Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Utanç menümu yazıp bir kaç gün toz olmayı planlıyorum yazmazsam milat olmayacak benim için. Uzunnnnn aylardır ilk defa böyle cozuttum

Kahvaltı 09:30
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Peynir zeytin
Yarım yufkadan ıspanaklı börek
Yarım portakal

Öğle
Yemedim galiba emin değilim sanki

16:00
70 gr bitter gofret
80 gr %80 bitter çikolata
Minik browni

Akşam 19:00
Brokoli haşlama
Yoğurt

Su 2 litre

1 saat normal yürüyüş

Ve ben toz ve gaz bulutu oluyorum

Cidden yedim bu kadar şekerli şeyi ve daha bir bu kadar rahat yerdim hatta daha da fazlasını içimdeki canavar uyandı maalesef nasıl duracak bilmiyorum

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Ben çalışırken ruh gibi oluyorum ramazanda diğer türlü aşırı asabi oluyorum o yüzden susmayı seçiyorum değilse kim gelirse biçiyorum resmen :( geçen sene ramazanın 9 unda doğdu emir yedim hepsini malum :(

Allah kolaylık versin canım diş zor gerçekten 20 ayı geçmişti değil mi senin oğlan
Benimde hamilelik emzirme 60 gün var :eek: eltilerime verdim tutmadan ölürsem arkamdan tütün dedim :haha:

OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081
Ben çalışırken ruh gibi oluyorum ramazanda diğer türlü aşırı asabi oluyorum o yüzden susmayı seçiyorum değilse kim gelirse biçiyorum resmen :( geçen sene ramazanın 9 unda doğdu emir yedim hepsini malum :(

Allah kolaylık versin canım diş zor gerçekten 20 ayı geçmişti değil mi senin oğlan
Benimde hamilelik emzirme 60 gün var :eek: eltilerime verdim tutmadan ölürsem arkamdan tütün dedim :haha:

OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Valla çocuklar büyüdükçe işleri de çoğalıyor galiba canım senin kızlar kaç yasindalar ? Bir de ablandan bir gelişme var mi canım aldı mi en küçük çocuğunu da yanına :(
Valla hem de nasıl çoğalıyor... 15(16 olacak yakında),12 sayılır:), küçük de Temmuz’da 3 olacak inşallah. Rabbim ömür versin.
Ablam pazartesi günü küçüğü okuldan kaçırdı ( kendi tabiriyle:)). İki hafta görmedi kızını, daha fazla dayanamadı. Adalet bi türlü tecelli etmeyince, kendi girdi devreye. Boşanma davasını açtı, ama çocukları rahat bırakmıyorlar malesef, büyük lise sonda babaannesi okulun bahçesine gelip dengesizce hareketler yapıyor, bağırıp çağırıyor arkadaşlarının yanında, çocuğu okuldan soğuttular dengesizler. Allah kolaylık versin, bitmedi onların sınavı , rabbim sürekli sınıyor sabrını:(.

Valla ben menü yazacağım ama yüreği kaldırabilecek var mi emin değilim :(:(:hihi::hihi::hihi::hihi::hihi:
Kız o yediğin şeyler ne öyle:), okudum demin . Aslında iyiymiş ama öğleden sonra yediklerin biraz kötü olmuş;).
@mefkurem evet abla dün gittim doktora apse apmis dişim antibiyotik verdi çekilecek 20 lik dişim iki gündür çok fenayım ara ara zonkluyor resmen dişim
Birde oğlumu memeden kesiyorum diğer dişlerimide tedavi ettirecek dolgu falan yapılacak galiba
Geçmiş olsun canım. Bi de Allah kolaylık versin. Benim kızı 19 aylıkken kestim sütten, 3 yaşına girecek hala meme bağımlısı. Gece ellemeden uyuyamıyor. Çok zor oldu bizim sütten kesme süreci, Allah kolaylık versin size...

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Valla hem de nasıl çoğalıyor... 15(16 olacak yakında),12 sayılır:), küçük de Temmuz’da 3 olacak inşallah. Rabbim ömür versin.
Ablam pazartesi günü küçüğü okuldan kaçırdı ( kendi tabiriyle:)). İki hafta görmedi kızını, daha fazla dayanamadı. Adalet bi türlü tecelli etmeyince, kendi girdi devreye. Boşanma davasını açtı, ama çocukları rahat bırakmıyorlar malesef, büyük lise sonda babaannesi okulun bahçesine gelip dengesizce hareketler yapıyor, bağırıp çağırıyor arkadaşlarının yanında, çocuğu okuldan soğuttular dengesizler. Allah kolaylık versin, bitmedi onların sınavı , rabbim sürekli sınıyor sabrını:(.

Kız o yediğin şeyler ne öyle:), okudum demin . Aslında iyiymiş ama öğleden sonra yediklerin biraz kötü olmuş;).

Geçmiş olsun canım. Bi de Allah kolaylık versin. Benim kızı 19 aylıkken kestim sütten, 3 yaşına girecek hala meme bağımlısı. Gece ellemeden uyuyamıyor. Çok zor oldu bizim sütten kesme süreci, Allah kolaylık versin size...
Hayır gerçekten aklım almıyor tamam gelini sevmiyor da torunlar onun kanı insan kendi canına böyle kötülük yapar mi :(:( bizim en küçük kardeş de lise son bu sene resmen gözüne bakıyoruz sınavı etkilenmesin diye onların umrunda değil Allah kolaylık versin canım gerçekten zor imtihan hayra çıkarsın Rabbim.

Maşallah seninkiler de kocaman kız seninle aynı yastayız daha benim ki yaşına girmedi kendimi çok geç kalmış hissettim valla

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Kizlaar yarin sabah kaynanami okula goturecem velisi oldum:gezme:gecen hafta kadincagizi okuma yazma kursuna yazdirdim sayilari bile zor biliyodu gittim sordum acikmis kurs yazildik bakalim insallah kolayca soker.yarin ders basi yapicaz bende ilk derslerine giricem sonrada bana uygun kurs varmi bakicam hic olmadi bende annemle gidip gelirim bi diplomam daha olur cepte :haha::pist:

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400
Kizlaar yarin sabah kaynanami okula goturecem velisi oldum:gezme:gecen hafta kadincagizi okuma yazma kursuna yazdirdim sayilari bile zor biliyodu gittim sordum acikmis kurs yazildik bakalim insallah kolayca soker.yarin ders basi yapicaz bende ilk derslerine giricem sonrada bana uygun kurs varmi bakicam hic olmadi bende annemle gidip gelirim bi diplomam daha olur cepte :haha::pist:
Ne güzel olmuş bu kampanyada emeği geçen herkesten Alah razı olsun okur yazar bilmeyen kimse kalmasın
Sende bi etkinlik mutlaka bulursun canım el sanatları resim neye ilgin varsa değişiklik olur

NaRTaneSi

Tepki
2.112
Ne güzel olmuş bu kampanyada emeği geçen herkesten Alah razı olsun okur yazar bilmeyen kimse kalmasın
Sende bi etkinlik mutlaka bulursun canım el sanatları resim neye ilgin varsa değişiklik olur
Aynen ablam valla cok iyi olacak insallah ogretmenide cok tatli dilli bir bayan allah hepsinden razi olsun gercekten cok iyi bi platform kurmuslar her alandan bir araya getirmisler hayirlisi olsun bakayim bende bikacina yarin :zipla:

NaRTaneSi

Tepki
2.112
Menü yazayım kaçayım
Sabah ne yediydim baya düşündüm :)
10
2 yumurta 1 dl eköek salatalık
1 tk çikolata :(
17
1 tabak patates yemeği
1 kase yoğurt 2 kaşık pekmez
Spor yok
Su 1 litre anca
Ablacimm su ic lutfen 1 lt cok az :( hem patates yemegi yemissin dilin damagin yapismiyo mu için su su suuu diye melemiyor mu su hayattir su herseydir icemeyenlere hayret ediyorum acikcasi o_O

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Kızlar benim de misafirim var zaten dersim yedibucukta bitti tam oturayım dedim arkadaşlar geldi. Malum çarşamba klasik rakı günü bizde:) ben ıcmiyorum ama detoks suyu yaptım onu yudumluyorum herkes dalga geçiyor bu seni sarhoş edecek diye:))) bugün çok düzenli yemek yiyemedim sabah iki galeta öğle izmir kofte akşam da detoks sebze suyu o kadar normale dönmem gerekli aslında su cuma geçsin de yeni bir program uygulayacağım şimdi kaçıyorum ben erken giderlerse gelirim yoksa sabah bakarım artık erken dersim var çünkü
Eylemcim bence diyetisyen listelerine basla

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
Selam kızlar bugün dışarda dolandık kızımla aksamda ordan abimlere yemeğe gittik eve geç geldik minigim yolda uyumuştu zaten ama yinede çok Nazlı bu ara uyku da bile edalar nazlar aman Yarabbim diyorum :) bazen ısırmak geliyor içimden. Yalanciktan iç çekme sesleri kız çocuğu olunca böyle oluyor sanırım :) hemen memik veriyorum ellerimi kollarımi oksamaya başliyör elimi saklıyorum resmen arıyor uykusunda nerde diye ellerimi tutmadan emmiyor sipa:)
Velhasıl @mefkurem abla sözünü dinleyemedım maalesef yine çok paracik harcadim :)
@asfarovski canım birazcık fazla olmuş sadece üzülme sen kendini toplar güzel menülerin gelir inşallah :)@Beyazpapatyammm canım geçmiş olsun minik kuzuya da yazık memik onların hayati aşk yaşıyorlar şimdi ayrılacak Allah kolaylik versin.
@KöyünDelisi canım sana da geçmiş olsun migren ağrısı çok fena mideni boşaltman bi nebze iyi gelir . Bol karanlık ve sessiz ortam inşallah hemen geçer
@Bgmce canım sen nasıl oldun sıkıntını atlatabildin mi

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
Hemen menü yazayım
saat 10.00 kahvalti
1 kase Menemen
1 ceri
salatalık
3 zeytin
1 dilim tb
Saat 15. Civarı
2 3 adet form bisküvi (çok açıkinca mecbur kaldım )
Yarım yeşil elma
saat 18.00 akşam
1 kepçe mercimek çorba
3 4 kasık etli sebze yemeği
2 kaşık pilav
şu 2 litrede fazla
spor yok en az 3 saat NT yürüyüş

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Menüm
Kahvaltı dışarda olunca kaşarlı tost çay içmek zorunda kaldım

Öğlen yulaf ezmesi yedim
Arada komsuda kahve iki kurabiye

Akşam 1 kase mercimek çorbası
Dünden kalan kuru patlıcan kabak yemeği
Yoğurt

Şu sayamadim ama pek yok
Sporda
Bugün olmadı yarın telafi edicem inşallah
kurabiye disinda guzelde cnm
Ozellikle tabiki çarş. Ciss olamazzz

Ben günümü ozetleyim
Vatozlar olmuştu onlar olmayinxa akvaryumun suyu çok çabuk kirleniyor kuzeyde onları çok seviyor bı saat kadar akvaryumcuda takıldık
Sonra kuzryi oyun parkına götürdük ve ben yüksek ışıklı yerlerden hiç hoşlanmıyorum migrenim hortluyor
Ki eve geldik yemeğinde dışarda yemistik ben hepsini çıkardım baya bı karanlıkta uyudum baba oğul oynadılar şimdi hala bı tık var ama daha iyiyim
Özetle hiçbirsey yapmadığım ama başımın çıldırdıgi bir gün
bende yuksek sese gelemiyorum cnm

Cikarinca rahatlamisindir biraz sabaha gecer ins.

Menü
Sabah(9:00)
1 yumurta
2 kk peynir
4 dlm patates kızartması :(

Öğle(14:30)
1/2 kuşbaşılı pide
Ayran
Salata

Bunlar uçtu gitti :booo:

Su çok az içtim şimdi devam ediyorum
aksamki yediklerinimi cikardin
Yoksa Oglen ki pidemi dokundu :)

Menümü yazip hemen yatiyorum yarn gene erkenciyiz öldük bugun temizlik kosturma derken

7:30 1hurma
8:30 1tb ekmek, yarim yumurta, 1kk peynir, 2zeytin, domates biber salatalik

11:30 - 14:00 arasi 2bardak tarcinli süt, 1tb ekmek

18:00 1pors kuzu sis, bol Salata, avuc ici kadar yufka

2 fincan yesilcay
2,5lt Su
100dk n.t.yürüyüs = 100puan
cok guzel atlatmisin pinarim

Menum kizlar
11.00 1 cay br sekersiz turk kahvesi

Kahvalti 11.45
2 yum baharatli omlet
2 kucuk domates
1 salatalik kk peynir
2 dilim tb ekmek

Ara 14.30
1 kucuk muz
1 hurma
1 br nar cicegi cayi

Aksam 19.00
1 kase mercimek corbasi
1 kase nohut yemegi
3 kasik yogurt
1 tb ekmek

20.00
1 kupa yesilcay

21.00
2 br narcicegi cayi

22.10
1 su br yogurt suyu

23.00
3 kasik baharatli yogurt yicem kizlar bagirsaklar icin

Su 2.5 lt
Spor
70 dk tempolu 140
60 dk kondisyon bisikleti 120
35 dk aletli 105
3 mil leslie 135
Toplam 500p @P.nrrr
Aksam karbonlar birlesmis cnm
Sporun yine cok guzel

@mefkurem evet abla dün gittim doktora apse apmis dişim antibiyotik verdi çekilecek 20 lik dişim iki gündür çok fenayım ara ara zonkluyor resmen dişim
Birde oğlumu memeden kesiyorum diğer dişlerimide tedavi ettirecek dolgu falan yapılacak galiba
ins. Iltihap biran once gecer cnm tekrar cok gecmis olsun

Utanç menümu yazıp bir kaç gün toz olmayı planlıyorum yazmazsam milat olmayacak benim için. Uzunnnnn aylardır ilk defa böyle cozuttum

Kahvaltı 09:30
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Peynir zeytin
Yarım yufkadan ıspanaklı börek
Yarım portakal

Öğle
Yemedim galiba emin değilim sanki

16:00
70 gr bitter gofret
80 gr %80 bitter çikolata
Minik browni

Akşam 19:00
Brokoli haşlama
Yoğurt

Su 2 litre

1 saat normal yürüyüş

Ve ben toz ve gaz bulutu oluyorum

Cidden yedim bu kadar şekerli şeyi ve daha bir bu kadar rahat yerdim hatta daha da fazlasını içimdeki canavar uyandı maalesef nasıl duracak bilmiyorum
yarim yufka normal buyuklukteki yufkadanmi

Tatlim cukolar az geldiyse gondereyim buradan :mad:
Fatma hanimcim yarin tertemiz menu istiyorum
Hep boyle yediysen arti tabiki kacinilmaz olur

Aksami guzel kapatmisin bari

aaaa cok sevindim iremm
Ins. Kv birakmazda devam eder
Sende kendine gore bi kurs bulursun

Menü yazayım kaçayım
Sabah ne yediydim baya düşündüm :)
10
2 yumurta 1 dl eköek salatalık
1 tk çikolata :(
17
1 tabak patates yemeği
1 kase yoğurt 2 kaşık pekmez
Spor yok
Su 1 litre anca
ohhh hem aksam 1 tb patates ye hem 1 lt su ic
Sonra yasemin hanim kilo veremiyom diye aglasin :acpsnr:

Hemen menü yazayım
saat 10.00 kahvalti
1 kase Menemen
1 ceri
salatalık
3 zeytin
1 dilim tb
Saat 15. Civarı
2 3 adet form bisküvi (çok açıkinca mecbur kaldım )
Yarım yeşil elma
saat 18.00 akşam
1 kepçe mercimek çorba
3 4 kasık etli sebze yemeği
2 kaşık pilav
şu 2 litrede fazla
spor yok en az 3 saat NT yürüyüş
guzel atlatmisin cnm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar