Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400
Kizlar bizde eve geldk valla cok is var coook. Su saatini taktirdik su acildi ben temizlige basladim kapilar dolaplar camlar bitti sayilir birazdan yerlere gecicem. Esimde elektrik su dogalgaz actirmak icin gitti. kombi yok evde proje cizilmesi onaylanmasi gerkiyomus bi 10 günü bulur diyorlar nasl yapcaz bakalm hemen tasinmak istiyordk aslinda havalarda isindi ama 1 hafta kombisiz olurmu bilemiyorm genede. Yoksa ev sahibine kirada vercez. Neyse bakalm su temizligi bitiriymde bugun rahatliycam. Yanima tarcinli süt aldiydm ögle yemegim o :)
Maşallah pek hızlısın pınar ne ara bitirdin o kadar işi temiz boya gerekmiyor demekki
Ben geçen sene odaların yerini değiştirmiştim bütün ev baştan aşağı temizlik yaptım öyle güzel kilo vermiştim ki
Direk her olayı kiloya bağlıyorum bende iyice paranoya oldum :teyzos:

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Maşallah pek hızlısın pınar ne ara bitirdin o kadar işi temiz boya gerekmiyor demekki
Ben geçen sene odaların yerini değiştirmiştim bütün ev baştan aşağı temizlik yaptım öyle güzel kilo vermiştim ki
Direk her olayı kiloya bağlıyorum bende iyice paranoya oldum :teyzos:

Boya gerekmiyor Allahtan bide ev temiz gibiydi tabi tozu var ama yormadi fazla, bos evi temizlemek kolaymis ya valla :) bugun bitcek insallah. Ay spor yerine gecse bile yeter benm icin insallah etkisi olur biraz :haha: isimiz gücümüz kilo düsünmek olunca normal cnm haha bende dün esime diyorm tate zwncefil alcam yarn ödem cayni yapcm oda diyo bunca isimizin arasinda onumu düsünüyon ama napiym kilo önemli :sopa:

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Benim kız da ateşlendi sabaha karşı :(. Uyandık oturma odasında kucağımda sızdı yine:(. Şansa dışarda da çok işim var bugün. Bi parça bişey yedirip çıkarım diye planlıyordum da çocuklu olunca plan işe yaramıyor.:(. Biraz uyusun toparlar inşallah.

Geçmiş olsun canım valla çocuklar plan falan dinlemiyor malum :(

Kizlar bizde eve geldk valla cok is var coook. Su saatini taktirdik su acildi ben temizlige basladim kapilar dolaplar camlar bitti sayilir birazdan yerlere gecicem. Esimde elektrik su dogalgaz actirmak icin gitti. kombi yok evde proje cizilmesi onaylanmasi gerkiyomus bi 10 günü bulur diyorlar nasl yapcaz bakalm hemen tasinmak istiyordk aslinda havalarda isindi ama 1 hafta kombisiz olurmu bilemiyorm genede. Yoksa ev sahibine kirada vercez. Neyse bakalm su temizligi bitiriymde bugun rahatliycam. Yanima tarcinli süt aldiydm ögle yemegim o :)

Ooo maşallah ne kadar hizlisin canım eline koluna sağlık ;)

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
Bende de bugun temizlik var. Birde camasir off hic bitmiyor bi kismi kuruyor onlati toplayip yenilerini asiyorum yani evde de 3 kisiyiz ne ara kirleniyor anlamiyorum. Aksama yemekte yok mutfakta eksikler var alisverise cikmak gerekecek. Off off Allahtan hava bugun biraz acik da psikolojim biraz daha duzeldi

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
3,30 daha ayaktamiyizdiniz bacısı
Ben erken uyudum nasıl güzel oldu sabahta dinç bir şekilde uyandım
Valla dilosum benim uykusuzlugum var zırt pırt uyanıyorum bide çocuktan dolayı mecbur kombi açık yaniyoruz bildiğin mevsimliklerle yattigimiz halde
Gunaydinnnn sevgili kader, yol arkadaslarim :kalp: :kalp: :kalp:

Icinde sikintisi olanlar ferahlasa
Dis zorlugu olanlar disini cikarip rahatlasa
Iş problemi olanlarin önü acilsa
Hastalara sifa
Dertlilere deva
Borclulara eda

Nasip olsun insallAllahhhh. Aminnnn

Deyip gunumuze basliyalim bakalim :zipla: :zipla: :zipla:
günün özeti amin diyorum

Bahar oglani 1 gun annene gondersende iyice bi dinlensen cnm
Ayakta gecirincede gecmez hastalik
İyiyim abla akşamları bı yokluyor beni yüz vermiyirum gidiyor :)
Benim kız da ateşlendi sabaha karşı :(. Uyandık oturma odasında kucağımda sızdı yine:(. Şansa dışarda da çok işim var bugün. Bi parça bişey yedirip çıkarım diye planlıyordum da çocuklu olunca plan işe yaramıyor.:(. Biraz uyusun toparlar inşallah.
GvemiG olsun canım onlar iyi olsun planlar değişir
Sıfır binamiydi pınar temizleyip teslim ediyorlar bı toz vardır çabuk biter işin
Sıcak suya çözüm bulmanız gerek malesg doğalgaz onayı geç veriliyor ve ilk seferde de vermeyebilirler tanıdık varsa iş değişir tabi
Yoksa havalar çok iyi çocuk yok üşüme derdiniz olmaz
Aminnnn
Ev almak isteyenleride katın dualarınıza aminnnnnnn:tatlim:
Kızım sana topluca hatim indirmek gerek
Kocası müteahhit olup evsiz olan birini bu kurtarır anca
Kolye alıyordum kuyumcu dediki şans kolyesi duaunur müsün dedim beni o kurtarmaz güldü ben bı tartiyim dedi adam tartı ki kolye elinde koptu
Sana demiştim dimi dedim
Valla doğruymuş diyor senin evde o hesap yasim
Bende de bugun temizlik var. Birde camasir off hic bitmiyor bi kismi kuruyor onlati toplayip yenilerini asiyorum yani evde de 3 kisiyiz ne ara kirleniyor anlamiyorum. Aksama yemekte yok mutfakta eksikler var alisverise cikmak gerekecek. Off off Allahtan hava bugun biraz acik da psikolojim biraz daha duzeldi
hahahaaaa bizde de aynı kuzey ayrı makina renklisi beyazı havlusu zarti zurtu bitmiyor

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Bugün başlayacağım yazmaya abla valla karbon da yedim herseyi yedim doymak bilmiyorum bu ara. Hava baya kötü açarsa çıkacağım inşallah
aman kuzucum bizim bogaz bi acilirsa kapanmaz biliyosun
Sonuda gelmez
Hemen ipleri eline al
Verirken ne zorlukla veriyoz emeklerin bosa gitmesin
Artik senden de gunluk menu istiyorum
Cumada bi gruba girersin
Daha 60 a dusmen lazim senin :)

cok gecmis olsun cnm yaa ins. Cabuk atlatir

yakin olsaydik yardima gelirdik pinarcim
Masallah halletmisin bile
Giderken mutlaka bisey al yanina ac kalma

Ev sahibine haber vermedinizmi daha
Yeni aya girdik, bu ayi odemeniz gerekmiyomu

Aminnnn
Ev almak isteyenleride katın dualarınıza aminnnnnnn:tatlim:
Allah gonluneze kesenize gore evler nasip etsin ins.
Aminnn aminnn cokca aminnnn

Yok yok tartılmadım sadece öyle tahmin ediyorum sanki her yerim şiş gibi yoksa cuma günü tartilqcagim
eeee ama hemen beynini kodluyosun cnm
Arti olacak bi durum yokki
Suyunu bol ic biraz yuruyus yap

Sebze suyuna neler koyuyodun
Sislik yapicak biseyler olmasin
Bence kendini bosa ac birakiyosun
Yeterli dengeli beslen yeter
Sonra yine patlama yasarsin

Anacim sizde işi gucu dert ediniyonuz :haha: hepsi bi gunde biticek diye kural yok ya biraz relaks olun sekerler :zipla:

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Valla dilosum benim uykusuzlugum var zırt pırt uyanıyorum bide çocuktan dolayı mecbur kombi açık yaniyoruz bildiğin mevsimliklerle yattigimiz halde
günün özeti amin diyorum

İyiyim abla akşamları bı yokluyor beni yüz vermiyirum gidiyor :)

GvemiG olsun canım onlar iyi olsun planlar değişir

Sıfır binamiydi pınar temizleyip teslim ediyorlar bı toz vardır çabuk biter işin
Sıcak suya çözüm bulmanız gerek malesg doğalgaz onayı geç veriliyor ve ilk seferde de vermeyebilirler tanıdık varsa iş değişir tabi
Yoksa havalar çok iyi çocuk yok üşüme derdiniz olmaz

Kızım sana topluca hatim indirmek gerek
Kocası müteahhit olup evsiz olan birini bu kurtarır anca
Kolye alıyordum kuyumcu dediki şans kolyesi duaunur müsün dedim beni o kurtarmaz güldü ben bı tartiyim dedi adam tartı ki kolye elinde koptu
Sana demiştim dimi dedim
Valla doğruymuş diyor senin evde o hesap yasim
hahahaaaa bizde de aynı kuzey ayrı makina renklisi beyazı havlusu zarti zurtu bitmiyor

evet cnm sifirdi, 7 aydir falan bosmus ama yinede baya cabuk temizlendi. Iste nasil yapicaz bi gelsin esim konuscam oda su dogalgaz elektrik actirmak icin gitti haletmis geliyor gelirkende perdeler icin kornis yeri yok bulabillrse birini ayarliycak. Sicka suyu nasil yaprz bilemiyorm ama hertürlü zor olcak. 7-10 icinde halolur dediler ama tabi kesin bsi söylemek güc

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
aman kuzucum bizim bogaz bi acilirsa kapanmaz biliyosun
Sonuda gelmez
Hemen ipleri eline al
Verirken ne zorlukla veriyoz emeklerin bosa gitmesin
Artik senden de gunluk menu istiyorum
Cumada bi gruba girersin
Daha 60 a dusmen lazim senin :)

cok gecmis olsun cnm yaa ins. Cabuk atlatir

yakin olsaydik yardima gelirdik pinarcim
Masallah halletmisin bile
Giderken mutlaka bisey al yanina ac kalma

Ev sahibine haber vermedinizmi daha
Yeni aya girdik, bu ayi odemeniz gerekmiyomu

Allah gonluneze kesenize gore evler nasip etsin ins.
Aminnn aminnn cokca aminnnn

eeee ama hemen beynini kodluyosun cnm
Arti olacak bi durum yokki
Suyunu bol ic biraz yuruyus yap

Sebze suyuna neler koyuyodun
Sislik yapicak biseyler olmasin
Bence kendini bosa ac birakiyosun
Yeterli dengeli beslen yeter
Sonra yine patlama yasarsin

Anacim sizde işi gucu dert ediniyonuz :haha: hepsi bi gunde biticek diye kural yok ya biraz relaks olun sekerler :zipla:

Ay sagol abla ne güzel olurdu ama Allahtan cok yormadi halletim :)
Bizim ödememiz ayin 10unda abla bide önden ödeme yapiyoruz yani 3 gün icinde cikarsak ödemeyiz diye düsündk ama esim sagolsn bitürlü arayip söylemedi tapuyu eline almadan güvenemedi smdide yetisdiremeyiz diye ariyamiyor nolcak bilmiyorm. Ama cati damliyor yagmur yagdiginda elektrik düsük voltaj geluyor hatta haftasonu hicbisi yapamiyoruz bulasik makinesi bile hata veriyor bunlardan dolayi cikiyoruz diycez mahkemelik olursakda artk sonuna kadar giderz napalm. Adamin umrunda deglki sanki kendi evi degil hicbisey yapmaya tenezzül etmiyor

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Ay sagol abla ne güzel olurdu ama Allahtan cok yormadi halletim :)
Bizim ödememiz ayin 10unda abla bide önden ödeme yapiyoruz yani 3 gün icinde cikarsak ödemeyiz diye düsündk ama esim sagolsn bitürlü arayip söylemedi tapuyu eline almadan güvenemedi smdide yetisdiremeyiz diye ariyamiyor nolcak bilmiyorm. Ama cati damliyor yagmur yagdiginda elektrik düsük voltaj geluyor hatta haftasonu hicbisi yapamiyoruz bulasik makinesi bile hata veriyor bunlardan dolayi cikiyoruz diycez mahkemelik olursakda artk sonuna kadar giderz napalm. Adamin umrunda deglki sanki kendi evi degil hicbisey yapmaya tenezzül etmiyor
Ins. Isleriniz hallolurda biran once cikarsiniz cnm

Kira kontratina iyice bi göz atin sorun olmasin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar