@sulisim
Olabilir arada geliyor adamlaraAdam antrapoza girdi herhalde garp garip huylar