Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
62.991
Birinci gün esimin dayısında masadaydık oglan bi top vurdu benim çaya üstüme döküldü çay :D beyaz sweat vardı üstümde allahtan arabada yedek gömlegim vardı.
İkinci gün sabah kuzene giderken migdesi bulandı üzerime kustu onda yedegim yoktu kuzenden giyindim hamile oldugum icinde alt esortman oldu anca allahm esiminde arkadasına denk geldik karısıyla ormanyada kezban pariste gibi rezil rüsva bi vaziyetteydim :bayik:

Seda28

Daimi Üye
Ayın Üyesi
Tepki
12.241
Birinci gün esimin dayısında masadaydık oglan bi top vurdu benim çaya üstüme döküldü çay :D beyaz sweat vardı üstümde allahtan arabada yedek gömlegim vardı.
İkinci gün sabah kuzene giderken migdesi bulandı üzerime kustu onda yedegim yoktu kuzenden giyindim hamile oldugum icinde alt esortman oldu anca allahm esiminde arkadasına geldik karısıyla ormanyada kezban pariste gibi rezil rüsva bi vaziyetteydim :bayik:
umarım yanmadı bir yerin?

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
136.203
İkinci gün sabah kuzene giderken migdesi bulandı üzerime kustu onda yedegim yoktu kuzenden giyindim hamile oldugum icinde alt esortman oldu anca allahm esiminde arkadasına denk geldik karısıyla ormanyada kezban pariste gibi rezil rüsva bi vaziyetteydim :bayik:
Hey MaşaAllah Ramazan ayı bereket ayı ya bayramida bereketli olmuş ahaha

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
95.095
Hey maşallah ne bereketli bayram olmuş haha

_ÇikiLata

ÇikiLataaa...(65.5)
Tepki
21.742
Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canımm

Bebişi yıkadık bugün de haha 2 günde 1 yıkarız dedik hava serin yaa.

Yarın sağlık ocağı çağırmıştı ama sonradan 9 gün tatil oldu ya onlar da kapalı mı acaba hemşireye yazdım ama daha görmedi

Çok geçmiş olsun :papatya:

Çok yoruldum 1. Gün istanbul trafikti oydu buydu çok bunaldım eşimin ailesinden falan gına geldi. 2. Günde kartepelerdeydik dün evdeydim kuzen geldi esiyle bi tek bi arada avm gittik esimle yakınımızda var bitti giti :D

Haha çok tatlı olmuş elinize saglık :)
Geçmiş olsun sanada canım :papatya:

Maşallah canım mis kokulu paşacığı öp yerimize :panter:

Bende hiç yemedim hep migdem bulandı :(

Ahh canım ya çok geçmiş olsun saglık olsunda napcan bidahaki bayrama inşallah bol bol gezersiniz :kkalp:
Sağolun kızlar ♥️♥️♥️♥️

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar