Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Maya.

Daimi Üye
Tepki
42.697
:D açılmışsındır olur öyle duygu değişimleri bende çok ağlıyordum :D
Benim esimde alamıyordu ilk başka biz yalnızdık zaten evde eşim bebegi ilk gün tuttum verdim diyene kadar kendini parçalardı oglan meme için :krizz: bende yastık vardı onunla alıp koyuyordu yerine 2-3 gün kolay oldu. Sıkıca kundaklayıncada güzel kolay tutuluyor :tatlim:
Ay çok iyi geldi ağlamak haha ya bebişin bakımında zorlanmıyorum şükür. Sanırım gündüzleri tek olmak biraz zorladı alıştım birilerinin olmasına. Bugün şansa kuzenim geldi daha rahattım @Bitterçikilata istifa etmiş geldi haha
Yok önceligi dogal yolla çıkartmak olsun bence :tatlim: çok zora düşmedikçe kullanmasa daha iyi sankim yine kendisi bilir :)
Doğal yollarımızz :nazar
Balkonumada kedi dogurmus 5-6 tane yavrusu var allahm kıyamadımda duruor öyle günah ya napcam ben onları :düsün:
Yaaa mama ve su koyyyy :huhuu:

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
95.266
Ay çok iyi geldi ağlamak haha ya bebişin bakımında zorlanmıyorum şükür. Sanırım gündüzleri tek olmak biraz zorladı alıştım birilerinin olmasına. Bugün şansa kuzenim geldi daha rahattım @Bitterçikilata istifa etmiş geldi haha

Doğal yollarımızz :nazar

Yaaa mama ve su koyyyy :huhuu:
Ya iyi mi kötü mü bilemedim haha
20 gün oldu mu
Artık yavaştan tek düzeni kurarsın sende öğlen onunla uyu daha rahat geçer

Maya.

Daimi Üye
Tepki
42.697
Ya iyi mi kötü mü bilemedim haha
20 gün oldu mu
Artık yavaştan tek düzeni kurarsın sende öğlen onunla uyu daha rahat geçer
O uyurken ev işidir yemektir vs yapıyoruö uykum olmuyor. Gece de çok güzel uyumuşuz memeye bile 2 kere kalktık ya ben de uyumuşum üzüldüm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar