Evet yaaa biz ormanyadaykende yagmur yağdı bi güneş bi yagmur tam çarpma havasıydı ne giyeceğimizi sapıttıkAmin inşallah canım sağlık olsun zaten hava soğuktu

Evet yaaa biz ormanyadaykende yagmur yağdı bi güneş bi yagmur tam çarpma havasıydı ne giyeceğimizi sapıttıkAmin inşallah canım sağlık olsun zaten hava soğuktu
4 bitti.Maşallah büyüyor vala ne kadarlık oldu
Ohh masallah kavanoz püreleri var 4+ 5+ ay olarak herobaby milupanın (reklamdegil) onlardan yedirebilirsin istersen4 bitti.
5 e giriyor.
umarım yanmadı bir yerin?Birinci gün esimin dayısında masadaydık oglan bi top vurdu benim çaya üstüme döküldü çaybeyaz sweat vardı üstümde allahtan arabada yedek gömlegim vardı.
İkinci gün sabah kuzene giderken migdesi bulandı üzerime kustu onda yedegim yoktu kuzenden giyindim hamile oldugum icinde alt esortman oldu anca allahm esiminde arkadasına geldik karısıyla ormanyada kezban pariste gibi rezil rüsva bi vaziyetteydim
Olur tabi.Doktora sormadan bişeye başlama ama
Üstümdeki oversizd oldugu için boldu hemen kaldırınca yanmadım çok şükürumarım yanmadı bir yerin?
Ama hiçte aceleyede gerek yok tadım aşamalarıda çocukta huysuzluk huzursuzluk yapıyorOlur tabi.
Hey MaşaAllah Ramazan ayı bereket ayı ya bayramida bereketli olmuş aBirinci gün esimin dayısında masadaydık oglan bi top vurdu benim çaya üstüme döküldü çaybeyaz sweat vardı üstümde allahtan arabada yedek gömlegim vardı.
İkinci gün sabah kuzene giderken migdesi bulandı üzerime kustu onda yedegim yoktu kuzenden giyindim hamile oldugum icinde alt esortman oldu anca allahm esiminde arkadasına denk geldik karısıyla ormanyada kezban pariste gibi rezil rüsva bi vaziyetteydim
Hey maşallah ne bereketli bayram olmuşBirinci gün esimin dayısında masadaydık oglan bi top vurdu benim çaya üstüme döküldü çaybeyaz sweat vardı üstümde allahtan arabada yedek gömlegim vardı.
İkinci gün sabah kuzene giderken migdesi bulandı üzerime kustu onda yedegim yoktu kuzenden giyindim hamile oldugum icinde alt esortman oldu anca allahm esiminde arkadasına denk geldik karısıyla ormanyada kezban pariste gibi rezil rüsva bi vaziyetteydim
Yaaa eveet sormayın cocuklu bu kadar oluyorHey MaşaAllah Ramazan ayı bereket ayı ya bayramida bereketli olmuş a
Hey maşallah ne bereketli bayram olmuş
AnladımAma hiçte aceleyede gerek yok tadım aşamalarıda çocukta huysuzluk huzursuzluk yapıyor
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canımm
Bebişi yıkadık bugün de2 günde 1 yıkarız dedik hava serin yaa.
Yarın sağlık ocağı çağırmıştı ama sonradan 9 gün tatil oldu ya onlar da kapalı mı acaba hemşireye yazdım ama daha görmedi
@_ÇikiLata geçmiş olsun
Sağolun kızlarÇok geçmiş olsun
Çok yoruldum 1. Gün istanbul trafikti oydu buydu çok bunaldım eşimin ailesinden falan gına geldi. 2. Günde kartepelerdeydik dün evdeydim kuzen geldi esiyle bi tek bi arada avm gittik esimle yakınımızda var bitti giti
Haha çok tatlı olmuş elinize saglık
Geçmiş olsun sanada canım
Maşallah canım mis kokulu paşacığı öp yerimize
Bende hiç yemedim hep migdem bulandı
Ahh canım ya çok geçmiş olsun saglık olsunda napcan bidahaki bayrama inşallah bol bol gezersiniz
Aaaa geçmiş olsun yaGunaydin
Hasta oldum sonunda bende a
İyi bari.Üstümdeki oversizd oldugu için boldu hemen kaldırınca yanmadım çok şükür
Taze anne nasıl gidiyorAaaa geçmiş olsun ya
İyiyim teşekkürler . ÇayiçiyorumNasılsınız hanımlar