Elif_Eylul
Daimi Üye
- #84.521
AYalnız yeni üyenin gebelik testine beni niye etiketliyorsun ablacım benmi gebe bıraktım
Bi kalite kontrol ettim ondan sonra cevapladım

AYalnız yeni üyenin gebelik testine beni niye etiketliyorsun ablacım benmi gebe bıraktım
Sanki biliyorumOo telefonmu alındıhayırlı olsun ablacım ne aldınız
meraklı melehat ben
Ben bilmiyorum diye etikleledim kız aaaYalnız yeni üyenin gebelik testine beni niye etiketliyorsun ablacım benmi gebe bıraktım
Iyi gunlerde kullan ablaTorun düşürdü kızım aldı
Torun düşürdü kızım aldı
Geliyorda laf atmıyor küstü mü acep@Teyzosarada gel kız
Ben bilmiyorum diye etikleledim kız aaa
Küsmüş ola bilirGeliyorda laf atmıyor küstü mü acep
Bende attım bayram mesajı banada sagol dediKüsmüş ola bilir
Bayramda mesaj attım oda atı iyiyim dedi
Ay çok iyi geldi ağlamakaçılmışsındır olur öyle duygu değişimleri bende çok ağlıyordum
Benim esimde alamıyordu ilk başka biz yalnızdık zaten evde eşim bebegi ilk gün tuttum verdim diyene kadar kendini parçalardı oglan meme içinbende yastık vardı onunla alıp koyuyordu yerine 2-3 gün kolay oldu. Sıkıca kundaklayıncada güzel kolay tutuluyor
Doğal yollarımızzYok önceligi dogal yolla çıkartmak olsun benceçok zora düşmedikçe kullanmasa daha iyi sankim yine kendisi bilir
Yaaa mama ve su koyyyyBalkonumada kedi dogurmus 5-6 tane yavrusu var allahm kıyamadımda duruor öyle günah ya napcam ben onları
Ay o kadar oldun mu ya maşallahAyyy keşke ama beni artık ucağa almazlar ablacım8 aylığız
Ya iyi mi kötü mü bilemedimAy çok iyi geldi ağlamakya bebişin bakımında zorlanmıyorum şükür. Sanırım gündüzleri tek olmak biraz zorladı alıştım birilerinin olmasına. Bugün şansa kuzenim geldi daha rahattım @Bitterçikilata istifa etmiş geldi
Doğal yollarımızz
Yaaa mama ve su koyyyy
O uyurken ev işidir yemektir vs yapıyoruö uykum olmuyor. Gece de çok güzel uyumuşuz memeye bile 2 kere kalktık ya ben de uyumuşum üzüldümYa iyi mi kötü mü bilemedim
20 gün oldu mu
Artık yavaştan tek düzeni kurarsın sende öğlen onunla uyu daha rahat geçer