biraz az olmus ama disinden yiyemiyon heralde cnmGunaydinnn dün menumu yazarken uyuya kalmışım hemen yazayım
Sabah 9 gibi bir yumurta
Bir dilim ekmek ve iki tane zeytin
Öğlen
Bir kase yoğurt
3 kaşık kadar menemen ve iki çeri domatesi
Akşam bir kepce mercimek çorbası ve yarım kase yoğurt
ceee deyip kacmasana fistikimZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Offf su cok azzzBenim dunku menumde gelsin
Sabah (7.30)
2 yumurta
1 dilim peynir
Oglen( 12.30)
3 kofte
1 kase yogurt
1 kase salata
Aksam (19.00)
Nisanlimla disardaydik ve yine kofte 5 tane
Salata
1 dilim patates kizartma
Su : 1 lt
Spor 40 dk yuruyus tempolu 40*2 = 80
aslinda pek dokuncak biseyler degil ama bilemedimKizlar benim midem yaniyir yaaa sabah sabah kahvalti ettim yumurta oeynir zeytin midemi zorladi
hayirdir cnm ne oldu moralinmi bozukGünaydın hanımlar,
Dünkü menümü yazayım hemen, yarınki bildirimden sonra kısa bir inzivaya çekileceğim. Birazcık toparlanmaya ihtiyacım var.
Uyanınca bir bardak ayran bağırsaklarım için
07:16 1 adet haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 1 dilim tb ekmeği
12:33 8 yk kabak yemeği, 4 yk yoğurt (pulbiber, zencefil, zerdeçal ilaveli), 2 dilim tb ekmeği
17:30 6-7 adet çiğ badem
19:15 ton balıklı salata
3 litre su
spor yok
tuuu tuuu masallahhhh nazar degmesin ins.Günaydın güzel hanımlar
Ben bu sabah pek bi hizliyim Allahtan hayırlısı her yeri topladım bezleri ıslattım Emiri banyo yaptırdım şimdi de kahvaltı yapıp evi supurecegim ben bu kadar hızlı başlamazdım güne Allah hayra getirsin
bana cekmemisGünaydın herkese kahvalilti bitti evi toparlayıp kuzeyle markete gideceğiz uyanır uyanmaz gezmeye gidelim diyor bu çocuk kime çekti
aliskanlik kaldi heralde@mefkurem niye gizledin kız sen kendini
Bu suoerrr haberrrGünaydın hanımlar, bu haftaki hedefimi tutturmuş bulunmaktayım. Yarına biraz daha giderse ohhh ne güzel olur. Ay salgın var burda millet hepsi bağırsakları bozmuş, benle çocuklar da öyle.3-4 gündür wc sırasını vermiyoruz birbirimize
. Ben memnunum aslında hiç zorlanmadan kilo gidiyo
.
Bugun evdesiniz heraldeSelam kızlar kızımla erken kalktık kahvaltı falan derken hanimefendi uyumak istemiyor evde bir sürü is beni bekliyor. Bu arada hepimizin ve tüm emekçi kadinlarin günü kutlu olsun
@KöyünDelisi içime köyün delisi kaçtı galiba sabahtan beri temizlik yapıyorum dakika oturmadım salon oturma odası wc bitti mutfak ve dolapları da bezler makinede of yoruldum ya
Yatak odalari kaldı onu da oğlan uyanınca yapacağım sonra komşu çağırdı el işi başlamaya gideceğim of offf
Eşim yarın fuara gidiyor haftasonu da küçük kardeşim gelecekmiş memlekete gideceğim bana ne oluyor böyle anlamış değilimkendimi astım resmen
Üşüttünmiki acaba peynir iyi gelir aslında ama yada akşam acı yediysen oda zorlarKizlar benim midem yaniyir yaaa sabah sabah kahvalti ettim yumurta oeynir zeytin midemi zorladi
Elim deydigi anda bende sporumu yapiyim diyorumBenim sabahki alintilar ucmus valla neyide alintiladiydm bilemiyorm smdi hemen spora koyulmaliym zaten yapasm yok snra görüsrz kizlar. Amma yazdim
Hadi hayırlısı abla iyi olmuşHuuuuu huuuuuu kizlarrrr
Size bi sürprizimiz varrr
Esyalari toplayin tasiniyoruz![]()
![]()
Bu sefer uzağa degil
Ayni sitede yan daireye gececez![]()
![]()
![]()
Artik burdada genel zayiflama yarismasi acildi![]()
![]()
![]()
Gerekli topikler acilicak
Boya badana bitince haber ederim
![]()
![]()
GeldimmmmHeyy kizlar nerdesinizzzz