Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
61.577
Kredi kartim onda maaş kartım bende harcamalari ordan biraz onu kredi kartından biraz benden yapıyoruz para çekiyor evde duruyo nakit ihtiyacı olan ordan aliyor

Aliscam aliscam kocam bunu istiyor onu masrafa sokim sürekli bı seyler alım param yok diyim kendini evin erkeği gibi hissetcek sanirsam
Tabi sok masrafa bu seferde dicek aman sen gene eskiye dön haha evin erkeği gibi baska türlüde hissettirebilirsin haha :interest:
Ahahahah ay yorum yapmam ki ben ahhshc
:krizz: düsünceler aynı :D
Bncede işte birikim yap çocuklara
Baktı ki böyle zor eskiye dön der haha
Bazen erkeklerde oluyor bu his yok sayılıyor hissediyorlar
Erkek verir kafasına mı giriyor ne yapıyorsa güzel bişey
Tanıdığım var maaş kartını almış kadının kadına kendi maaşından harçlık bile vermiyormuş
Neler var biz bilmiyoruz
Rabbim bu günümüzden geri koymasın
Neeeg ben caliscam bana benim maasdan isterse isine gelirsemi veriyor Allahım gerçekten neleri var şokum şoklandı haha
10 yıl geride mi yaşıyor senin koca
Hiç mi dışarda görmüyor fiyatları :oha: çocuk var hadi sen yemedin içmedin de çocuk gördüğünü istiyor
2. Çocuk olunca ne yapacak masraf x2
Benim kocam tırdan indigimi var haha evden işe işten eve haha adam dışarda yemek yemiyor ben hazırlıyorum sürekli haha
Kumaş degerlendirmesi kahve sunum pecetesi yaptım,yani kumaş ve biyeler atılcaktı degerlendirdimEkli dosyayı görüntüle 44266
Ellerine saglık onca gezmeye tozlamaya kahve dökmedende becermissin hahahaha lafsokmasamolmazsmileysi hahahahahaha

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
93.831
Tabi sok masrafa bu seferde dicek aman sen gene eskiye dön haha evin erkeği gibi baska türlüde hissettirebilirsin haha :interest:

Neeeg ben caliscam bana benim maasdan isterse isine gelirsemi veriyor Allahım gerçekten neleri var şokum şoklandı haha

Benim kocam tırdan indigimi var haha evden işe işten eve haha adam dışarda yemek yemiyor ben hazırlıyorum sürekli haha

Ellerine saglık onca gezmeye tozlamaya kahve dökmedende becermissin hahahaha lafsokmasamolmazsmileysi hahahahahaha
Tıra sen mi veriyorsun yemek
E sen öyle alıştırırsan tabi bilmez anacım
Hiç mi yemiyor bir simitte mi almıyor gız hahahaha

Valla neler var biz bilmiyoruz
Her zmn diyorum Rabbim gördüğümüzden geri koymasın
Kötüye düşürmesin kimseyi :dua

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
135.079

Neresine kahve dökcem kiz ahaha

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
61.577
Tıra sen mi veriyorsun yemek
E sen öyle alıştırırsan tabi bilmez anacım
Hiç mi yemiyor bir simitte mi almıyor gız hahahaha

Valla neler var biz bilmiyoruz
Her zmn diyorum Rabbim gördüğümüzden geri koymasın
Kötüye düşürmesin kimseyi :dua
Buzdolabı var tırda, kettle falan aldık ıişte, çorba yapıyor noddle yapıyor su ısıtıp, kahvaltılık herşeyi dolabında var, harici börektir kektir krep poğça vs sürekli ben yapıyorum sandivic falan yapıyor kendine :) alıştırmak degilde dışarısı çok pahalı geçen yıldan beri ben yapıyorum bedave fabrikalarda yemek saatine denk gelirse yiyor :D

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
93.831
Buzdolabı var tırda, kettle falan aldık ıişte, çorba yapıyor noddle yapıyor su ısıtıp, kahvaltılık herşeyi dolabında var, harici börektir kektir krep poğça vs sürekli ben yapıyorum sandivic falan yapıyor kendine :) alıştırmak degilde dışarısı çok pahalı geçen yıldan beri ben yapıyorum bedave fabrikalarda yemek saatine denk gelirse yiyor :D
İyi yapıyorsun
Bn iki gün kahvaltı hazırlasam 3. Gün yapamıyorum haha
Kendim geç yapıyorum uyanır uyanmaz hazırlık bana zor geliyor hahahaha

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
61.577
İyi yapıyorsun
Bn iki gün kahvaltı hazırlasam 3. Gün yapamıyorum haha
Kendim geç yapıyorum uyanır uyanmaz hazırlık bana zor geliyor hahahaha
He yok kahvaltı hazırlamıyorum oda uyanır uyanmaz yemez hiç, ben oglan ne zaman uyanırsa ozaman yapıyoruz kahvaltıyı :)

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
135.079

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
61.577

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar