Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EKİM2009

yaş 38 boy 166 bş 85.7 gncl 82.5 hedef 72
Tepki
416
Yaaa ne guzel. Masallah sende ne guzel bir gelinsin. Cok ozeniyorum biyle gelin kayinvalidelere darisi basima ins. Ben anne bile derken zorlaniyirun eskiden oohhooo ben kayinvalideme anne derim sarip sarmalarim derdim simdi yastan mi kaybakli bilmiyorum hic kaynasamadim cok resmi geliyor aramizdaki iliski.

Ayyy bende icemem su. Wc ye sik gitme fobisi var benimde :hoop: o etkiliyir bide hic kurumuyir dilim damagim benim
suyu ayakta içersen direk mesaneye iner , bedenine pek faydası olmaz çişin gelir sık sık
oturarak içersen midede bir süre kalır ,ihtiyacı olan organlara bölgelere dağılır ve midende atık mikrop v.s. toplar mesaneye öyle gider
suyu az içersen insan bedeninin yüzde 70 ila 90 arası sudan oluşur ihtiyaç duyduğu suyu organlardan damarlardan almaya başlar bu da hastalıklara sebep olur misal sürekli damarlardan alırsa suyu tansiyon hastası olursun

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Yaaa ne guzel. Masallah sende ne guzel bir gelinsin. Cok ozeniyorum biyle gelin kayinvalidelere darisi basima ins. Ben anne bile derken zorlaniyirun eskiden oohhooo ben kayinvalideme anne derim sarip sarmalarim derdim simdi yastan mi kaybakli bilmiyorum hic kaynasamadim cok resmi geliyor aramizdaki iliski.

Ayyy bende icemem su. Wc ye sik gitme fobisi var benimde :hoop: o etkiliyir bide hic kurumuyir dilim damagim benim
Ben guzel gelinimde işte sadece kayinvaldeme gore :haha:yoksa kbabamla kayinlarimi pek sevmem her hareketleri gicigima gider birazda cahillikleri var bilip bilmeden atlarlar herseye falan ama kaynanam oyle degil cok ilimli ben normalde kimseyle iyi gecinenmem icime kapanik bir insandim oda beni bu yonde gelistirdi diyebilirim bende ona iyi bisey yapmak istedim okuma yazmayida sökerse cok mutlu oluycam gercekten ozellikle şu kayinbabama muhtacligindan kurtulsun adam hep azarliyo kadincagizi bisey biliyon vs diyerek benim cok zoruma gidiyo ilerde kocamda babasina benzerse diye korkularim var allah hayirlisini versin bakalim nazar degmesin cok sukur kaynanamla aramiz cok iyi :evet::asikk:

NaRTaneSi

Tepki
2.112
Kizlar benim midem yaniyir yaaa sabah sabah kahvalti ettim yumurta oeynir zeytin midemi zorladi :(
Bazen o yanma stresten yada erken uynadigin icin olabiliyor genelde ben hep oyledir evdeysen gecmesi icin 1 tatli kasigi kadar karbonati caybardagina koy uzerinede 1-2 parmak kadar su koy iyice karistir ic aninda keser insallah bende ise yariyor bi dene sende istersen canimm

NaRTaneSi

Tepki
2.112
Screenshot_2018-03-07-22-41-50.png

❤KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNNN❤

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
Günaydın hanımlar,

Dünkü menümü yazayım hemen, yarınki bildirimden sonra kısa bir inzivaya çekileceğim. Birazcık toparlanmaya ihtiyacım var.

Uyanınca bir bardak ayran bağırsaklarım için

07:16 1 adet haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 1 dilim tb ekmeği
12:33 8 yk kabak yemeği, 4 yk yoğurt (pulbiber, zencefil, zerdeçal ilaveli), 2 dilim tb ekmeği
17:30 6-7 adet çiğ badem
19:15 ton balıklı salata

3 litre su
spor yok

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Günaydın güzel hanımlar

Ben bu sabah pek bi hizliyim Allahtan hayırlısı her yeri topladım bezleri ıslattım Emiri banyo yaptırdım şimdi de kahvaltı yapıp evi supurecegim ben bu kadar hızlı başlamazdım güne Allah hayra getirsin

NaRTaneSi

Tepki
2.112
Günaydın güzel hanımlar

Ben bu sabah pek bi hizliyim Allahtan hayırlısı her yeri topladım bezleri ıslattım Emiri banyo yaptırdım şimdi de kahvaltı yapıp evi supurecegim ben bu kadar hızlı başlamazdım güne Allah hayra getirsin
Amin ablam yeni bir baslangic gbi insallah her zaman boyle gider hem gec kalkinca insan uyusuk oluyor gune hizli baslamak en iyisi bende bugun erken kalktim bi turlu uyuyamadim nedense uykumda var bende ev supurcem kahvalti yapicam annemle okula gidecektim annem de uykun varsa yat dedi anne zaman az hazirlanmam simdi gec kalirsin dedim geri yattim ama uyuyamadim keske gitseydim icime dert oldu :(

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Ayyy aynı ben. Ama silkelenmek lazım biraz zorlıcaz kendimizi sonrası geliyor maşum insan 3-5 kilo verdikten sonra geri almak istemiyor.

Zaten bu karbon böyle bi kere yiyosun sonra bi daha bi daha onünü alamıyorsun.

Bence olur canım niye olmasın elektrikli sobanız varsa süper olur yoksa alıp masraf etmeyelim dersenizde giyersiniz kalını girersiniz yorgan altına. Bende kısın ortasında 5 gün kalmıstım öyle. Ama dayanamayıp bi elektirkli soba bulmuştum ben.
Aynen canım fazla almadan dur demem lazım ve bugün diyeceğim inşallah canım ;)
İş için hevesli görünmek bence kötü bişi değil ki canm. Senin alanın neydi? Ben bir tane iş görüşmemde zorlaya zorlaya girmiştim. İngilizce sınavından düşük aldım için red etmişler aradım o güm minik bir rahatsızlığım vardı sizin içinde uygunsa tekrar girmek isterim dedim 3. Mulakatta tekrar elendim yine aradım nedenini sordum. Ben sizinle çalışmayı şuşu şu yönlerden çok istiyorum benimle çalışmaya başşadıpınızda kriterlerinize ne kadar uygun olduğumu göreceksşnşz bu yüzden bazı yanlışlıklar olduysa düzeltmek için yöneticinizle tekrar görüşmek isterim dedim. Sonrada teklif geldi. Başka muşakatımda bir soru sordu müdür cevaplayamadım sonra kapıdan çıktım wc ye girdim cevap aklıma geldi koştum geri dondum ik yı bulup ... bey uygun ise 5 dk daha görüşmek istiyorum kendisiyle iletebilir misiniz dedim aonra görüştül cevabı anlattım ve kahkahalarla ayrıldık. 2 işede ısrarlarımla girdim. Hatta en sonuncu işim bu koşup geri dönüp soruyu cevapladığım istifa ettiğimde alt mudur bu olayın onu çok etkilediğini itiraf etti normafe bir çok insan dönmez dönsede o kadar kıdemli bir müdürle görüşme talep etmeye çekinir demişti.ozel sektorse israrci ve istekli gorunmekte sorun yok bence.

Ah be güzelim ah ora İstanbul burası Konya işler öyle olmuyor burada. Değilse ben de ararım ama burada aradığın ya da istekli göründüğün zaman tamamen farklı oluyor. Endüstri muhendisiyim ben yalın yönetim temsilcisi diye bir bölüm açmışlar ama altında yok yok. Kalite sistem analizi hep var. Daha başlamadan bu kadar bir de ise girince daha da artar. Ben ararsam direkt ücreti kırarlar ki normalde İstanbul a göre komik bir rakam yazdım ama burada o bile aşırı geliyor :acpsnr::acpsnr: falan filan canım Konya böyle yani :krsn::krsn::krsn::krsn:

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Selam kızlar bugün dışarda dolandık kızımla aksamda ordan abimlere yemeğe gittik eve geç geldik minigim yolda uyumuştu zaten ama yinede çok Nazlı bu ara uyku da bile edalar nazlar aman Yarabbim diyorum :) bazen ısırmak geliyor içimden. Yalanciktan iç çekme sesleri kız çocuğu olunca böyle oluyor sanırım :) hemen memik veriyorum ellerimi kollarımi oksamaya başliyör elimi saklıyorum resmen arıyor uykusunda nerde diye ellerimi tutmadan emmiyor sipa:)
Velhasıl @mefkurem abla sözünü dinleyemedım maalesef yine çok paracik harcadim :)
@asfarovski canım birazcık fazla olmuş sadece üzülme sen kendini toplar güzel menülerin gelir inşallah :)@Beyazpapatyammm canım geçmiş olsun minik kuzuya da yazık memik onların hayati aşk yaşıyorlar şimdi ayrılacak Allah kolaylik versin.
@KöyünDelisi canım sana da geçmiş olsun migren ağrısı çok fena mideni boşaltman bi nebze iyi gelir . Bol karanlık ve sessiz ortam inşallah hemen geçer
@Bgmce canım sen nasıl oldun sıkıntını atlatabildin mi
Güzel bir gün gecirmisiniz maşallah
Hemen menü yazayım
saat 10.00 kahvalti
1 kase Menemen
1 ceri
salatalık
3 zeytin
1 dilim tb
Saat 15. Civarı
2 3 adet form bisküvi (çok açıkinca mecbur kaldım )
Yarım yeşil elma
saat 18.00 akşam
1 kepçe mercimek çorba
3 4 kasık etli sebze yemeği
2 kaşık pilav
şu 2 litrede fazla
spor yok en az 3 saat NT yürüyüş
Guzel menü
kurabiye disinda guzelde cnm
Ozellikle tabiki çarş. Ciss olamazzz

bende yuksek sese gelemiyorum cnm

Cikarinca rahatlamisindir biraz sabaha gecer ins.

aksamki yediklerinimi cikardin
Yoksa Oglen ki pidemi dokundu :)

cok guzel atlatmisin pinarim

Aksam karbonlar birlesmis cnm
Sporun yine cok guzel

ins. Iltihap biran once gecer cnm tekrar cok gecmis olsun

yarim yufka normal buyuklukteki yufkadanmi

Tatlim cukolar az geldiyse gondereyim buradan :mad:
Fatma hanimcim yarin tertemiz menu istiyorum
Hep boyle yediysen arti tabiki kacinilmaz olur

Aksami guzel kapatmisin bari

aaaa cok sevindim iremm
Ins. Kv birakmazda devam eder
Sende kendine gore bi kurs bulursun

ohhh hem aksam 1 tb patates ye hem 1 lt su ic
Sonra yasemin hanim kilo veremiyom diye aglasin :acpsnr:

guzel atlatmisin cnm
Yok abla kuzey çok sevdiği için tanıdık bir yerde yiyoruz malum kimbilir ne eti heryerden yenmiyor
Bu ses ve parlak ışık hortlafiyor akşam birşey yemedim eve gekince de öğlen yediğim uxuy uçtu
Kizlarrrr bazilarimiz 2 gun sonra tarti oldugunu unutmus heralde :sopa:

Yarin kimsede ciss coss bisey olmasin
:kavga: :kavga: :kavga:
Kim kim kim
Öyle de mi oluyor kız ben de hemen benim eltilere vasiyet bırakayım:komik::koptum:

Öyle canım , ne diyeyim, yavrum bir aydır doğru düzgün ders çalışamadı. Bu sene iyi bi yeri kazanamazsa babam seneye yeniden girsin diye destek veriyor ama hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Sen geç kalmamışsın, ben çok erken davranmışım kız. Az daha geç olaydı da hayatımı yaşayaydım diyorum bazen:). Bu küçüğü doğurduğumda daha olgundum, daha güzel çıkardım tadını. Diğerlerinde toydum, herşeyin tadını çıkaramadım sanki:kötü:
Kaç çocuk var kuzu sende
Menüm
10:30 tiroid ilacı ,500 ml su
11:00 1 kk beyaz peynir, domates, salatalık, biber,1/2 dilim ekmek
13:00 1 muz
18:00 1 kepçe pirinç çorbası,1 tabak karnabahar brokoli yemeği, salata, 1/2 dilim pizza
Su 2 lt
Spor olarak sabahtan beri bebe sallıyorum ayağımda sayılır mıhanimis:tatlim:
hii pirinç coçorba üstüne Piazza pek olmamış akşama bırakma kacamaklari

Günaydın :zipla:

Çok uykum var lakin uyuynca zamanı boşa harcıcakmışım gb geliyor. Kalktım bende azcık iş güç yapayım diye
Günaydın kız sen iner spor yapardin
Günaydın abla
Benim dunku menumde gelsin

Sabah (7.30)
2 yumurta
1 dilim peynir

Oglen( 12.30)
3 kofte
1 kase yogurt
1 kase salata

Aksam (19.00)
Nisanlimla disardaydik ve yine kofte 5 tane
Salata
1 dilim patates kizartma

Su : 1 lt :(
Spor 40 dk yuruyus tempolu 40*2 = 80
suuuuuuuuu

Kizlar benim midem yaniyir yaaa sabah sabah kahvalti ettim yumurta oeynir zeytin midemi zorladi :(
yumurta ve zeytin karışınca oluyor bende
Günaydın güzel hanımlar

masall masallmhhh

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Afiyet olsun canım pizza olmasaydı iyiydi:)
Pizza dediğin yarım dilimdi ve mini pizzaydı bi ısırıkla hallettim ben onu;)
@_ikra_ benim oglanda öyle çok düşkün nasıl yapicaz bilmiyorum çok ağlıyor iki gündür yavrum
İki günü atlattıysan sakın pes etme.Bir haftada alışıyorlar yokluğuna. Ama sevgini esirgeme , kucağına alınca sadece emzirme pozisyonunda tutma:) Dışarı çıkar, oyuncaklarla oyala. Herkes alıştı o da alışacak, oy yavrum nasıl da tatlıdır o. Öp kokla benim için de...

Güzel bir gün gecirmisiniz maşallah

Guzel menü

Yok abla kuzey çok sevdiği için tanıdık bir yerde yiyoruz malum kimbilir ne eti heryerden yenmiyor
Bu ses ve parlak ışık hortlafiyor akşam birşey yemedim eve gekince de öğlen yediğim uxuy uçtu

Kim kim kim

Kaç çocuk var kuzu sende
hii pirinç coçorba üstüne Piazza pek olmamış akşama bırakma kacamaklari

Günaydın kız sen iner spor yapardin

Günaydın abla
suuuuuuuuu

yumurta ve zeytin karışınca oluyor bende
masall masallmhhh
3 kızım var canım benim;). Kaçamak sayılmaz yaaa, varla yok arası bişeydi;)
Günaydın herkese kahvalilti bitti evi toparlayıp kuzeyle markete gideceğiz uyanır uyanmaz gezmeye gidelim diyor bu çocuk kime çekti :gezme:
Günaydın canım,bu yaş grupları öyle oluyor. Benim kız da banyo yapınca giyinip süsleniyor ya, -aynı piyenses oldum anne, neyeye gidiyoruz... diye tutturuyor:)

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Günaydın hanımlar, bu haftaki hedefimi tutturmuş bulunmaktayım;). Yarına biraz daha giderse ohhh ne güzel olur. Ay salgın var burda millet hepsi bağırsakları bozmuş, benle çocuklar da öyle.3-4 gündür wc sırasını vermiyoruz birbirimize:(. Ben memnunum aslında hiç zorlanmadan kilo gidiyo;).

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Günaydın hanımlar, bu haftaki hedefimi tutturmuş bulunmaktayım;). Yarına biraz daha giderse ohhh ne güzel olur. Ay salgın var burda millet hepsi bağırsakları bozmuş, benle çocuklar da öyle.3-4 gündür wc sırasını vermiyoruz birbirimize:(. Ben memnunum aslında hiç zorlanmadan kilo gidiyo;).
Aman safiyecim dikkat et aşırı su kaybı iyi olmaz hem sen hem kızlar için çok geçmiş olsun

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
@KöyünDelisi içime köyün delisi kaçtı galiba sabahtan beri temizlik yapıyorum dakika oturmadım salon oturma odası wc bitti mutfak ve dolapları da bezler makinede of yoruldum ya
Yatak odalari kaldı onu da oğlan uyanınca yapacağım sonra komşu çağırdı el işi başlamaya gideceğim of offf

Eşim yarın fuara gidiyor haftasonu da küçük kardeşim gelecekmiş memlekete gideceğim bana ne oluyor böyle anlamış değilim :D kendimi astım resmen

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Tebrik ederim canım harikasın sen ve bağırsakların:)

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
@KöyünDelisi içime köyün delisi kaçtı galiba sabahtan beri temizlik yapıyorum dakika oturmadım salon oturma odası wc bitti mutfak ve dolapları da bezler makinede of yoruldum ya
Yatak odalari kaldı onu da oğlan uyanınca yapacağım sonra komşu çağırdı el işi başlamaya gideceğim of offf

Eşim yarın fuara gidiyor haftasonu da küçük kardeşim gelecekmiş memlekete gideceğim bana ne oluyor böyle anlamış değilim :D kendimi astım resmen
O deliden bende istiyorum :)iki üç gündür hiç iş yapasim yok erkek Fatma gibi eve girmiyorum:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar