Taze anne nasıl gidiyor
Evet canlarım alışmaya çalışıyorum. Bebiş sağolsun hiç zorluk çıkartmıyor ama benim lohusalık hormonlarım bugün tavan yaptı biraz ağladım falan. İlk kez gündüz yalnız kaldım biraz duygusallaştım sanırım. Geceleri yalnız bakıyorum zaten de ilk kez gündüz tek kaldım evde, dışarısı güzel olsa çıkıp gezicem de hava da kasvetli ben deEvet @Maya. Alıştın mı ?
Bebeğe
Evet canlarım alışmaya çalışıyorum. Bebiş sağolsun hiç zorluk çıkartmıyor ama benim lohusalık hormonlarım bugün tavan yaptı biraz ağladım falan. İlk kez gündüz yalnız kaldım biraz duygusallaştım sanırım. Geceleri yalnız bakıyorum zaten de ilk kez gündüz tek kaldım evde, dışarısı güzel olsa çıkıp gezicem de hava da kasvetli ben de
Sagol mayali özlem aAaaa geçmiş olsun ya
İyiyim gibiysi aNasılsınız hanımlar
Olsun alişırsın sonra yanlız bakmak istersin,daha sonra insan gelsin azcik baksada işimi yapsin dersin öyle öyle bir bakmıssın ki yaşina girmis aEvet canlarım alışmaya çalışıyorum. Bebiş sağolsun hiç zorluk çıkartmıyor ama benim lohusalık hormonlarım bugün tavan yaptı biraz ağladım falan. İlk kez gündüz yalnız kaldım biraz duygusallaştım sanırım. Geceleri yalnız bakıyorum zaten de ilk kez gündüz tek kaldım evde, dışarısı güzel olsa çıkıp gezicem de hava da kasvetli ben de
Geceleri niye yalnız bakıyorsun eşin yardımcı olsa daha rahat edersinEvet canlarım alışmaya çalışıyorum. Bebiş sağolsun hiç zorluk çıkartmıyor ama benim lohusalık hormonlarım bugün tavan yaptı biraz ağladım falan. İlk kez gündüz yalnız kaldım biraz duygusallaştım sanırım. Geceleri yalnız bakıyorum zaten de ilk kez gündüz tek kaldım evde, dışarısı güzel olsa çıkıp gezicem de hava da kasvetli ben de
İyiyim Seda çok şükür okul tatil çocuklar evde yorucu geçiyor sen nasılsın@Bitterçikilata sen nasılsın ?
Harçlık verdin mi bariİyiyim gibiysi a
Seccadeyi bitirdim incileri kaldi dikilcek bıraktim
Bugün arkadaslar geldi el öpmeye a
Sonra yemek yap ye topla derken
Kızanlarına verdim aHarçlık verdin mi bari
Ohhh ne güzelİyiyim teşekkürler . Çayiçiyorum
Umut uyudu.
iyiyim sağolİyiyim Seda çok şükür okul tatil çocuklar evde yorucu geçiyor sen nasılsın
Eşimde erken gelmişti.Ohhh ne güzel
Allah kolaylık versin canımEvet canlarım alışmaya çalışıyorum. Bebiş sağolsun hiç zorluk çıkartmıyor ama benim lohusalık hormonlarım bugün tavan yaptı biraz ağladım falan. İlk kez gündüz yalnız kaldım biraz duygusallaştım sanırım. Geceleri yalnız bakıyorum zaten de ilk kez gündüz tek kaldım evde, dışarısı güzel olsa çıkıp gezicem de hava da kasvetli ben de
Evet oluyor sağolsun ama bebeği tutamıyor korkuyor şu an çok küçükeşinde yardımcı oluyordur sanırım?
Annem 3/4 gece kaldı zaten onun harici geceleri hep tektim. Bakımında hiç bi sorun yok. Bebiş uslu sağolsunBende annemin gittiği gün şöyle bir şaşırmıştım.
Sanki hala odadan bi yerden çıkacak gelecek gibi his.
Ama yok tabibebekle ilk günümdü .
Değişik bir andı.
bebekle baş başa kaldığımda .
Psikolojik olarak kötü oldum işte ne biliyimOlsun alişırsın sonra yanlız bakmak istersin,daha sonra insan gelsin azcik baksada işimi yapsin dersin öyle öyle bir bakmıssın ki yaşina girmis a
Ya bakımında bişey yok 2-3 saatte bir emziriyorum. Altına yaptıysa alıyorum. Üstünün ıslattıysa kocam hemen getiriyor yardımcı sürekli sağolsun. Hava serin olmasa cıkıcaz da. Güzelken kocamla bebişi alıp çıktık hep çay içtik parka gittik iyi geldiGeceleri niye yalnız bakıyorsun eşin yardımcı olsa daha rahat edersin
Normal canım arada çık bi kahve iç iyi gelir inşirah Suresi aç çok iyi geliyor insana
Sağol canım birwz ağlayınca iyi geldiAllah kolaylık versin canım