Tıp diline yeni kelimeler ekletiyor bu erkeklerBenimki çoktan girmiş olması lazım öküztrapoz a

Tıp diline yeni kelimeler ekletiyor bu erkeklerBenimki çoktan girmiş olması lazım öküztrapoz a
Niye yapmıyorsun senin şahsının maaş yapsan da bnce niye yapıyorsun demezYokbeeee keşke yapsam altın alıyom diye kocam 8 takla atardı...
Evin ihtiyaçlarını kocam alır markete o gider lazım olan olmayan ne bulursa alır çok sever market gezmeyi fiyatları bilir o ucuz bu pahali
anladım canım arada dene alışırsınYokbeeee keşke yapsam altın alıyom diye kocam 8 takla atardı...
Evin ihtiyaçlarını kocam alır markete o gider lazım olan olmayan ne bulursa alır çok sever market gezmeyi fiyatları bilir o ucuz bu pahali
Sen kirli çıkınsın az tüyo ver bizeanladım canım arada dene alışırsın![]()
Alışmamış döt diyor don diyorNiye yapmıyorsun senin şahsının maaş yapsan da bnce niye yapıyorsun demez
Kiramı eviniz vs ortak mı ödüyorsunuz
Allah seniBenimki çoktan girmiş olması lazım öküztrapoz a
Sabah faturalar için istedim Bnde vardı ama yok dedim
Sayılıyor mu
Şişme yelek aldım
Alışır alışırAlışmamış döt diyor don diyor![]()
Oyy sen fenasın anacımbende öyle sabah dedim oglana eldiven alcaz markete gitcez şeker alcaz
para at dedim
gittik 10tl lolipop aldık cıktkk
Sen kirli çıkınsın az tüyo ver bize
Yaparsan da eşe fayda olurayyy yok yaaa gelir belli gider belli
Benim kocam cok cimriOyy sen fenasın anacım
Aman iyi yapıyorsun
Yaa evet çoluk çocuk var cidden yapmaya calısıyorumda taşındık falan derken sıkıştık ödemeler var genede 200-300 ne yolarsamYaparsan da eşe fayda olur
Yarın bi gün başı şıkışır çıkarır verirsin
Kredi kartim onda maaş kartım bende harcamalari ordan biraz onu kredi kartından biraz benden yapıyoruz para çekiyor evde duruyo nakit ihtiyacı olan ordan aliyorNiye yapmıyorsun senin şahsının maaş yapsan da bnce niye yapıyorsun demez
Kiramı eviniz vs ortak mı ödüyorsunuz
anladım canım arada dene alışırsın![]()
Aliscam aliscam kocam bunu istiyor onu masrafa sokim sürekli bı seyler alım param yok diyim kendini evin erkeği gibi hissetcek sanirsamBenim kocam cok cimriherşeyi hala 10tl 20tl sanıyor
kafede kahveyi 20lira sanıuor
![]()
bana para atarken tatlı yeme kahveye iceceksen diyor
bende böyle cocug kullanıyorum biyere gidince parasız kalmim diye
@sulisim bende anne babam kaybettigim için maaş alıyordum bekarken okadar alıskındımki evlenince maas kesilince parasız kalakaldım bir kaç ay kocam ne getirirse onu yedim falan derken 6ay sonra sorunlar cıkınca eşimle aynı işte çalışınca kendime geldim![]()
ilk bi kaç dönem agzın zor alışır ama alışıncada bak neler oluyor
AO videonun altında aynı bu yorumdan okumustum senmisin kız yoksam onlar![]()
Bncede işte birikim yap çocuklaraKredi kartim onda maaş kartım bende harcamalari ordan biraz onu kredi kartından biraz benden yapıyoruz para çekiyor evde duruyo nakit ihtiyacı olan ordan aliyor
Aliscam aliscam kocam bunu istiyor onu masrafa sokim sürekli bı seyler alım param yok diyim kendini evin erkeği gibi hissetcek sanirsam
Çocuklara haftalık verinKredi kartim onda maaş kartım bende harcamalari ordan biraz onu kredi kartından biraz benden yapıyoruz para çekiyor evde duruyo nakit ihtiyacı olan ordan aliyor
Aliscam aliscam kocam bunu istiyor onu masrafa sokim sürekli bı seyler alım param yok diyim kendini evin erkeği gibi hissetcek sanirsam
10 yıl geride mi yaşıyor senin kocaBenim kocam cok cimriherşeyi hala 10tl 20tl sanıyor
kafede kahveyi 20lira sanıuor
![]()
bana para atarken tatlı yeme kahveye iceceksen diyor
bende böyle cocug kullanıyorum biyere gidince parasız kalmim diye
@sulisim bende anne babam kaybettigim için maaş alıyordum bekarken okadar alıskındımki evlenince maas kesilince parasız kalakaldım bir kaç ay kocam ne getirirse onu yedim falan derken 6ay sonra sorunlar cıkınca eşimle aynı işte çalışınca kendime geldim![]()
ilk bi kaç dönem agzın zor alışır ama alışıncada bak neler oluyor