Elif_Eylul
Daimi Üye
Hayırlı olsun miniğin Rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsinKızlar ultrasona girdim çarşamba günü
Hayırlı olsun miniğin Rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsinKızlar ultrasona girdim çarşamba günü
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun miniğin Rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin
Maşallah façulye büyüyorKızlar ultrasona girdim çarşamba günü
Sağ salim kucağına alırsın inşaAllahKızlar ultrasona girdim çarşamba günü
Hay MaşaAllah Rabbim sağ salim kucağına alamayı nasip etsin inşaAllahKızlar 12 haftalık oldu fındık cinsiyet ne acaba
Ya maşallah rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar 12 haftalık oldu fındık cinsiyet ne acaba
Aminn teşekkür ederimYa maşallah rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunHay MaşaAllah Rabbim sağ salim kucağına alamayı nasip etsin inşaAllah
Kız diyorum pek anlamam ama
MaşaAllah sağ salim kucağınıza alırsınız inşaAllahKızlar 12 haftalık oldu fındık cinsiyet ne acaba
Amin Allah'ım isteyipte bakabilecek herkese nasip etsin inşallahMaşaAllah sağ salim kucağınıza alırsınız inşaAllah
Erkek mi cinsiyetiKızlar bakın bi fındığa
Yok daha belli olmadı göstermediErkek mi cinsiyeti
Maşallah ya
Hay MaşaAllah Rabbim sağ salim kucağına alamayı nasip etsin inşaAllah
Kız diyorum pek anlamam ama
KıZ demisim heheyttt beeeeKızlar benim kızım oluyor dua edin bana olur mu
MaşaAllah sağ salim alırsınız inşaAllah kucağınızaKızlar benim kızım oluyor dua edin bana olur mu
Benimkini tutduramadınKıZ demisim heheyttt beeee
Evet yaaa tühhhh ama ben erkek gördüm ruyamda tersi çıktıBenimkini tutduramadın