Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Benimde hamilelik emzirme 60 gün var :eek: eltilerime verdim tutmadan ölürsem arkamdan tütün dedim :haha:
Öyle de mi oluyor kız ben de hemen benim eltilere vasiyet bırakayım:komik::koptum:

Hayır gerçekten aklım almıyor tamam gelini sevmiyor da torunlar onun kanı insan kendi canına böyle kötülük yapar mi :(:( bizim en küçük kardeş de lise son bu sene resmen gözüne bakıyoruz sınavı etkilenmesin diye onların umrunda değil Allah kolaylık versin canım gerçekten zor imtihan hayra çıkarsın Rabbim.

Maşallah seninkiler de kocaman kız seninle aynı yastayız daha benim ki yaşına girmedi kendimi çok geç kalmış hissettim valla
Öyle canım , ne diyeyim, yavrum bir aydır doğru düzgün ders çalışamadı. Bu sene iyi bi yeri kazanamazsa babam seneye yeniden girsin diye destek veriyor ama hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Sen geç kalmamışsın, ben çok erken davranmışım kız. Az daha geç olaydı da hayatımı yaşayaydım diyorum bazen:). Bu küçüğü doğurduğumda daha olgundum, daha güzel çıkardım tadını. Diğerlerinde toydum, herşeyin tadını çıkaramadım sanki:kötü:

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Menüm
10:30 tiroid ilacı ,500 ml su
11:00 1 kk beyaz peynir, domates, salatalık, biber,1/2 dilim ekmek
13:00 1 muz
18:00 1 kepçe pirinç çorbası,1 tabak karnabahar brokoli yemeği, salata, 1/2 dilim pizza
Su 2 lt
Spor olarak sabahtan beri bebe sallıyorum ayağımda sayılır mıhanimis:tatlim:

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Hapiste ise nasıl gelmiyor ki ben de bu adalet sistemini anlamıyorum inan :(:( sadaka kutusunu çalana diyecek sözüm yok zaten.

Kv rutin kontrol mu ?

Migren beter birsey canım ya çok geçmiş olsun ama cikardiysan rahatlamissindir
Bilmiyorum ki kuzum bikere dusme mahkemelere erteledikce Erteliyorlar vardır bı bildikleri ne diyim

Kv çok dinler oldu kendini bir türlü 80 yaşına göre gayet iyisin lafına inanmıyor oyuzden sürekli hastanelerdeyiz
Ağzımın içinde acı var Tad almıyorum diyor onun için baktiralim dedik
Misafirleri yeni uğurladm canım oh saçı başı saldım rahatladım :hobba:
Spora da gidemedim yemeğe misafirler vardı diyetim çok güzel gidiyodu ki annem bn okuldayken en sevdiğim irmikli tatlıyı yapmş dayanamadm pişmanım:utangac:
Bende misafiri kapıdan yollar yollamaz ilk isim basortuyu çıkarmak olur:)
Az yedim de lütfen :(

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Menüm
10:30 tiroid ilacı ,500 ml su
11:00 1 kk beyaz peynir, domates, salatalık, biber,1/2 dilim ekmek
13:00 1 muz
18:00 1 kepçe pirinç çorbası,1 tabak karnabahar brokoli yemeği, salata, 1/2 dilim pizza
Su 2 lt
Spor olarak sabahtan beri bebe sallıyorum ayağımda sayılır mıhanimis:tatlim:
Afiyet olsun canım pizza olmasaydı iyiydi:)

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
@mefkurem evet abla dün gittim doktora apse apmis dişim antibiyotik verdi çekilecek 20 lik dişim iki gündür çok fenayım ara ara zonkluyor resmen dişim
Birde oğlumu memeden kesiyorum diğer dişlerimide tedavi ettirecek dolgu falan yapılacak galiba
20lik dış pek zordur geçmiş olsun canım

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Menümü yazip hemen yatiyorum yarn gene erkenciyiz öldük bugun temizlik kosturma derken

7:30 1hurma
8:30 1tb ekmek, yarim yumurta, 1kk peynir, 2zeytin, domates biber salatalik

11:30 - 14:00 arasi 2bardak tarcinli süt, 1tb ekmek

18:00 1pors kuzu sis, bol Salata, avuc ici kadar yufka

2 fincan yesilcay
2,5lt Su
100dk n.t.yürüyüs = 100puan
Gayet güzel afiyet olsun canım

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
kurabiye disinda guzelde cnm
Ozellikle tabiki çarş. Ciss olamazzz

bende yuksek sese gelemiyorum cnm

Cikarinca rahatlamisindir biraz sabaha gecer ins.

aksamki yediklerinimi cikardin
Yoksa Oglen ki pidemi dokundu :)

cok guzel atlatmisin pinarim

Aksam karbonlar birlesmis cnm
Sporun yine cok guzel

ins. Iltihap biran once gecer cnm tekrar cok gecmis olsun

yarim yufka normal buyuklukteki yufkadanmi

Tatlim cukolar az geldiyse gondereyim buradan :mad:
Fatma hanimcim yarin tertemiz menu istiyorum
Hep boyle yediysen arti tabiki kacinilmaz olur

Aksami guzel kapatmisin bari

aaaa cok sevindim iremm
Ins. Kv birakmazda devam eder
Sende kendine gore bi kurs bulursun

ohhh hem aksam 1 tb patates ye hem 1 lt su ic
Sonra yasemin hanim kilo veremiyom diye aglasin :acpsnr:

guzel atlatmisin cnm
Yarın ucurucam o kurabiyenin artisi olursa ablam;)

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
tecrübelerine dayanarak küçümsemiştir ama seni tanımadan önceki tecrübeleri. Tabiiki de vereceksin

düğün dönemi daha stresli daha gergin geçer, çünkü düğün masrafları nişana göre daha fazladır ve yeni bir hayata başlamanın verdiği gerginlik de vardır. Allah yardımcınız olsun tatlım

Çok dikkat edecek umudunu kaybetmicek. Çok zor bir dönem, ama olmayacak diye bir şey yok. Çok çok geçmiş olsun. Sürekli mi kullanacak kortizonu

Umarım güne pozitif ve enerjik başlamışsındır. Konu her ne ise sıkma canını, moralini bozma paylaş bizimle burada

Geçmiş olsun ve o hastalık gelmesin uzak dursun senden. Bağışıklığı yükseltmeye çalış.

Öksürüğüm çok arttı yine, spora 2 gün ara veriyorum. Evde dinleniyorum. şimdilik menülerle yola devam.

eksi gördün mü sabah, merak ettim ;)
gazın hiç bitmesin :)

Doktor bi görelim nasıl ilerlicek demiş 15 mg sanırım aldığı ölçü. Çok kötü durmuyor dışardan ama belki çok zorlanıyordur. Çok zor şükrediyorum halime hep. Düğün hazırlıklarına gelince dün bi daha geldi yanıma daha iyiydik biraz daha keyif aldım. Stresse sokmadan haletme kararı aldım dün kızcağım bişi söyleyince mesela yakası kapasın gb güldüm geçtim tamam kapasın ama şöyle olsa ben daha rahat ederim dedim. Öyle işte.

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Valla çözemediğim haller içindeyim ablam çok şükür bu günüme

Ama böyle olmak da hoşuma gitmiyor bu ara hiç bir şeye yetişemiyorum resmen o canımı sıkıyor bir de sabah uyandım elim ayağım sis ödem tuttum galiba yüzük bile kesmiş elimi tartı da aldı başını gidiyor silkinmem lazım da nasıl olacağını bilemedim bu defa :(:(

Ayyy aynı ben. Ama silkelenmek lazım biraz zorlıcaz kendimizi sonrası geliyor maşum insan 3-5 kilo verdikten sonra geri almak istemiyor.

Bugün başlayacağım yazmaya abla valla karbon da yedim herseyi yedim doymak bilmiyorum bu ara. Hava baya kötü açarsa çıkacağım inşallah
Zaten bu karbon böyle bi kere yiyosun sonra bi daha bi daha onünü alamıyorsun.

Kizlar bizde eve geldk valla cok is var coook. Su saatini taktirdik su acildi ben temizlige basladim kapilar dolaplar camlar bitti sayilir birazdan yerlere gecicem. Esimde elektrik su dogalgaz actirmak icin gitti. kombi yok evde proje cizilmesi onaylanmasi gerkiyomus bi 10 günü bulur diyorlar nasl yapcaz bakalm hemen tasinmak istiyordk aslinda havalarda isindi ama 1 hafta kombisiz olurmu bilemiyorm genede. Yoksa ev sahibine kirada vercez. Neyse bakalm su temizligi bitiriymde bugun rahatliycam. Yanima tarcinli süt aldiydm ögle yemegim o :)
Bence olur canım niye olmasın elektrikli sobanız varsa süper olur yoksa alıp masraf etmeyelim dersenizde giyersiniz kalını girersiniz yorgan altına. Bende kısın ortasında 5 gün kalmıstım öyle. Ama dayanamayıp bi elektirkli soba bulmuştum ben.

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Bence kirli sepetinin dibini delik üretiyorlar :D benim de bezler yıkanacak ama yarına bıraktım umarım yeter bezler Emirin de kıyafeti kalmamış daha bugün katladım bizimkileri ütüsü duruyor :p

Valla niye böyle oluyorum ben de anlamadım ki abla hüngür hüngür ağlamak geliyor içimden işten de denyolar ben de arayıp hevesli görünmek istemiyorum Allah bir kapı açar elbet de yoruldum iyice

Valla biz de aynı durumdayız ama pesinat yok sayılır elimizde eşim de kredi çekmez ama bu devirde ev almak şart gerçekten
İş için hevesli görünmek bence kötü bişi değil ki canm. Senin alanın neydi? Ben bir tane iş görüşmemde zorlaya zorlaya girmiştim. İngilizce sınavından düşük aldım için red etmişler aradım o güm minik bir rahatsızlığım vardı sizin içinde uygunsa tekrar girmek isterim dedim 3. Mulakatta tekrar elendim yine aradım nedenini sordum. Ben sizinle çalışmayı şuşu şu yönlerden çok istiyorum benimle çalışmaya başşadıpınızda kriterlerinize ne kadar uygun olduğumu göreceksşnşz bu yüzden bazı yanlışlıklar olduysa düzeltmek için yöneticinizle tekrar görüşmek isterim dedim. Sonrada teklif geldi. Başka muşakatımda bir soru sordu müdür cevaplayamadım sonra kapıdan çıktım wc ye girdim cevap aklıma geldi koştum geri dondum ik yı bulup ... bey uygun ise 5 dk daha görüşmek istiyorum kendisiyle iletebilir misiniz dedim aonra görüştül cevabı anlattım ve kahkahalarla ayrıldık. 2 işede ısrarlarımla girdim. Hatta en sonuncu işim bu koşup geri dönüp soruyu cevapladığım istifa ettiğimde alt mudur bu olayın onu çok etkilediğini itiraf etti normafe bir çok insan dönmez dönsede o kadar kıdemli bir müdürle görüşme talep etmeye çekinir demişti.ozel sektorse israrci ve istekli gorunmekte sorun yok bence.

Beyazpapatyammm

Bslngc :96.8 boy :160 hedef : 70 gncl 80.1
Tepki
713
Gunaydinnn dün menumu yazarken uyuya kalmışım hemen yazayım
Sabah 9 gibi bir yumurta
Bir dilim ekmek ve iki tane zeytin

Öğlen
Bir kase yoğurt
3 kaşık kadar menemen ve iki çeri domatesi
Akşam bir kepce mercimek çorbası ve yarım kase yoğurt

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Kizlaar yarin sabah kaynanami okula goturecem velisi oldum:gezme:gecen hafta kadincagizi okuma yazma kursuna yazdirdim sayilari bile zor biliyodu gittim sordum acikmis kurs yazildik bakalim insallah kolayca soker.yarin ders basi yapicaz bende ilk derslerine giricem sonrada bana uygun kurs varmi bakicam hic olmadi bende annemle gidip gelirim bi diplomam daha olur cepte :haha::pist:

Yaaa ne guzel. Masallah sende ne guzel bir gelinsin. Cok ozeniyorum biyle gelin kayinvalidelere darisi basima ins. Ben anne bile derken zorlaniyirun eskiden oohhooo ben kayinvalideme anne derim sarip sarmalarim derdim simdi yastan mi kaybakli bilmiyorum hic kaynasamadim cok resmi geliyor aramizdaki iliski.

Ablacimm su ic lutfen 1 lt cok az :( hem patates yemegi yemissin dilin damagin yapismiyo mu için su su suuu diye melemiyor mu su hayattir su herseydir icemeyenlere hayret ediyorum acikcasi o_O
Ayyy bende icemem su. Wc ye sik gitme fobisi var benimde :hoop: o etkiliyir bide hic kurumuyir dilim damagim benim

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Benim dunku menumde gelsin

Sabah (7.30)
2 yumurta
1 dilim peynir

Oglen( 12.30)
3 kofte
1 kase yogurt
1 kase salata

Aksam (19.00)
Nisanlimla disardaydik ve yine kofte 5 tane
Salata
1 dilim patates kizartma

Su : 1 lt :(
Spor 40 dk yuruyus tempolu 40*2 = 80

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar