Burda da ayni oyle cnm firtina yagmurKizlar ya surekli yagmur yagdi ruzgar firtina cikti disari yuruyuse giemedim kendimi cok kotu hissediyorumm
Bu hafta hep boyle olacak heralde
Evde yap sporunu
Burda da ayni oyle cnm firtina yagmurKizlar ya surekli yagmur yagdi ruzgar firtina cikti disari yuruyuse giemedim kendimi cok kotu hissediyorumm
Kendi kendine iş cikarmisinValla sabah tembel tembelevde dolanırken kendimi beyaz sabun eritirken buldum bi hırsla koltuk halı silmeye başladım
Çamaşırlarda bi dünya yığılıydı iyi oldu hallettim hepsini hafta sonu gezmelerim var iş güç kalmasın
Takımca temizliğe sarmışız okudum hepinize kolay gelsin
Ins. Cnm eminim grubumuzdaki herkes elinden geleni yapacaktirHadi hayırlısı abla iyi olmuş
Takımları kuralları ayarlanır katılım sağlanır inşallah
Ilk zamanlar cok normal cnm@_ikra_ ayy kendi gelip kucağıma yatıyor mememi açmaya çalışıyor bu gün dışarı çıkardım komşuya götürdüm orada aklına gelmedi gelince de hem uyuttum yoksa mümkün değil unutmuyor
Plan guzelmis cnm hadi ins. Guzel bi eksi gelsinBugün zerre kaçamak yapmadan geçiriyorum yarına amacım 1,5 en az görmek akşama yumurta salata yapicam
Çocuklarda pizza istedi onu yapicam şimdi
Neyseki ev sabibi sorun cikarmamis cnmBizde bugun sabah erkenden islere koyulalm dedik ama hicbisi yapamadan eve geri geldk. Kornisler takilcakti perdeci anca aksam 6bucuk olur dedi e dün sabahtan olabillir demisti o öyle kaldi aksama. kombi dogalgaz icinde mühendis gelckti cizim icin oda ögleden sonra atti kaldikmi öyle. Esimde ben baska perdeci bakiym bide su balkona katlanir cam oluyorya ona bakiym diye cikti bi yagmur bastirdi islanmis cok fena hemen eve kostuk bende bi yerleri sildiydim tekrardan. Simdi mühendis aradi esim gitti bende dedm ben gelmiyom isim yok zaten.
Cumartesi tasiniyoruz Nakliyeci ayarlandi cok sükür elimizi biseye sürmeden halletcekler. Ev sahibinide dün aradk esim dedi tavan gene damliyo elektrik olayni biliyosn zaten biz cikiyoruz adam tamam dedi sasirdk tabi insallah bide cikarken depozitomuzu verirse süper olucak.
Ohhh iyi bariBu arada karsi komsumuz cok iyi birine benziyor kadin bide 5-6 yaslarinda oglu var. Dün esim disardayken gel burda otur istersen soguk evde durma deditabi ben temizlik yapiyordm gidemedim ama bi yerlesiym kafalar uyarsa arada giderm insallah. Esimin isyerinden arkadaslarida var yakinlarda oturan evli onlarlada gidip geliriz dedi esim banada iyi olcak
Dur kizzz acelen neMenum
Kahvalti 2 yumurtalı biraz yulaf ezmesi biraz chiali maydonozlu omlet
Biraz peynir
3 zeytin
Domates
Arada 1 avuç kadar kuruyemiş
Kahve
Akşam
2 yumurtalı salata
2lt su 40dk eliptik
Okadarmi soğuk kaptanım ,bende tişörtleyim şuanKendi kendine iş cikarmisin
Yine nereye gitcen kizz
Ben bugun miskin takiliyom usuyom evde ceket giydim
Yeme içme işi bitmiş Ken yaziyim dedimdeDur kizzz acelen ne
Erkenden gelmis menu![]()
Harika olmus ne diyim
Aslinda derece ekside degil ama yinede firtina yagmur olunca baya soguk geliyorOkadarmi soğuk kaptanım ,bende tişörtleyim şuan
Yoğun günler bekliyor desene seni ablam.ev yapım baklavayı severim ama herkes yapamaz kalın yumuşak oluyorsa yazık verilen emeğe oyuzden de hiç denemedim şimdiye kadar.. yengemm çok güzel yapar onunda püf noktası serbeti yenmeden hemen önce koyar yumusamasin diye..seninki nasıl olur kaptanimBizimde pazar gunu oglanin mevludu var
O yuzden cuma cumartesi cocuklar bana gelecek, gelin islerini yapabilsin
Bende cumartesi baklava
Pazar sabahida ispanakli borek salata yapicam
Sizlerde ne var ne yok
@Bgmce zeynep sen nasil oldun cnm
Yaptinmi dun islerini
Ankara'da öyle gümbür gümbür yağıyor sonra sakinleşip tekrar coşuyorAslinda derece ekside degil ama yinede firtina yagmur olunca baya soguk geliyor
İremim an itibariyle bebeleri doyurdum bir bardak çay içip yigen bende onu bırakmaya gidicemHeyy kizlar nerdesinizzzz
Ovunmek gibi olmasin benim baklavayi yiyipte sevmeyen yokYoğun günler bekliyor desene seni ablam.ev yapım baklavayı severim ama herkes yapamaz kalın yumuşak oluyorsa yazık verilen emeğe oyuzden de hiç denemedim şimdiye kadar.. yengemm çok güzel yapar onunda püf noktası serbeti yenmeden hemen önce koyar yumusamasin diye..seninki nasıl olur kaptanim
Aman yagsinAnkara'da öyle gümbür gümbür yağıyor sonra sakinleşip tekrar coşuyor
Elim deydigi anda bende sporumu yapiyim diyorum
Huuuuu huuuuuu kizlarrrr
Size bi sürprizimiz varrr
Esyalari toplayin tasiniyoruz![]()
![]()
Bu sefer uzağa degil
Ayni sitede yan daireye gececez![]()
![]()
![]()
Artik burdada genel zayiflama yarismasi acildi![]()
![]()
![]()
Gerekli topikler acilicak
Boya badana bitince haber ederim
![]()
![]()
Neyseki ev sabibi sorun cikarmamis cnm
Dunyanin haline bak
Dun sikayet ediyodun bugun ev aldiniz tasiniyosunuz bile
Islere hic takma kafani
Varsin yavas yavas olsun, nasil olsa bitecek
Bide bu kadar isin arasinda sporda yapiyosun ya
Helallll kuzu sana
Yarin mezuniyet geliyormu
Ohhh iyi bari
Yalniz kalmican o kadar
Afiyet olsun canım mükemmelMenüm:
7:30 yarim bardak süt tarcinli balli, 2hindifüme salam, 1kk peynir
12:00 1bardak tarcinli süt, 4 parca tavuk eti(50gr ancadir)
15:30 1 kahve, 1lokma peynirli tb ekmek
18:00 4yk patlican yemegi, 2yk yogurt, 1 kücük kase Salata
2 fincan kiraz sapi cayi
3 lt Su
1,5lt ödem suyu
3 mil leslie = 135 puan
70dk n.tmyürüyüs =70p Toplam= 205puan