Dr bişey demedi mi 2 gün sonra tekrar yaptır düşük çıkmış ama yeni olduğu için olabilirKızlar 241 çıktı ne kadar oluyor
Dr bişey demedi mi 2 gün sonra tekrar yaptır düşük çıkmış ama yeni olduğu için olabilirKızlar 241 çıktı ne kadar oluyor
Adet düzensizmiş ama 21 nisanda olmuş en son 21 mayısa kadar beklese daha net olur sanki bilemedimAdet gününden hesaplanıyor en son olduğun tarihten hesaplayabilirsin
Düzensiz ama olduğu zamanı baz alırsa kaç+ olduğu belli olurAdet düzensizmiş ama 21 nisanda olmuş en son 21 mayısa kadar beklese daha net olur sanki bilemedim
Dün kü kan sonucu 741 çıktıDüzensiz ama olduğu zamanı baz alırsa kaç+ olduğu belli olur
Pazartesi Salı Dr gitDün kü kan sonucu 741 çıktı
Daha görünmez kese heraldePazartesi Salı Dr git
Muhtemelen daha 3 haftalık falanDüzensiz ama olduğu zamanı baz alırsa kaç+ olduğu belli olur
Sen 2 hafta falan bekle önceki adetine göre hafta say 3 haftalık falansın galib genelde, 8. Haftaya kadarda kalp atışı duyulabiliyorDaha görünmez kese heralde
Benim oğlumda 4 haftalıktık kese var dedi bebek yok demişti sonra bebek var dedi kalp atışı yok dedi devlet hastaneleri biraz değişik gerçekten insana inme indiriyorlarDaha görünmez kese heralde
Görünmeye bilir de görünebilirde daha doğru bilgiyi Dr verir beta artışını takip ederDaha görünmez kese heralde
Doktor kan ver dedi tekrarGörünmeye bilir de görünebilirde daha doğru bilgiyi Dr verir beta artışını takip eder
Nasıl çıktıDoktor kan ver dedi tekrar
Perşembe günü vereceğim ama 2 kere vermiştim zatenNasıl çıktı
Hayırlı olsunKızlar bugün verdim 5829 olmuş
Hayırlı olsun canımÇok teşekkür ederim hepinize iyiki buraya yazdım iyiki sizde crvap verdiniz
Gelişmeleri yazarsın, hayırlı olsunÇok teşekkür ederim hepinize iyiki buraya yazdım iyiki sizde crvap verdiniz
Hayırlı olsun rabbim saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsinKızlar bugün verdim 5829 olmuş