Beyazpapatyammm
Bslngc :96.8 boy :160 hedef : 70 gncl 80.1
- Tepki
- 713
@asfarovski cokk teşekkür ederim geçti 22 ayın içinde de memeye çok düşkün çok ağladı kuzum bu gün
Iki üç güne alışır canım zaten 2 ayı kalmış hakkı o kadar erken değil Allah kolaylık versin yanından ayırma diyorlar memeden ayırırken@asfarovski cokk teşekkür ederim geçti 22 ayın içinde de memeye çok düşkün çok ağladı kuzum bu gün
Benimde hamilelik emzirme 60 gün varBen çalışırken ruh gibi oluyorum ramazanda diğer türlü aşırı asabi oluyorum o yüzden susmayı seçiyorum değilse kim gelirse biçiyorum resmengeçen sene ramazanın 9 unda doğdu emir yedim hepsini malum
Allah kolaylık versin canım diş zor gerçekten 20 ayı geçmişti değil mi senin oğlan
Benimde hamilelik emzirme 60 gün varBen çalışırken ruh gibi oluyorum ramazanda diğer türlü aşırı asabi oluyorum o yüzden susmayı seçiyorum değilse kim gelirse biçiyorum resmengeçen sene ramazanın 9 unda doğdu emir yedim hepsini malum
Allah kolaylık versin canım diş zor gerçekten 20 ayı geçmişti değil mi senin oğlan
Benimde hamilelik emzirme 60 gün vareltilerime verdim tutmadan ölürsem arkamdan tütün dedim
Valla hem de nasıl çoğalıyor... 15(16 olacak yakında),12 sayılırValla çocuklar büyüdükçe işleri de çoğalıyor galiba canım senin kızlar kaç yasindalar ? Bir de ablandan bir gelişme var mi canım aldı mi en küçük çocuğunu da yanına
Kız o yediğin şeyler ne öyleValla ben menü yazacağım ama yüreği kaldırabilecek var mi emin değilim
Geçmiş olsun canım. Bi de Allah kolaylık versin. Benim kızı 19 aylıkken kestim sütten, 3 yaşına girecek hala meme bağımlısı. Gece ellemeden uyuyamıyor. Çok zor oldu bizim sütten kesme süreci, Allah kolaylık versin size...@mefkurem evet abla dün gittim doktora apse apmis dişim antibiyotik verdi çekilecek 20 lik dişim iki gündür çok fenayım ara ara zonkluyor resmen dişim
Birde oğlumu memeden kesiyorum diğer dişlerimide tedavi ettirecek dolgu falan yapılacak galiba
Hayır gerçekten aklım almıyor tamam gelini sevmiyor da torunlar onun kanı insan kendi canına böyle kötülük yapar miValla hem de nasıl çoğalıyor... 15(16 olacak yakında),12 sayılır, küçük de Temmuz’da 3 olacak inşallah. Rabbim ömür versin.
Ablam pazartesi günü küçüğü okuldan kaçırdı ( kendi tabiriyle). İki hafta görmedi kızını, daha fazla dayanamadı. Adalet bi türlü tecelli etmeyince, kendi girdi devreye. Boşanma davasını açtı, ama çocukları rahat bırakmıyorlar malesef, büyük lise sonda babaannesi okulun bahçesine gelip dengesizce hareketler yapıyor, bağırıp çağırıyor arkadaşlarının yanında, çocuğu okuldan soğuttular dengesizler. Allah kolaylık versin, bitmedi onların sınavı , rabbim sürekli sınıyor sabrını
.
Kız o yediğin şeyler ne öyle, okudum demin . Aslında iyiymiş ama öğleden sonra yediklerin biraz kötü olmuş
.
Geçmiş olsun canım. Bi de Allah kolaylık versin. Benim kızı 19 aylıkken kestim sütten, 3 yaşına girecek hala meme bağımlısı. Gece ellemeden uyuyamıyor. Çok zor oldu bizim sütten kesme süreci, Allah kolaylık versin size...
Ne güzel olmuş bu kampanyada emeği geçen herkesten Alah razı olsun okur yazar bilmeyen kimse kalmasınKizlaar yarin sabah kaynanami okula goturecem velisi oldumgecen hafta kadincagizi okuma yazma kursuna yazdirdim sayilari bile zor biliyodu gittim sordum acikmis kurs yazildik bakalim insallah kolayca soker.yarin ders basi yapicaz bende ilk derslerine giricem sonrada bana uygun kurs varmi bakicam hic olmadi bende annemle gidip gelirim bi diplomam daha olur cepte
Aynen ablam valla cok iyi olacak insallah ogretmenide cok tatli dilli bir bayan allah hepsinden razi olsun gercekten cok iyi bi platform kurmuslar her alandan bir araya getirmisler hayirlisi olsun bakayim bende bikacina yarinNe güzel olmuş bu kampanyada emeği geçen herkesten Alah razı olsun okur yazar bilmeyen kimse kalmasın
Sende bi etkinlik mutlaka bulursun canım el sanatları resim neye ilgin varsa değişiklik olur
Ablacimm su ic lutfen 1 lt cok azMenü yazayım kaçayım
Sabah ne yediydim baya düşündüm
10
2 yumurta 1 dl eköek salatalık
1 tk çikolata
17
1 tabak patates yemeği
1 kase yoğurt 2 kaşık pekmez
Spor yok
Su 1 litre anca
hadi dur bı arastirayimBen bu senenin fitresini verdim canım öyle daha iyiymiş bu sene 1 yaşına gelmiş olacak emir inşallah tutarım
Benim ayaklı ilmihal hadiseleri söylemişti ama unuttum canım sen de araştır istersen. Allah gecinden versin eğer oruç burcu ile giden olursa da verilmesi gerekli fitresinin eğer kalanın gücü yetiyorsahadi dur bı arastirayim
Eylemcim bence diyetisyen listelerine baslaKızlar benim de misafirim var zaten dersim yedibucukta bitti tam oturayım dedim arkadaşlar geldi. Malum çarşamba klasik rakı günü bizdeben ıcmiyorum ama detoks suyu yaptım onu yudumluyorum herkes dalga geçiyor bu seni sarhoş edecek diye
)) bugün çok düzenli yemek yiyemedim sabah iki galeta öğle izmir kofte akşam da detoks sebze suyu o kadar normale dönmem gerekli aslında su cuma geçsin de yeni bir program uygulayacağım şimdi kaçıyorum ben erken giderlerse gelirim yoksa sabah bakarım artık erken dersim var çünkü
kurabiye disinda guzelde cnmMenüm
Kahvaltı dışarda olunca kaşarlı tost çay içmek zorunda kaldım
Öğlen yulaf ezmesi yedim
Arada komsuda kahve iki kurabiye
Akşam 1 kase mercimek çorbası
Dünden kalan kuru patlıcan kabak yemeği
Yoğurt
Şu sayamadim ama pek yok
Sporda
Bugün olmadı yarın telafi edicem inşallah
bende yuksek sese gelemiyorum cnmBen günümü ozetleyim
Vatozlar olmuştu onlar olmayinxa akvaryumun suyu çok çabuk kirleniyor kuzeyde onları çok seviyor bı saat kadar akvaryumcuda takıldık
Sonra kuzryi oyun parkına götürdük ve ben yüksek ışıklı yerlerden hiç hoşlanmıyorum migrenim hortluyor
Ki eve geldik yemeğinde dışarda yemistik ben hepsini çıkardım baya bı karanlıkta uyudum baba oğul oynadılar şimdi hala bı tık var ama daha iyiyim
Özetle hiçbirsey yapmadığım ama başımın çıldırdıgi bir gün
aksamki yediklerinimi cikardinMenü
Sabah(9:00)
1 yumurta
2 kk peynir
4 dlm patates kızartması
Öğle(14:30)
1/2 kuşbaşılı pide
Ayran
Salata
Bunlar uçtu gitti
Su çok az içtim şimdi devam ediyorum
cok guzel atlatmisin pinarimMenümü yazip hemen yatiyorum yarn gene erkenciyiz öldük bugun temizlik kosturma derken
7:30 1hurma
8:30 1tb ekmek, yarim yumurta, 1kk peynir, 2zeytin, domates biber salatalik
11:30 - 14:00 arasi 2bardak tarcinli süt, 1tb ekmek
18:00 1pors kuzu sis, bol Salata, avuc ici kadar yufka
2 fincan yesilcay
2,5lt Su
100dk n.t.yürüyüs = 100puan
Aksam karbonlar birlesmis cnmMenum kizlar
11.00 1 cay br sekersiz turk kahvesi
Kahvalti 11.45
2 yum baharatli omlet
2 kucuk domates
1 salatalik kk peynir
2 dilim tb ekmek
Ara 14.30
1 kucuk muz
1 hurma
1 br nar cicegi cayi
Aksam 19.00
1 kase mercimek corbasi
1 kase nohut yemegi
3 kasik yogurt
1 tb ekmek
20.00
1 kupa yesilcay
21.00
2 br narcicegi cayi
22.10
1 su br yogurt suyu
23.00
3 kasik baharatli yogurt yicem kizlar bagirsaklar icin
Su 2.5 lt
Spor
70 dk tempolu 140
60 dk kondisyon bisikleti 120
35 dk aletli 105
3 mil leslie 135
Toplam 500p @P.nrrr
ins. Iltihap biran once gecer cnm tekrar cok gecmis olsun@mefkurem evet abla dün gittim doktora apse apmis dişim antibiyotik verdi çekilecek 20 lik dişim iki gündür çok fenayım ara ara zonkluyor resmen dişim
Birde oğlumu memeden kesiyorum diğer dişlerimide tedavi ettirecek dolgu falan yapılacak galiba
yarim yufka normal buyuklukteki yufkadanmiUtanç menümu yazıp bir kaç gün toz olmayı planlıyorum yazmazsam milat olmayacak benim için. Uzunnnnn aylardır ilk defa böyle cozuttum
Kahvaltı 09:30
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Peynir zeytin
Yarım yufkadan ıspanaklı börek
Yarım portakal
Öğle
Yemedim galiba emin değilim sanki
16:00
70 gr bitter gofret
80 gr %80 bitter çikolata
Minik browni
Akşam 19:00
Brokoli haşlama
Yoğurt
Su 2 litre
1 saat normal yürüyüş
Ve ben toz ve gaz bulutu oluyorum
Cidden yedim bu kadar şekerli şeyi ve daha bir bu kadar rahat yerdim hatta daha da fazlasını içimdeki canavar uyandı maalesef nasıl duracak bilmiyorum
aaaa cok sevindim iremmKizlaar yarin sabah kaynanami okula goturecem velisi oldumgecen hafta kadincagizi okuma yazma kursuna yazdirdim sayilari bile zor biliyodu gittim sordum acikmis kurs yazildik bakalim insallah kolayca soker.yarin ders basi yapicaz bende ilk derslerine giricem sonrada bana uygun kurs varmi bakicam hic olmadi bende annemle gidip gelirim bi diplomam daha olur cepte
ohhh hem aksam 1 tb patates ye hem 1 lt su icMenü yazayım kaçayım
Sabah ne yediydim baya düşündüm
10
2 yumurta 1 dl eköek salatalık
1 tk çikolata
17
1 tabak patates yemeği
1 kase yoğurt 2 kaşık pekmez
Spor yok
Su 1 litre anca
guzel atlatmisin cnmHemen menü yazayım
saat 10.00 kahvalti
1 kase Menemen
1 ceri
salatalık
3 zeytin
1 dilim tb
Saat 15. Civarı
2 3 adet form bisküvi (çok açıkinca mecbur kaldım )
Yarım yeşil elma
saat 18.00 akşam
1 kepçe mercimek çorba
3 4 kasık etli sebze yemeği
2 kaşık pilav
şu 2 litrede fazla
spor yok en az 3 saat NT yürüyüş