daha ne olsun seydam gayet guzel sadece aksamki yedigin tatlimsi sey seni doyurmaz gibi
Cok acikma sonra, gecte yatican
aksamlari pismis sebze et turlerine gore sindirimi daha kolay olur tatlim
Sebze cor. Falan yap
Sen isini bilirsin zaten
oyyy hepsi iyide yine aksama bitter gelmis
pinarim ne yapip edip pazartesi eksi cikiyoruz
O zaman isimiz daha kolay
Butun gece ayaktami durcan cnmyok abla ya kahve falan tok tutar bayağa
uyumayı planlamıyorum abla sabah eşimin doktor randevusu var uyursam kafam yerinde olmaz
Butun gece ayaktami durcan cnm
Yarin ne yapican peki
Sersem gibi olursun
Az once esime olculerimi aldirdim. Gecen aya gore bel haric 3 er cm gitmis yilbasindan bu yana ozellikle kalcadan 9 cm incelmisim.
Aaa ne güzel dereceye girmişim , bu hafta daha güzel sporlar gelecek. Tebrikler kızlarSpor Yildizlari (+800 puan):Spor listesi Sonuclarrr
:birinci:1. @~NarTanesİ~ (1.660 puan)
2. @P.nrrr (1.093 puan)
3. @_ikra_ (920 puan)
Fit Kalanlar (400 -800puan):
4. @Ayyulduz (785 puan)
5. @Beyazpapatyammm (765 puan)
6. @Beynimobez (650 puan)
7. @tugcess (560 puan)
Az da olsa hareket edenler (150-400):
8. @Bgmce (305 puan)
9. @KöyünDelisi (185 puan)
10. @elzn4260 (180 puan)
Toto Büyütenler (0-150):
11. @Fittekkkmevsim (60 puan)
@mefkurem
@Ponibon
Tebrikler Spor yildizlarimizaaa
Kizlarr sporlari cogaltalim hele su Toto büyütenlerartik spor yapmali bencee
Haydin yeni haftamiz daha iyi olur insallah
Oh ne güzel gezin canım, şimdi gezmiycen de ne zaman gezeceksin. Ben de geleyim mi sizinleEşimin İş arkadaşı abla bankacı kendisi
Kendime kahvaltılık ayarlıyorum ama biscotti mis gibi koktu ince zati ondan yerim sanırım
Geçen ayda hataydaydık tam afrin operasyonunun başladığı gün 3 gün kaldık biz seviyoruz gezmeyi abla yağmur çamur kar kış işlemiyo bize Nevşehir de çok soğuk olmaz sanırım bu sene leyleği havada gördük sanırım her ay bi şehir dışı yapıyoruz iyi geliyo
Aaaa ben 1. Takımdayım ne güzel, çok sevindim@mefkurem ablanin takımı
1- @nilyannn
2- @Bgmce
3- @Seyda94
4- @Eyledi15
5- @P.nrrr
6-. @tugcess
7-. @_ikra_
@KöyünDelisi baharın takımı
1- @Ayyulduz
2- @Ponibon
3- @Beyazpapatyammm
4- @Fittekkkmevsim
5- @Beynimobez
6- @~NarTanesİ~
7- @elzn4260
Hazırım komutanım, tüfeğim nerde şey pardon eliptiğim nerde diyecektim1.takimim savasmaya hazirmisiniz
![]()
![]()
Emrin olur sultanım
Pehhh kim demiş makarna yediğimi, eliptik sürüyordum ben o sıraPehhh takıma bak @_ikra_ ses yok kesin makarna yiyor kıymalı bide cumabj tabak yer
@Bgmce anne yemegine gomulur
@Eyledi15 abla sen ne zamandir içmiyordun bu hafta çok uygun
@tugcess canın künefe çekmiştir şimdi
@nilyann üye bile olamaz ben ona derim hotmaile geliyor diye
@P.nrrr bitterler devam canım
@Seyda94 eşini yanlız bırakma akşam çaylarında
Bizimle baş edemeyeceğini anlayınca şair oldu garibim@KöyünDelisi baharın takımı
1- @Ayyulduz
2- @Ponibon
3- @Beyazpapatyammm
4- @Fittekkkmevsim
5- @Beynimobez
6- @~NarTanesİ~
7- @elzn4260
Haydi kızlarr hep beraber söylüyoruz
Ooo takımdan bu takıma haset sıçramıssd
45 yaşında da Zuhal abla nelere aldanmisssssss
45 yaşında da Zuhal abla bizi yenerim sanmissssssssss .
Hobaaaaaa
Öğleden sonra giremedim foruma abla hep hata var diyip durdu. Şifremi filan doğru verdim halbuki. Biraz önce tekrar denedim oldu şükür. Hemen yazıyorum menümü
Bugunki menum biraz dengesiz ve fazla karbon oldu. Ama yarindan itibaren sahalara geri donup savasa kaldigimiz yerden devam ediyorum. Mayis basi kardesimin mezuniyeti varmis avlasi olaraktan kendime cok guzel bir elbise alacagim giderken.hedefim o zamana kadsr 6 larda olmak. Haydi bismillah diyip yatiyorum. Leptinler calissin. Herkese iyi geceler
daha ne olsun seydam gayet guzel sadece aksamki yedigin tatlimsi sey seni doyurmaz gibi
Cok acikma sonra, gecte yatican
aksamlari pismis sebze et turlerine gore sindirimi daha kolay olur tatlim
Sebze cor. Falan yap
Sen isini bilirsin zaten
oyyy hepsi iyide yine aksama bitter gelmis
pinarim ne yapip edip pazartesi eksi cikiyoruz
O zaman isimiz daha kolay
Bende sporumu yapip menumu oyle yazayim bari
Bugunki menum biraz dengesiz ve fazla karbon oldu. Ama yarindan itibaren sahalara geri donup savasa kaldigimiz yerden devam ediyorum. Mayis basi kardesimin mezuniyeti varmis avlasi olaraktan kendime cok guzel bir elbise alacagim giderken.hedefim o zamana kadsr 6 larda olmak. Haydi bismillah diyip yatiyorum. Leptinler calissin. Herkese iyi geceler
Bulaşık makinem bozuldu yaw, her ay bişey çıkıyor. Mutfağı toplayıp geliyorum hemen, sakın bi yere gitmeyin olur mu?
Ama siz centilmence yarışmıyonuzAaaaa regliyken senin canin cok tatli istiyor dimiii![]()
![]()
Gel tabi canım benim bebeler deli fişektir ayak uydurmak zordur onlaraTebrikler canım, önümüzdeki ay bende ölçülerimi alıp aradaki farkı paylaşıcam bakalım bende ne değişiklik olacak
Aaa ne güzel dereceye girmişim , bu hafta daha güzel sporlar gelecek. Tebrikler kızlar
Oh ne güzel gezin canım, şimdi gezmiycen de ne zaman gezeceksin. Ben de geleyim mi sizinle
Aaaa ben 1. Takımdayım ne güzel, çok sevindim
Hazırım komutanım, tüfeğim nerde şey pardon eliptiğim nerde diyecektim
Emrin olur sultanım.
Pehhh kim demiş makarna yediğimi, eliptik sürüyordum ben o sıra
Deli Meli dinlemem seni çiğ çiğ yerim bak
Bizimle baş edemeyeceğini anlayınca şair oldu garibim