Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Bnm 2. Gebeliğim adete 5 gün varken çıkmıştıAyy hatta iliskiden 7 gün sonra bile test çıkartmışlar
Bnm 2. Gebeliğim adete 5 gün varken çıkmıştıAyy hatta iliskiden 7 gün sonra bile test çıkartmışlar
Olacağını düşünmüyorum ama hayırlısı içimde hiç öyle bi duygu yokAyy hatta iliskiden 7 gün sonra bile test çıkartmışlar
Varsa cıkıyor zaten Allah herkese nasip etsinBnm 2. Gebeliğim adete 5 gün varken çıkmıştı
Olumsuz düşünürsen olumsuz olurOlacağını düşünmüyorum ama hayırlısı içimde hiç öyle bi duygu yok
Hadi bakalım bu da bir belirti sanırım inşallah olmuşturBi uyku hali var bende
Gelişmeleri paylaş bizimle gönlüne göre olsunBi uyku hali var bende
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzBi uyku hali var bende
Bayramın 2.günü yumurtlama olduğunu düşünüyorum yani 22 nisan ben 24 Nisan kan verdim ilaç yazdırmak için beta 2 çıkmıştı ne zaman veriyim bu hesaba göreHadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
Adetini beklesen daha iyi olur, ama 3 hafta sonrada testte gözükür varsaBayramın 2.günü yumurtlama olduğunu düşünüyorum yani 22 nisan ben 24 Nisan kan verdim ilaç yazdırmak için beta 2 çıkmıştı ne zaman veriyim bu hesaba göre
Bişey yokKızlar bi bakın
BakalımmmmKızlar bi bakın
Var gibi haaErken gebelik yaptım
Evet var gibiiiii sabah ilk idrarlla yap bakalım biErken gebelik yaptım
Var gözüküyor günün geçti miErken gebelik yaptım
Sabahki idararla daha net belli olurErken gebelik yaptım
Testte 10dakika icinde cıktıysa var canım ama beklettikçe testi böyle çizgi oluşabiliyor hayalet çizği deniyor inşallah vardır kanda daha net çıkar hayırlısıErken gebelik yaptım