İlkini hatırlamıyorumBen ertesi gün eve gelir gelmez yıkadım ve 40 gün 40 cıkana kadar yıkadımAvrupadada böyle ablama daniştim yıkayınca bebegim daha çabuk büyüdü serpildi cin gibiydi
Eskidenmis o normal dogum veriyorlardi herkese,simdi istege baglıGeçen hollandadaki teyzem arıyor diyor sen ilk sezeryen ikinci neden normal yaptırmıyorlar burada kesinlikle yasak ölmeye yakın alıyorlar nerdeyse öncelik normal ora niye öyle falan gelde bide ona laf anlatburanın doktorları tırsık teyzecim dedim benim oglan 4 kilo olursa doktorum korktu ben dogurtamam dedi bende azarladım ablam 5.800 dogurdu hemde normal tertemiz
buradaki doktorlarda iş yok
ben yanlış cografyada gelmişim zaten dünyaya bide burdakiler ugraşıyoruz
Bana da oğlanı Dr dedi doğuramazsın 4.100 dü kocaman bişeydi gerçekten zor olurduEskidenmis o normal dogum veriyorlardi herkese,simdi istege baglı
Ben ilki normal yaptim kız 4.100 gramdi doktor doğurtamadi ve kalça çıkıgı oldu 3kere amelyat oldu malesef
Benim yırttılar iste sagımı solumu aBana da oğlanı Dr dedi doğuramazsın 4.100 dü kocaman bişeydi gerçekten zor olurdu
Çok yırtılırsın dedi suni verecekti birde dedim tmm sezeryan olsun
Dedi kalçaya kadar yırtılır çok iriBenim yırttılar iste sagımı solumu a
Yarında yıka arefe ya yarın çocuklara çok iyi gelirmiş büyütürmüşMerhaba
Ben de umutu yıkadım bu sabah .
Yarın evde yokum.Yarında yıka arefe ya yarın çocuklara çok iyi gelirmiş büyütürmüş
Özeldemi dogurdun sendeİlkini hatırlamıyorum
Dr yıkama dedi Bnde düşünce göbek sonra hergün yıkadım
Maşallah canım neyle beslendin okadarEskidenmis o normal dogum veriyorlardi herkese,simdi istege baglı
Ben ilki normal yaptim kız 4.100 gramdi doktor doğurtamadi ve kalça çıkıgı oldu 3kere amelyat oldu malesef
Buranın doktorları valla iyisine gelmek çok zor iyi yırttırmamıssın kendiniBana da oğlanı Dr dedi doğuramazsın 4.100 dü kocaman bişeydi gerçekten zor olurdu
Çok yırtılırsın dedi suni verecekti birde dedim tmm sezeryan olsun
Senin sansina oda bide gülüyoBenim yırttılar iste sagımı solumu a
Benim oglanda öyleydiDedi kalçaya kadar yırtılır çok iri
Korktum ama gerçekten 2 aylık bebe gibiydi hiç yeni doğan değildi
Merhaba canım mis gibi olmuşturMerhaba
Ben de umutu yıkadım bu sabah .
Bak bunu bilmiyodum bende yıkayayımYarında yıka arefe ya yarın çocuklara çok iyi gelirmiş büyütürmüş
Son son az kaldı dinlenTemizlik yaptim dilim damağıma yapısti bugün
Dolapları eledim,sildim iclerini koku almistim taktimmis gibi oldu
Çocuk doktoru ve bebek hemşireleri canımDoktormu dedi öyle canım
Aynen canımm ben de düşünce her akşam yıkıcam inşallahİlkini hatırlamıyorum
Dr yıkama dedi Bnde düşünce göbek sonra hergün yıkadım
Evet canım özeldiÖzeldemi dogurdun sende
Ben bunu devlette dogurmayı düsünüyorum özeller çok pahalı 45binden baslıyorEvet canım özeldi
Tam zamanında doğurmuşumBen bunu devlette dogurmayı düsünüyorum özeller çok pahalı 45binden baslıyor