ama çok şık duruyo ben seviyorum yinede)
Şık duruyor durmasına da beni dellendiriyor
Microdalgamı, aspiratörümü, ocağımı ve fırınımı defetmek için zaman kolluyorum valla:gul:
Geçenlerde BOSCH'a baktım. Hepsi 1 milyar bile tutmuyor valla. Şeytan diyor ki değiştir eşimin haberi olmadan; ama tırsıyorum :gul:
yemekteyize kil ola ola arada yinede denk geldikce bakiyorum
nimete bukadar hakaret mi edilir ya
senaryo geregide yapsalar
carpilcak biri bigün görücekler günlerini
töbe töbe
bu hafta ilk günü seyredebildim anca
ama zenciye bayildim
o ne seker konusmadir
tavri hareketleri
ay türkceyi diger cok bilmis adamdan bile daha güzel konusuyo
Dünkü pasta tarifini aldım. Almanya'da çok yapılırmış bu pasta. Bu tarifi bir siteden aldım:verelini:
Havuçlu Pasta
Kek İçin
3 yumurta
1,5 su bardagi seker
1 bardak sivi yag
1 kabartma tozu
1 vanilya sekeri
1,5 su bardagi un
1,5 su bardagi findik ezmesi
2 rendelenmis havuc
Kreması İçin
2 tane Schlag Sahne (yani cig krema)
1 tane sahne kabi kadar Süt (1 su bardagindan azicik fazla ya denk gelir)
3 yemek kasigi dolu dou Nisasta (Speisestärke)
6 yemek kasigi Seker
1 vanilya sekeri
3 Kasik dolu dolu Un
Süs İçin
Hindistan cevizi
Burada Sahne kabı dediği, krema bardağı; ama bizim kremalarımız genelde küçük süt poşetlerinde satıldığı için onlarla ölçemezsiniz. Almanya'da kremalar bunlarda satılıyor:buyrun:
Yapılışı
Önce keki yapin, o pissin onu firindan cikarin sogumaya baslasin. Kremasini ondan sonra hazirlayin ki kek ilik gibi olsun, kremayida sicak sicak üstüne dökün, cünkü hemen donuyor puding gibi. Ardindan hindistan cevizi serpin üzerine.
Bu arada kekimiz 175 derecede pişecek. Kek ılık olduğu ve krema piştiği gibi kekin üzerine dökün; çünkü krema çabuk donuyormuş. Ben yapacağım bunu bakalım bir müsait zamanımda
zenci konusunda katılıyorum özellikle herkes eve ayakkabıyla girdi o çıkardı sanki bizim kültürümüzde eve ayakkabıyla girmek var en sinir olduğum şeyy
nasıl 1 milyar tutmuyo kız mikrodalgada alırsan tutar bende yok almadım çok gereksiz buluyorum
Evet canımcım ya.. Baktım ucuz öyle pahalı olduğunu sanma. Inox grubu çok pahalı oluyor sadece. Ben klasik beyaz ankastre serisinden alacağım. Microdalga bizim evi alırken içinde vardı. Bazen güzel işime yarıyor
dövücem sizi ya
pastaları gördükçe içim gidiiiiiiiiiiiiiii
incim sende katılsana bu programa süper şeyler yapıyosun gerçi uğraşılmaz bu insanlarla ilk başlarda olsaydı daha iyiydi en azından hekeden kazanıyodu az çok