Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Hadi ya çok geçmiş olsunGunaydin
Hasta oldum sonunda bende a
Hadi ya çok geçmiş olsunGunaydin
Hasta oldum sonunda bende a
Onu Bnde alırım oraya gelmeme gerek yok delüüTabiki hayır a
Sağol canımHadi ya çok geçmiş olsun
Olsun datlu yemedim dedin yerdin aOnu Bnde alırım oraya gelmeme gerek yok delüü
Hemen ilaç vs al aksatma uzun sürmez inşallahSağol canım
Bayram tabağı güzel olurdu sarmalı dolmalıOlsun datlu yemedim dedin yerdin a
Elif dün serum takcakti misafi geldi sonra yola cikti bidaha kaldiHemen ilaç vs al aksatma uzun sürmez inşallah
Ebenin körü geleydin iste aBayram tabağı güzel olurdu sarmalı dolmalı![]()
Dün akşam eşim az almış kadayıf son dk bayram bitmedenOlsun datlu yemedim dedin yerdin a
Iyi bayrami kutladin aDün akşam eşim az almış kadayıf son dk bayram bitmeden
Bebem hasta aheyyyy hiç evden çıkmadık iğneye bi çıktık iyiden dinlensin diyeEbenin körü geleydin iste a
Ayy valla herkes hasta puffBebem hasta aheyyyy hiç evden çıkmadık iğneye bi çıktık iyiden dinlensin diye
Çok geçmiş olsunNezle olmuşum yaaa
Çok yoruldum 1. Gün istanbul trafikti oydu buydu çok bunaldım eşimin ailesinden falan gına geldi. 2. Günde kartepelerdeydik dün evdeydim kuzen geldi esiyle bi tek bi arada avm gittik esimle yakınımızda var bitti gitiNasıl geçiyor bayram
Haha çok tatlı olmuş elinize saglık
Maşallah canım mis kokulu paşacığı öp yerimizeGeçmiş olsun canımm
Bebişi yıkadık bugün de2 günde 1 yıkarız dedik hava serin yaa.
Yarın sağlık ocağı çağırmıştı ama sonradan 9 gün tatil oldu ya onlar da kapalı mı acaba hemşireye yazdım ama daha görmedi
Bende hiç yemedim hep migdem bulandıBayramda. 0 tatlı 0 sarma yiyen bn gruptan ayrıldı![]()
Ahh canım ya çok geçmiş olsun saglık olsunda napcan bidahaki bayrama inşallah bol bol gezersinizBebem hasta aheyyyy hiç evden çıkmadık iğneye bi çıktık iyiden dinlensin diye
Sen neler yaptın bebecik napıyor?Bayramda bitti aha
İyiyim.Sen neler yaptın bebecik napıyor?
@Elif_Eylul geçmiş olsun
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun
Çok yoruldum 1. Gün istanbul trafikti oydu buydu çok bunaldım eşimin ailesinden falan gına geldi. 2. Günde kartepelerdeydik dün evdeydim kuzen geldi esiyle bi tek bi arada avm gittik esimle yakınımızda var bitti giti
Geçmiş olsun sanada canım
Maşallah canım mis kokulu paşacığı öp yerimize
Bende hiç yemedim hep migdem bulandı
Ahh canım ya çok geçmiş olsun saglık olsunda napcan bidahaki bayrama inşallah bol bol gezersiniz
Amin inşallah canım sağlık olsun zaten hava soğuktuÇok geçmiş olsun
Çok yoruldum 1. Gün istanbul trafikti oydu buydu çok bunaldım eşimin ailesinden falan gına geldi. 2. Günde kartepelerdeydik dün evdeydim kuzen geldi esiyle bi tek bi arada avm gittik esimle yakınımızda var bitti giti
Geçmiş olsun sanada canım
Maşallah canım mis kokulu paşacığı öp yerimize
Bende hiç yemedim hep migdem bulandı
Ahh canım ya çok geçmiş olsun saglık olsunda napcan bidahaki bayrama inşallah bol bol gezersiniz
Maşallah büyüyor vala ne kadarlık olduİyiyim.
İlk gün gezdik biz eşim izinliydi.
Diğer günler dışarda değildim.
Oğlumda iyi damağını kaşımaya başladı.
Diş kaşıyıcı verdim.