Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Çok güzel olmuş eline sağlık canımKumaş degerlendirmesi kahve sunum pecetesi yaptım,yani kumaş ve biyeler atılcaktı degerlendirdimEkli dosyayı görüntüle 44266
Çok güzel olmuş eline sağlık canımKumaş degerlendirmesi kahve sunum pecetesi yaptım,yani kumaş ve biyeler atılcaktı degerlendirdimEkli dosyayı görüntüle 44266
Teşekkür ederim canımÇok güzel olmuş eline sağlık canım
Tabi sok masrafa bu seferde dicek aman sen gene eskiye dönKredi kartim onda maaş kartım bende harcamalari ordan biraz onu kredi kartından biraz benden yapıyoruz para çekiyor evde duruyo nakit ihtiyacı olan ordan aliyor
Aliscam aliscam kocam bunu istiyor onu masrafa sokim sürekli bı seyler alım param yok diyim kendini evin erkeği gibi hissetcek sanirsam
Ahah ay yorum yapmam ki ben ahhshc
Neeeg ben caliscam bana benim maasdan isterse isine gelirsemi veriyor Allahım gerçekten neleri var şokum şoklandıBncede işte birikim yap çocuklara
Baktı ki böyle zor eskiye dön der
Bazen erkeklerde oluyor bu his yok sayılıyor hissediyorlar
Erkek verir kafasına mı giriyor ne yapıyorsa güzel bişey
Tanıdığım var maaş kartını almış kadının kadına kendi maaşından harçlık bile vermiyormuş
Neler var biz bilmiyoruz
Rabbim bu günümüzden geri koymasın
Benim kocam tırdan indigimi var10 yıl geride mi yaşıyor senin koca
Hiç mi dışarda görmüyor fiyatlarıçocuk var hadi sen yemedin içmedin de çocuk gördüğünü istiyor
2. Çocuk olunca ne yapacak masraf x2
Ellerine saglık onca gezmeye tozlamaya kahve dökmedende becermissinKumaş degerlendirmesi kahve sunum pecetesi yaptım,yani kumaş ve biyeler atılcaktı degerlendirdimEkli dosyayı görüntüle 44266
Tıra sen mi veriyorsun yemekTabi sok masrafa bu seferde dicek aman sen gene eskiye dönevin erkeği gibi baska türlüde hissettirebilirsin
![]()
düsünceler aynı
Neeeg ben caliscam bana benim maasdan isterse isine gelirsemi veriyor Allahım gerçekten neleri var şokum şoklandı
Benim kocam tırdan indigimi varevden işe işten eve
adam dışarda yemek yemiyor ben hazırlıyorum sürekli
Ellerine saglık onca gezmeye tozlamaya kahve dökmedende becermissinlafsokmasamolmazsmileysi
Neresine kahve dökcem kiz aTabi sok masrafa bu seferde dicek aman sen gene eskiye dönevin erkeği gibi baska türlüde hissettirebilirsin
![]()
düsünceler aynı
Neeeg ben caliscam bana benim maasdan isterse isine gelirsemi veriyor Allahım gerçekten neleri var şokum şoklandı
Benim kocam tırdan indigimi varevden işe işten eve
adam dışarda yemek yemiyor ben hazırlıyorum sürekli
Ellerine saglık onca gezmeye tozlamaya kahve dökmedende becermissinlafsokmasamolmazsmileysi
Ne bilim okadar çok kahve içiyonki fincan zaar yapisik elineNeresine kahve dökcem kiz a
Yaparken diyorNeresine kahve dökcem kiz a
Buzdolabı var tırda, kettle falan aldık ıişte, çorba yapıyor noddle yapıyor su ısıtıp, kahvaltılık herşeyi dolabında var, harici börektir kektir krep poğça vs sürekli ben yapıyorum sandivic falan yapıyor kendineTıra sen mi veriyorsun yemek
E sen öyle alıştırırsan tabi bilmez anacım
Hiç mi yemiyor bir simitte mi almıyor gız
Valla neler var biz bilmiyoruz
Her zmn diyorum Rabbim gördüğümüzden geri koymasın
Kötüye düşürmesin kimseyi
Yaparken diyor
İş yaparken içiyon mu
İyi yapıyorsunBuzdolabı var tırda, kettle falan aldık ıişte, çorba yapıyor noddle yapıyor su ısıtıp, kahvaltılık herşeyi dolabında var, harici börektir kektir krep poğça vs sürekli ben yapıyorum sandivic falan yapıyor kendinealıştırmak degilde dışarısı çok pahalı geçen yıldan beri ben yapıyorum bedave fabrikalarda yemek saatine denk gelirse yiyor
He yok kahvaltı hazırlamıyorum oda uyanır uyanmaz yemez hiç, ben oglan ne zaman uyanırsa ozaman yapıyoruz kahvaltıyıİyi yapıyorsun
Bn iki gün kahvaltı hazırlasam 3. Gün yapamıyorum
Kendim geç yapıyorum uyanır uyanmaz hazırlık bana zor geliyor
Ne bilim okadar çok kahve içiyonki fincan zaar yapisik elineyaparken eyi dökülmemis diyorum
Yok yok içiyorum ama dikkatliyim ben bu konuda heleki dışarı iş yaparsam titiz çalışırımYaparken diyor
İş yaparken içiyon mu
Yok yok içiyorum ama dikkatliyim ben bu konuda heleki dışarı iş yaparsam titiz çalışırım
Uyurken bile içiyordedim bak içiyormuş
afiyet olsun canım
Aaa içerim kız ben nerde nezaman her daim adedim bak içiyormuş
afiyet olsun canım
Alma mazlumun ahını aGerçi ona diyorum da Bnde onun gibi içer oldum
Güya ramazana kadar 1e düşürecektimAlma mazlumun ahını a
Gerçi ona diyorum da Bnde onun gibi içer oldum
Aaa içerim kız ben nerde nezaman her daim a