Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Dolu dolu geçen bir günden selam olsun:)
Sabah adliye sonra hastane sonra komşu akşamda eşimin yanına markete gittim yenice geldim eve yoruldum bea:(

Hayırdır canım adliye niye ? Sıkıntı yoktur umarım

Kosturmacali geçmiş günün hastane falan da var Allah kolaylık versin

Menüyü de kendin yorumlamıssin zaten :p

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Valla dilosum benim uykusuzlugum var zırt pırt uyanıyorum bide çocuktan dolayı mecbur kombi açık yaniyoruz bildiğin mevsimliklerle yattigimiz halde
günün özeti amin diyorum

İyiyim abla akşamları bı yokluyor beni yüz vermiyirum gidiyor :)

GvemiG olsun canım onlar iyi olsun planlar değişir

Sıfır binamiydi pınar temizleyip teslim ediyorlar bı toz vardır çabuk biter işin
Sıcak suya çözüm bulmanız gerek malesg doğalgaz onayı geç veriliyor ve ilk seferde de vermeyebilirler tanıdık varsa iş değişir tabi
Yoksa havalar çok iyi çocuk yok üşüme derdiniz olmaz

Kızım sana topluca hatim indirmek gerek
Kocası müteahhit olup evsiz olan birini bu kurtarır anca
Kolye alıyordum kuyumcu dediki şans kolyesi duaunur müsün dedim beni o kurtarmaz güldü ben bı tartiyim dedi adam tartı ki kolye elinde koptu
Sana demiştim dimi dedim
Valla doğruymuş diyor senin evde o hesap yasim
hahahaaaa bizde de aynı kuzey ayrı makina renklisi beyazı havlusu zarti zurtu bitmiyor
Sabahta erkencisin genelde ne güzel az uykuyla yetinmen
Bizim evde sıcak oluyor çocuklar kv olmasa hiç yakmam sevmiyorum pek sicagi

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Olsunn buda tehlke arzediyor :haha: 2 gunde daha ne eksiler gelir
Bugün pek birşey uiyemedim bakalım sabaha bı ip ucu gelir
evet cnm sifirdi, 7 aydir falan bosmus ama yinede baya cabuk temizlendi. Iste nasil yapicaz bi gelsin esim konuscam oda su dogalgaz elektrik actirmak icin gitti haletmis geliyor gelirkende perdeler icin kornis yeri yok bulabillrse birini ayarliycak. Sicka suyu nasil yaprz bilemiyorm ama hertürlü zor olcak. 7-10 icinde halolur dediler ama tabi kesin bsi söylemek güc
Valla diğer taraftada aynı sıkıntı olduğu dusunulencd boşuna kira ödeme geç evine bı haftaya idare edersin artik
Hadi kizzlar canlanin biraz atin su melankoloyi ustunuzden
:zipla: :zipla: :zipla: :zipla:

Aha Sibel abla gelmiş yine tüm balık etiyle :D
Ay sagol canim insallah darisi sizin basiniza :)
Evet yaz sonuna dogru insallah bebis de gelirse süper olcak :)

Tamam canim bakaym yükleyince söyle bence iyi görunuyordu o pastali resmin :)

Amin canim insallah sagol

Amin canim güzel dileklerin icin insallahhhh :)

Hemen diilde yaz sonuna istiyorm hem hamileykende abartmiycam insallah 7-8kiloyla atlatirim diye düsünüyorm ama :)

Amin canim insallah :)

Tamam cnm ekledm

Sagol canimm. Ah iste annem anlasa o hep birilerine bisileri yaptirir. Ama kardesm ayarliyamiyor nedense aslinda bilmiyorm esim havalaninda calisiyor diyemi hep böyle isleri bizden bekliyorlar basim üzerine ama bazen böyle anlarda fazla geliyor iste

Sagol canim amin insallah

Amin canim insallah :)

Sagol ablamm, insallah bakalm :)

Aminnnn -kop:hobba:

Sagol canimm :huri:

Evet cnm cok sükür :hobba:

Kolay gelsik cnm evin isi hic bitmez valla biz kadinlar hep kosturuyoruz :)
Burdada hava cok güzel günes vuruyor balkondaym cok güzel ferah :) simdiden cok begendm burayi. Azcik minicik de deniz göruyo daha nolsun :huri:

Selam :lili: süpermis :hopp:
Ama ama sen karsi takim kaptaniydn dmi dur sana börek acaym :hamarat:
Evde neelervar bı bilsen canım hiç ugrasmazdin
İstanbulda nerde bulup güneşi kurutcaksam balkona koysam toz toprakk annemlerden isticem artık

Evet yaa çok masraflıymış maleseff :( ne kadara az o kadar iyi diyorum sonrada aöann para kazanılır diyorum

O hep görmek istiyor nişanlıpımdada o vardı. Hatta süs esyaları maşzemesi almaya gittiğimdede geldi sanırım destek olmak istiyor bide sonradan görüp düğünde tadım kacıcağına görsün peşin oeşin
Bizde herşeyi hemen hemen birlikte yaptık güzel bir süreç zaten öyle sırasına burasjna karışmadi gelinlikte
Ama bı konuda fikir almalı insan mesela benim l beyazdı her sene yikatiyorum mecbur ve çok çabuk kirleniyor
Halıların şagiydi onu bulanin evdi temizlik yüzü görmesin:D tek tek değiştirdim bı koridor kaldı inada sıra gelecek

açlıktan ölüyorummmm
o kadar su içtim, kalktım kızların yanında 2-3 kelime sohbet ettimi geldim yine su içtim
geçmedi

işte bu durumdan nefret ediyorum :(
Tatlım bu kadar açıktıginds ara yap
Bahtsız bedevi hesabı haha
Ev duasına çıkmam lazım o zaman
Valla hayal kurmak istemiyorum bu sefer kendimi kaptırmakta istemiyorum
Hayırlısı ise olsun kısmetimiz biyerde bizi bekliyor inanıyorum buna :)
Hadi inşallah
Kızlar benim de misafirim var zaten dersim yedibucukta bitti tam oturayım dedim arkadaşlar geldi. Malum çarşamba klasik rakı günü bizde:) ben ıcmiyorum ama detoks suyu yaptım onu yudumluyorum herkes dalga geçiyor bu seni sarhoş edecek diye:))) bugün çok düzenli yemek yiyemedim sabah iki galeta öğle izmir kofte akşam da detoks sebze suyu o kadar normale dönmem gerekli aslında su cuma geçsin de yeni bir program uygulayacağım şimdi kaçıyorum ben erken giderlerse gelirim yoksa sabah bakarım artık erken dersim var çünkü
:D inşallah işe yarar abla
Paketimi yenileyip geldim kizlar napiyosunuz bakiiim:by:
hoşgeldin

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Hayırdır canım adliye niye ? Sıkıntı yoktur umarım

Kosturmacali geçmiş günün hastane falan da var Allah kolaylık versin

Menüyü de kendin yorumlamıssin zaten :p
Canım eşimin marketi var sadaka kutusunu çaldılar esimde şikayetçi olmuştu onun duruşması oldu
Ama davalı hapiste olduğu için gelmedi ertelendi

Hastaneyedwe kv randevu almak için gittim

OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081
Ben günümü ozetleyim
Vatozlar olmuştu onlar olmayinxa akvaryumun suyu çok çabuk kirleniyor kuzeyde onları çok seviyor bı saat kadar akvaryumcuda takıldık
Sonra kuzryi oyun parkına götürdük ve ben yüksek ışıklı yerlerden hiç hoşlanmıyorum migrenim hortluyor
Ki eve geldik yemeğinde dışarda yemistik ben hepsini çıkardım baya bı karanlıkta uyudum baba oğul oynadılar şimdi hala bı tık var ama daha iyiyim
Özetle hiçbirsey yapmadığım ama başımın çıldırdıgi bir gün

OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081
Sabahta erkencisin genelde ne güzel az uykuyla yetinmen
Bizim evde sıcak oluyor çocuklar kv olmasa hiç yakmam sevmiyorum pek sicagi
Aynen biz çorap giymem mesela annem der küçükkende çıkarıp saklarmisim şimdi aynısı kuzey yapıyor ki yaşlılar çocuklardan çok üşüyor kat kat giysede isinamiyor

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Canım eşimin marketi var sadaka kutusunu çaldılar esimde şikayetçi olmuştu onun duruşması oldu
Ama davalı hapiste olduğu için gelmedi ertelendi

Hastaneyedwe kv randevu almak için gittim
Hapiste ise nasıl gelmiyor ki ben de bu adalet sistemini anlamıyorum inan :(:( sadaka kutusunu çalana diyecek sözüm yok zaten.

Kv rutin kontrol mu ?
Ben günümü ozetleyim
Vatozlar olmuştu onlar olmayinxa akvaryumun suyu çok çabuk kirleniyor kuzeyde onları çok seviyor bı saat kadar akvaryumcuda takıldık
Sonra kuzryi oyun parkına götürdük ve ben yüksek ışıklı yerlerden hiç hoşlanmıyorum migrenim hortluyor
Ki eve geldik yemeğinde dışarda yemistik ben hepsini çıkardım baya bı karanlıkta uyudum baba oğul oynadılar şimdi hala bı tık var ama daha iyiyim
Özetle hiçbirsey yapmadığım ama başımın çıldırdıgi bir gün

Migren beter birsey canım ya çok geçmiş olsun ama cikardiysan rahatlamissindir

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Valla Konya da güneş bol ama bana annemden geliyor hala :D hem bahçeden yapıyor hem de çalıştığım için zamanım yok diyordum ;)

Düğün konusunda ikinizin istediğine odaklan başka türlü kimseyi mutlu edemediğin gibi kendiniz de mutsuz olursunuz canım tecrübe ile sabit

Amin valla kiraciliktan kurtulmak lazım kuzum bize de dua et

Senin ki hepten trajikomik yasemin :)

Kolay gelsin ablam ne güzel kaynana maşallah

Ederim canim insallah Allahim nasip etsin en kisa zamanda:)

Miras kalmadıysa, ya da çok zengin bi aileye gelin gelmediysen kredi olmadan mümkünatı yok o para denkleşmiyo. Evlendiğimden beri kredi öderiz:). Burada da Tr deki evi de hep krediyle alabildik. Borçlar bitince kocam eğitim hayatına atıldı, bi de onun için kredi çekti:koptum:. Allah bi kolaylığını veriyor, yavaş yavaş ödersiniz....

Yemekte ne var, ben de gelebilir miyim???:D

Ben geldimmm, ama kimseler yok. Dışarı işim de içeri işim de bitti şükür. Küçüğü evde bıraktıydım çıkarken, ablası uyutmuş ben gelene kadar;). Karnımı da doyurayım , sonra ortancayı kurstan almaya gidecem:hımm:

Insallah canim ama haklisin kredi olmasa zor.. tabi almanya tr arasindaki kredi faiz arasindaki fark da baya büyük cok sanslisiniz ordan kredi alabildiginiz icin :) ben sordm ama olmuyormus orda calismadigim icin.

Valla ben menü yazacağım ama yüreği kaldırabilecek var mi emin değilim :(:(:hihi::hihi::hihi::hihi::hihi:

Kaldirir kaldirir yaz bakalm :)

OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081
Hapiste ise nasıl gelmiyor ki ben de bu adalet sistemini anlamıyorum inan :(:( sadaka kutusunu çalana diyecek sözüm yok zaten.

Kv rutin kontrol mu ?

Migren beter birsey canım ya çok geçmiş olsun ama cikardiysan rahatlamissindir
Evet tek avantajım hemen midemi etkiliyor zaten mide sorunum var benim
Ramazan da çalışırken çok kötü oluyordum doktor yasaklada insanın içi el vermiyor ama işte şükür evde rahat geçti

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Menümü yazip hemen yatiyorum yarn gene erkenciyiz öldük bugun temizlik kosturma derken

7:30 1hurma
8:30 1tb ekmek, yarim yumurta, 1kk peynir, 2zeytin, domates biber salatalik

11:30 - 14:00 arasi 2bardak tarcinli süt, 1tb ekmek

18:00 1pors kuzu sis, bol Salata, avuc ici kadar yufka

2 fincan yesilcay
2,5lt Su
100dk n.t.yürüyüs = 100puan

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Menum kizlar
11.00 1 cay br sekersiz turk kahvesi

Kahvalti 11.45
2 yum baharatli omlet
2 kucuk domates
1 salatalik kk peynir
2 dilim tb ekmek

Ara 14.30
1 kucuk muz
1 hurma
1 br nar cicegi cayi

Aksam 19.00
1 kase mercimek corbasi
1 kase nohut yemegi
3 kasik yogurt
1 tb ekmek

20.00
1 kupa yesilcay

21.00
2 br narcicegi cayi

22.10
1 su br yogurt suyu

23.00
3 kasik baharatli yogurt yicem kizlar bagirsaklar icin

Su 2.5 lt
Spor
70 dk tempolu 140
60 dk kondisyon bisikleti 120
35 dk aletli 105
3 mil leslie 135
Toplam 500p @P.nrrr

Son düzenleme:

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Evet tek avantajım hemen midemi etkiliyor zaten mide sorunum var benim
Ramazan da çalışırken çok kötü oluyordum doktor yasaklada insanın içi el vermiyor ama işte şükür evde rahat geçti

Ben çalışırken ruh gibi oluyorum ramazanda diğer türlü aşırı asabi oluyorum o yüzden susmayı seçiyorum değilse kim gelirse biçiyorum resmen :( geçen sene ramazanın 9 unda doğdu emir yedim hepsini malum :(

@mefkurem evet abla dün gittim doktora apse apmis dişim antibiyotik verdi çekilecek 20 lik dişim iki gündür çok fenayım ara ara zonkluyor resmen dişim
Birde oğlumu memeden kesiyorum diğer dişlerimide tedavi ettirecek dolgu falan yapılacak galiba

Allah kolaylık versin canım diş zor gerçekten 20 ayı geçmişti değil mi senin oğlan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar