Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Hadi gozun aydin pinarim hayirli ugurlu olsun allah bizede biran once nasip eder insallah :kalp:temizlikti tasinmaydi topla yerlestirdi bayada ter atarsin hem ne guzel tatli telaslar:uc:bu yazin bombasini senden bekliyoruz artik yeni ev mukemmel fit bir vucut ve sonrasinda da bebişşş:tatlim::ninni::kaalp:

Ay sagol canim insallah darisi sizin basiniza :)
Evet yaz sonuna dogru insallah bebis de gelirse süper olcak :)

@P.nrrr pınarcım bu fotolar eski cumartesi yeni foto eklicem bir bak bakalım dahamı zayıf yoksa dahamı kiloluyum elimde pasta tuttuğum geçen seneki fotoğrafım orda daha kiloluydum ama zayıf çıkmışım. Diğer resimlerde 68 kiloydum..

Tamam canim bakaym yükleyince söyle bence iyi görunuyordu o pastali resmin :)

Hayırlı olsun canım güle güle oturun. Amin inşallah canım

Amin canim insallah sagol

:papatya:

Ayy benimde anacım kurutuyor her sene getiriyor getirdiğinde bi bakıyor önceki seneninki duruyor onlarınatıyor diyorum yazıktır günahtır anne atma napıyım birine mi vereyim ne ayıp kendi yemediğimi birine vermek diyor. Ama her sene getirmekten vazgevmiyor. Ama artık bilinclendim ee evlnecemde artık kocama yapar yapar yedirirm

Çok şükür canım çok şükürr gelebildim. Öncelikle ev hayırlı olsun çok sevindim insanın kendi evi yok. Bebekte inş Rabbin en güzel zamanda versin hayırlı ve sağlıklı bşr evlat inş

Menünün güelliğine bak hele :papatya:

Bencede kesin getirir - hadi sabah görelim bakalım

Yaa bende bir sürü meyve kurutmak istiyorum benim arkadasım kalorifer üstüne koyup kurutuyormuş meyveleri denşcem bende ama tabi ne kadar sağlıklıdır tattısılır?

Offf benimde sabah erken kalkmam lazım uykumda varr ama hiç yatmak istemiyorum sanki yatınca zaman öldürcek gibiyim

Amin canim güzel dileklerin icin insallahhhh :)

Azcık fit olmanın tadını cıkaraydo hemen mi hamil kalcan @P.nrrr az tadını cıkar

Banada banadaaa

Hemen diilde yaz sonuna istiyorm hem hamileykende abartmiycam insallah 7-8kiloyla atlatirim diye düsünüyorm ama :)

@P.nrrr hayirli ugurlu olsun canim Allah agiz tadiyla oturmak nasip etsin.

@Massive65 hosgeldin Ayca

Amin canim insallah :)

@P.nrrr canim spor listesine 300ip atlamistim onuda ekler misin sana zahmet.yani benim bugunki spor puanim 355 degil 385 unutmusum kusura bkma canim benim:kalp:

Tamam cnm ekledm

yol abla baya bı yapmayacağım şaşırtmıyor vücudu ve ödem var galiba yüzükler pombik pombik oldu :(

Hadi hayirlh olsun canım ağız tadı ile oturun
Anne konusuna gelince tabiki başımızın tacı bı anne olarak evet emek veriyoruz ama bu kadarda iliskini etkileyecek noktaya getirme canım maddi olayı güzelce dile getir 16 yaşında kardeşin nettende ayarlar bileti
Sen artık ayrı bir aile kurdun aileni onemsizlestirme

Keşke daha çok yeseydin makarna az olmuş :D
abla bu ne aç mı gezdin

Sagol canimm. Ah iste annem anlasa o hep birilerine bisileri yaptirir. Ama kardesm ayarliyamiyor nedense aslinda bilmiyorm esim havalaninda calisiyor diyemi hep böyle isleri bizden bekliyorlar basim üzerine ama bazen böyle anlarda fazla geliyor iste

Abla rüzgar sanırım ya ama çok kotuyum :(

Gecmis olsun canım şimdi nasıl oldunuz

Aycacim hosgeldin daha dün gelmeyen bi ayca jkaldı diye kulağını çınlatmistim tekrardan hosgeldin tatlım

Aferin sana irem baktım yememissin ama.bir iki çatal birseyler gördüm sanki :)
Ohhh miss eline sağlık canım

çok sevindim pınar çım Allah ağız tadiyla oturmayi nasip etsin canım hayırlı olsun

Sagol canim amin insallah

Sen kimdin kim oldun beynim yandi:kötü:
pinarcim hayırlı uğurlu olsun rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah

Amin canim insallah :)

Menu cok gec baslamis cnm
Evet ufak kacamaklar var ama yinede iyi atlatmisin
Sporda herzamanki gibi guzel

ayyy cok sevindim cnm Allah saglikla huzurla oturmayi nasip etsin
Kendinizi bi atin eve isler yavas yavas biter

daha iyilesmedinizmi cnm yaa

senin yerinde olsam 2 kofte yerdim makarnayi yemezdim

anamm senin bildirimini merak ettim
Tatlim bak bu kadar azaltirsan yine duraaklama yasarsin

bence guzel olmus dilegim

oooo sporda gelmis menude guzel

menu guzel olmus tugcem
Bugun gitmemisin spora

spor guzel tatlim
Aksamda pilav yerine yogurt ayran türü bisey olsaydi

onlar hazine tatlim boşa giderme
Benim imkanim olsa tr den getirecem

ins. Cumadan beri dikkat etmisindirde eksi gelsin cnm

vayyy sporda gelmis
Menu bugun daha guzel cnm

baslangicin guzel olmus tatlim

yeninde yeni nickin bool eksiler getirsin sana

Niye gelinlik bakmaya nisanlinla gidiyosunki onemli olan senin begenmen
Kimsenin karismasina izin verme

Evet boyuna gore kilon cok degil ama yinede 80 kilo gelin olmazzz sen o zamana 70 e düş

hayirdir cnm neye moralin bozuldu
Esinin isiylemi ilgili

sabah aksam guzelde citir tavuk pek olmamis
Disi galetali ve kizartma diye biliyorum

pers.odem atici bisey yap o zaman cnm

tatlim sicak tutacan o zaman
Sicak su torbasi yada varsa kiraz cekirdegi isitip koysan iyi olur
Bide şal falan sar

tursu cok degilse menu kotu degil cnm

Tabi pideyi annen yapsada yinede kacamak sayiliyor :)

Ne dicegimi bilemedim
Allah bildigi gibi yapsin boylelerini

Sagol ablamm, insallah bakalm :)

Gunaydinnnn sevgili kader, yol arkadaslarim :kalp: :kalp: :kalp:

Icinde sikintisi olanlar ferahlasa
Dis zorlugu olanlar disini cikarip rahatlasa
Iş problemi olanlarin önü acilsa
Hastalara sifa
Dertlilere deva
Borclulara eda

Nasip olsun insallAllahhhh. Aminnnn

Deyip gunumuze basliyalim bakalim :zipla: :zipla: :zipla:

Aminnnn -kop:hobba:

Geçmiş olsun canım valla çocuklar plan falan dinlemiyor malum :(

Ooo maşallah ne kadar hizlisin canım eline koluna sağlık ;)

Sagol canimm :huri:

@P.nrrr kolay gelsin canim. Masallah bitmis sayilir pek birsey kalmamis

@_ikra_ gecmis olsun neden ateslendi enfeksiyon filan mi yoksa usutme mi

Evet cnm cok sükür :hobba:

Bende de bugun temizlik var. Birde camasir off hic bitmiyor bi kismi kuruyor onlati toplayip yenilerini asiyorum yani evde de 3 kisiyiz ne ara kirleniyor anlamiyorum. Aksama yemekte yok mutfakta eksikler var alisverise cikmak gerekecek. Off off Allahtan hava bugun biraz acik da psikolojim biraz daha duzeldi

Kolay gelsik cnm evin isi hic bitmez valla biz kadinlar hep kosturuyoruz :)
Burdada hava cok güzel günes vuruyor balkondaym cok güzel ferah :) simdiden cok begendm burayi. Azcik minicik de deniz göruyo daha nolsun :huri:

Selam kızlar eksideyim şükür ödemin inmiş :)

Selam :lili: süpermis :hopp:
Ama ama sen karsi takim kaptaniydn dmi dur sana börek acaym :hamarat:

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Bende de bugun temizlik var. Birde camasir off hic bitmiyor bi kismi kuruyor onlati toplayip yenilerini asiyorum yani evde de 3 kisiyiz ne ara kirleniyor anlamiyorum. Aksama yemekte yok mutfakta eksikler var alisverise cikmak gerekecek. Off off Allahtan hava bugun biraz acik da psikolojim biraz daha duzeldi
Bence kirli sepetinin dibini delik üretiyorlar :D benim de bezler yıkanacak ama yarına bıraktım umarım yeter bezler Emirin de kıyafeti kalmamış daha bugün katladım bizimkileri ütüsü duruyor :p
aman kuzucum bizim bogaz bi acilirsa kapanmaz biliyosun
Sonuda gelmez
Hemen ipleri eline al
Verirken ne zorlukla veriyoz emeklerin bosa gitmesin
Artik senden de gunluk menu istiyorum
Cumada bi gruba girersin
Daha 60 a dusmen lazim senin :)

cok gecmis olsun cnm yaa ins. Cabuk atlatir

yakin olsaydik yardima gelirdik pinarcim
Masallah halletmisin bile
Giderken mutlaka bisey al yanina ac kalma

Ev sahibine haber vermedinizmi daha
Yeni aya girdik, bu ayi odemeniz gerekmiyomu

Allah gonluneze kesenize gore evler nasip etsin ins.
Aminnn aminnn cokca aminnnn

eeee ama hemen beynini kodluyosun cnm
Arti olacak bi durum yokki
Suyunu bol ic biraz yuruyus yap

Sebze suyuna neler koyuyodun
Sislik yapicak biseyler olmasin
Bence kendini bosa ac birakiyosun
Yeterli dengeli beslen yeter
Sonra yine patlama yasarsin

Anacim sizde işi gucu dert ediniyonuz :haha: hepsi bi gunde biticek diye kural yok ya biraz relaks olun sekerler :zipla:
Valla niye böyle oluyorum ben de anlamadım ki abla hüngür hüngür ağlamak geliyor içimden işten de denyolar ben de arayıp hevesli görünmek istemiyorum Allah bir kapı açar elbet de yoruldum iyice
Ay sagol abla ne güzel olurdu ama Allahtan cok yormadi halletim :)
Bizim ödememiz ayin 10unda abla bide önden ödeme yapiyoruz yani 3 gün icinde cikarsak ödemeyiz diye düsündk ama esim sagolsn bitürlü arayip söylemedi tapuyu eline almadan güvenemedi smdide yetisdiremeyiz diye ariyamiyor nolcak bilmiyorm. Ama cati damliyor yagmur yagdiginda elektrik düsük voltaj geluyor hatta haftasonu hicbisi yapamiyoruz bulasik makinesi bile hata veriyor bunlardan dolayi cikiyoruz diycez mahkemelik olursakda artk sonuna kadar giderz napalm. Adamin umrunda deglki sanki kendi evi degil hicbisey yapmaya tenezzül etmiyor

Valla biz de aynı durumdayız ama pesinat yok sayılır elimizde eşim de kredi çekmez ama bu devirde ev almak şart gerçekten

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Yazı bekle güneşte kurut daha iyi sanki

İstanbulda nerde bulup güneşi kurutcaksam balkona koysam toz toprakk annemlerden isticem artık

Stres yapmayın herşey yoluna girer masraflı bir süreç olduğu kadar artık diye düşünün
Evet yaa çok masraflıymış maleseff :( ne kadara az o kadar iyi diyorum sonrada aöann para kazanılır diyorum

Menu cok gec baslamis cnm
Evet ufak kacamaklar var ama yinede iyi atlatmisin
Sporda herzamanki gibi guzel

ayyy cok sevindim cnm Allah saglikla huzurla oturmayi nasip etsin
Kendinizi bi atin eve isler yavas yavas biter

daha iyilesmedinizmi cnm yaa

senin yerinde olsam 2 kofte yerdim makarnayi yemezdim

anamm senin bildirimini merak ettim
Tatlim bak bu kadar azaltirsan yine duraaklama yasarsin

bence guzel olmus dilegim

oooo sporda gelmis menude guzel

menu guzel olmus tugcem
Bugun gitmemisin spora

spor guzel tatlim
Aksamda pilav yerine yogurt ayran türü bisey olsaydi

onlar hazine tatlim boşa giderme
Benim imkanim olsa tr den getirecem

ins. Cumadan beri dikkat etmisindirde eksi gelsin cnm

vayyy sporda gelmis
Menu bugun daha guzel cnm

baslangicin guzel olmus tatlim

yeninde yeni nickin bool eksiler getirsin sana

Niye gelinlik bakmaya nisanlinla gidiyosunki onemli olan senin begenmen
Kimsenin karismasina izin verme

Evet boyuna gore kilon cok degil ama yinede 80 kilo gelin olmazzz sen o zamana 70 e düş

hayirdir cnm neye moralin bozuldu
Esinin isiylemi ilgili

sabah aksam guzelde citir tavuk pek olmamis
Disi galetali ve kizartma diye biliyorum

pers.odem atici bisey yap o zaman cnm

tatlim sicak tutacan o zaman
Sicak su torbasi yada varsa kiraz cekirdegi isitip koysan iyi olur
Bide şal falan sar

tursu cok degilse menu kotu degil cnm

Tabi pideyi annen yapsada yinede kacamak sayiliyor :)

Ne dicegimi bilemedim
Allah bildigi gibi yapsin boylelerini
O hep görmek istiyor nişanlıpımdada o vardı. Hatta süs esyaları maşzemesi almaya gittiğimdede geldi sanırım destek olmak istiyor bide sonradan görüp düğünde tadım kacıcağına görsün peşin oeşin

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Bence kirli sepetinin dibini delik üretiyorlar :D benim de bezler yıkanacak ama yarına bıraktım umarım yeter bezler Emirin de kıyafeti kalmamış daha bugün katladım bizimkileri ütüsü duruyor :p

Valla niye böyle oluyorum ben de anlamadım ki abla hüngür hüngür ağlamak geliyor içimden işten de denyolar ben de arayıp hevesli görünmek istemiyorum Allah bir kapı açar elbet de yoruldum iyice

Valla biz de aynı durumdayız ama pesinat yok sayılır elimizde eşim de kredi çekmez ama bu devirde ev almak şart gerçekten
Evet cnm kredi cekmedende ev almak zor valla enazindna birau pesinat olunca insallah alirsiniz kurtulursunuz kiraciliktan

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400
Valla dilosum benim uykusuzlugum var zırt pırt uyanıyorum bide çocuktan dolayı mecbur kombi açık yaniyoruz bildiğin mevsimliklerle yattigimiz halde
günün özeti amin diyorum

İyiyim abla akşamları bı yokluyor beni yüz vermiyirum gidiyor :)

GvemiG olsun canım onlar iyi olsun planlar değişir

Sıfır binamiydi pınar temizleyip teslim ediyorlar bı toz vardır çabuk biter işin
Sıcak suya çözüm bulmanız gerek malesg doğalgaz onayı geç veriliyor ve ilk seferde de vermeyebilirler tanıdık varsa iş değişir tabi
Yoksa havalar çok iyi çocuk yok üşüme derdiniz olmaz

Kızım sana topluca hatim indirmek gerek
Kocası müteahhit olup evsiz olan birini bu kurtarır anca
Kolye alıyordum kuyumcu dediki şans kolyesi duaunur müsün dedim beni o kurtarmaz güldü ben bı tartiyim dedi adam tartı ki kolye elinde koptu
Sana demiştim dimi dedim
Valla doğruymuş diyor senin evde o hesap yasim
hahahaaaa bizde de aynı kuzey ayrı makina renklisi beyazı havlusu zarti zurtu bitmiyor
Bahtsız bedevi hesabı haha
Ev duasına çıkmam lazım o zaman
Valla hayal kurmak istemiyorum bu sefer kendimi kaptırmakta istemiyorum
Hayırlısı ise olsun kısmetimiz biyerde bizi bekliyor inanıyorum buna :)

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
İstanbulda nerde bulup güneşi kurutcaksam balkona koysam toz toprakk annemlerden isticem artık

Evet yaa çok masraflıymış maleseff :( ne kadara az o kadar iyi diyorum sonrada aöann para kazanılır diyorum

O hep görmek istiyor nişanlıpımdada o vardı. Hatta süs esyaları maşzemesi almaya gittiğimdede geldi sanırım destek olmak istiyor bide sonradan görüp düğünde tadım kacıcağına görsün peşin oeşin
Valla Konya da güneş bol ama bana annemden geliyor hala :D hem bahçeden yapıyor hem de çalıştığım için zamanım yok diyordum ;)

Düğün konusunda ikinizin istediğine odaklan başka türlü kimseyi mutlu edemediğin gibi kendiniz de mutsuz olursunuz canım tecrübe ile sabit
Evet cnm kredi cekmedende ev almak zor valla enazindna birau pesinat olunca insallah alirsiniz kurtulursunuz kiraciliktan
Amin valla kiraciliktan kurtulmak lazım kuzum bize de dua et
Bahtsız bedevi hesabı haha
Ev duasına çıkmam lazım o zaman
Valla hayal kurmak istemiyorum bu sefer kendimi kaptırmakta istemiyorum
Hayırlısı ise olsun kısmetimiz biyerde bizi bekliyor inanıyorum buna :)
Senin ki hepten trajikomik yasemin :)
Benim cocuklar yemege gelecekmis
Yemek hazirliyorum
Anca onlar gidince gelirim

Kolay gelsin ablam ne güzel kaynana maşallah

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Miras kalmadıysa, ya da çok zengin bi aileye gelin gelmediysen kredi olmadan mümkünatı yok o para denkleşmiyo. Evlendiğimden beri kredi öderiz:). Burada da Tr deki evi de hep krediyle alabildik. Borçlar bitince kocam eğitim hayatına atıldı, bi de onun için kredi çekti:koptum:. Allah bi kolaylığını veriyor, yavaş yavaş ödersiniz....

Benim cocuklar yemege gelecekmis
Yemek hazirliyorum
Anca onlar gidince gelirim
Yemekte ne var, ben de gelebilir miyim???:D

Kizlarrrr neredesiniz
Ben geldimmm, ama kimseler yok. Dışarı işim de içeri işim de bitti şükür. Küçüğü evde bıraktıydım çıkarken, ablası uyutmuş ben gelene kadar;). Karnımı da doyurayım , sonra ortancayı kurstan almaya gidecem:hımm:

Eyledi15

Daimi Üye
Tepki
452
Kızlar benim de misafirim var zaten dersim yedibucukta bitti tam oturayım dedim arkadaşlar geldi. Malum çarşamba klasik rakı günü bizde:) ben ıcmiyorum ama detoks suyu yaptım onu yudumluyorum herkes dalga geçiyor bu seni sarhoş edecek diye:))) bugün çok düzenli yemek yiyemedim sabah iki galeta öğle izmir kofte akşam da detoks sebze suyu o kadar normale dönmem gerekli aslında su cuma geçsin de yeni bir program uygulayacağım şimdi kaçıyorum ben erken giderlerse gelirim yoksa sabah bakarım artık erken dersim var çünkü

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Menüm
Kahvaltı dışarda olunca kaşarlı tost çay içmek zorunda kaldım

Öğlen yulaf ezmesi yedim
Arada komsuda kahve iki kurabiye

Akşam 1 kase mercimek çorbası
Dünden kalan kuru patlıcan kabak yemeği
Yoğurt

Şu sayamadim ama pek yok
Sporda
Bugün olmadı yarın telafi edicem inşallah

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Miras kalmadıysa, ya da çok zengin bi aileye gelin gelmediysen kredi olmadan mümkünatı yok o para denkleşmiyo. Evlendiğimden beri kredi öderiz:). Burada da Tr deki evi de hep krediyle alabildik. Borçlar bitince kocam eğitim hayatına atıldı, bi de onun için kredi çekti:koptum:. Allah bi kolaylığını veriyor, yavaş yavaş ödersiniz....

Yemekte ne var, ben de gelebilir miyim???:D

Ben geldimmm, ama kimseler yok. Dışarı işim de içeri işim de bitti şükür. Küçüğü evde bıraktıydım çıkarken, ablası uyutmuş ben gelene kadar;). Karnımı da doyurayım , sonra ortancayı kurstan almaya gidecem:hımm:
Valla çocuklar büyüdükçe işleri de çoğalıyor galiba canım senin kızlar kaç yasindalar ? Bir de ablandan bir gelişme var mi canım aldı mi en küçük çocuğunu da yanına :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar