Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
95.144
Ben ertesi gün eve gelir gelmez yıkadım ve 40 gün 40 cıkana kadar yıkadım :tatlim: Avrupadada böyle ablama daniştim yıkayınca bebegim daha çabuk büyüdü serpildi cin gibiydi :D
İlkini hatırlamıyorum
Dr yıkama dedi Bnde düşünce göbek sonra hergün yıkadım

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
136.234
Geçen hollandadaki teyzem arıyor diyor sen ilk sezeryen ikinci neden normal yaptırmıyorlar burada kesinlikle yasak ölmeye yakın alıyorlar nerdeyse öncelik normal ora niye öyle falan gelde bide ona laf anlat haha buranın doktorları tırsık teyzecim dedim benim oglan 4 kilo olursa doktorum korktu ben dogurtamam dedi bende azarladım ablam 5.800 dogurdu hemde normal tertemiz :D buradaki doktorlarda iş yok haha ben yanlış cografyada gelmişim zaten dünyaya bide burdakiler ugraşıyoruz :krizz:
Eskidenmis o normal dogum veriyorlardi herkese,simdi istege baglı
Ben ilki normal yaptim kız 4.100 gramdi doktor doğurtamadi ve kalça çıkıgı oldu 3kere amelyat oldu malesef

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
95.144
Ben ilki normal yaptim kız 4.100 gramdi doktor doğurtamadi ve kalça çıkıgı oldu 3kere amelyat oldu malesef
Bana da oğlanı Dr dedi doğuramazsın 4.100 dü kocaman bişeydi gerçekten zor olurdu
Çok yırtılırsın dedi suni verecekti birde dedim tmm sezeryan olsun

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
63.058
Maşallah canım neyle beslendin okadar haha yaa çok kötü olmuş devletteni dogurmustun bunu çok üzüldüm :(
Bana da oğlanı Dr dedi doğuramazsın 4.100 dü kocaman bişeydi gerçekten zor olurdu
Çok yırtılırsın dedi suni verecekti birde dedim tmm sezeryan olsun
Buranın doktorları valla iyisine gelmek çok zor iyi yırttırmamıssın kendini :D ayy bide insan zaten korkuyor doktorlarda felaket tellalı gibi anlatınca hepten korkuyor insan
Benim yırttılar iste sagımı solumu ahaha
Senin sansina oda bide gülüyo haha
Dedi kalçaya kadar yırtılır çok iri
Korktum ama gerçekten 2 aylık bebe gibiydi hiç yeni doğan değildi haha
Benim oglanda öyleydi haha gömlek pantolon giyiyordu :krizz: tulumlar olmuyordu 3-6 aylık giymeye baslamıstık 1 hafta sonra haha
Merhaba
Ben de umutu yıkadım bu sabah .
Merhaba canım mis gibi olmuştur :panter:
Yarında yıka arefe ya yarın çocuklara çok iyi gelirmiş büyütürmüş
Bak bunu bilmiyodum bende yıkayayım :)
Temizlik yaptim dilim damağıma yapısti bugün
Dolapları eledim,sildim iclerini koku almistim taktim :selam: mis gibi oldu
Son son az kaldı dinlen :) sonra bütün kahveler sigaraları beşer beşer içersin haha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar