Bidaha kaybolmazsan affederim )Hosbuldumm tatlim, kiz sen bizim pinarmisin
aaa fırçayi da yedik iyi mi
Opiyim de affet bini
Kilon kac de hele
Bidaha kaybolmazsan affederim )Hosbuldumm tatlim, kiz sen bizim pinarmisin
Opiyim de affet bini
Bende katılmak isterim
Hosbuldumm tatlim, kiz sen bizim pinarmisin
Opiyim de affet bini
Ay diloş napim gidiyom spora zen hoca ayrıldı lokalden sadece zumba için geliyorBeyniobez hanimefendi naber sporagidiyormusun ne var ne yok iki havadis anlativer
Hoşgeldin mezuneSelam guzellikleeer,
ama yukarida nicin mehlika yok acaba himm
Küserim ama bakk )))))))
Hoşgeldin canım aman ne güzel bi kanka da bulduk ilk günden takıl bize günden güne eriyişini izleBende katılmak isterim
Pınarcım yazacamda bi yazamadımAyy kizlar bizde bugun biraz gezindik ev fiyatlari nolmus öyle ya of off nolcak bakalm. Bugun ev sahibini aradik hani nezaman yaptiriyorsun biz sogukdayiz kombi calismiyor diye adam diyorki ben onun elektrikten oldgnu düsünmüyorm sen galiba kombiye iyi baktiramadin, esim sinirlendi tabi artk baya sesi yuksellti 3 tane kombici cagrdik hep parasni biz ödedik. 2 aya cikiyoruz biz ayarla depositoyuda dedi adamda tamam dedi artk kesin cikicaz biz diyoduk enazindan su elektrigi yaptirsa bu sene yazida gecirsekde biraz daha para koysak kenara direk ev alsak diye smdi sanirkm kiraya cikcaz mecburen. Ev sahibimiz tam bi o.. cikti valla okadar sinirliyimki kendisine. Haftasonu kombi hic calismiyor hafta ici gün icinde calisiyor aksamlari gidiyor. baskalarinda kullanmasindan dolayi böyle sanirm
Pazartesi bildirim yapiyim ben en iysii eyvah eyvah:Bidaha kaybolmazsan affederim )
Kilon kac de hele
Oyy maşallah kizz ne kadar vermissin, harikasin pınar yaaaTabiki canim zaten Zuhal abla yazmis detaylari sende kendini tanitirsan kaynasiriz
Ewet canim yakinda mezun olcam kizzz
Henüz değil canimAy diloş napim gidiyom spora zen hoca ayrıldı lokalden sadece zumba için geliyor
Anam bi kalabalık bi kalabalık it düşse bacağını kırar o derece
Yeni gelenler de bi gıcık biz eskiler beraber takılıyoz işte öyle
senin şu kapuskayla yaşadığın aşkı bende kabakla yaşıyom ne zamandır
Hoşgeldin mezune
Kız soracam ne zamandır eşine kavuştunmu
Hoşgeldin canım aman ne güzel bi kanka da bulduk ilk günden takıl bize günden güne eriyişini izle
Pek ısınamadim ben oraya zaten eskilerde pek gicikti seni görünce yüzüm guluyordu sadeceAy diloş napim gidiyom spora zen hoca ayrıldı lokalden sadece zumba için geliyor
Anam bi kalabalık bi kalabalık it düşse bacağını kırar o derece
Yeni gelenler de bi gıcık biz eskiler beraber takılıyoz işte öyle
senin şu kapuskayla yaşadığın aşkı bende kabakla yaşıyom ne zamandır
Hoşgeldin mezune
Kız soracam ne zamandır eşine kavuştunmu
Hoşgeldin canım aman ne güzel bi kanka da bulduk ilk günden takıl bize günden güne eriyişini izle
Canım hoşgeldin nasılsın nasıl gidiyorPazartesi bildirim yapiyim ben en iysii eyvah eyvah:
Oyy maşallah kizz ne kadar vermissin, harikasin pınar yaaa
Henüz değil canim
Kiz seni bilemedim sen kimdin nick degisik de
Buradaki ilk mezunumuz diye tarihe not düşmeli seni pinarimTabiki canim zaten Zuhal abla yazmis detaylari sende kendini tanitirsan kaynasiriz
Ewet canim yakinda mezun olcam kizzz
Prenses inşaallah önemli bişey çıkmaz benim kv yapmışlardı kolay olmuştu endeskopi stres yapma yaniBen geldimmm minnoşlarrr
Nasılsınız ne var ne yok bakalım...
Tahlillerimi yaptırdım, hafta içi tahlil sonuçlarını görüşüp endoskopi ve sigmoidokospi için gün ayarlayacağız. Görmeden birşey diyemedi. Mide çıkışın problemli gibi görünüyor ultrasonda dedi. Bakalım artık
Kuaförden çıktım eve gidiyorum şimdi
Hoşgeldin aramıza diyetdaşim:cicek:31 yaşında 1 çocuk annesiyim kilom 92
Malesef ilaç kullanımı var ilk hedefim 78
Ya kaptanım şu yaşını deme hiç inanasim gelmiyor o resimdeki hatun olsa olsa 38 oda en fazlaTabiki cnm memnun oluruz
Kurallarimiz var ama daha buraya eklemedik
Ozetle duzenli paylasim hergun saatkeriyle menu su spor yazimi
Birbirimizin menulerini kontrol edip yorum yapiyoruz
Cuma tarti gunumuz
Pazartesi haftasonu kacamaklarini onlemek icin ara kontrol
Spor yarismamiz var
Spor puani listeside eklenecek
Bu arada zuhal ben 46 yasinda 3 cocuk 2 torun var almanyada yasiyorum
Buraninda kaptaniyim
Sende kendini tanitirsan kaynasiriz
Pınarcım yazacamda bi yazamadım
Kötü komşu ev sahibi yaparmış
Sende de
Kötü ev sahibi adamı mal mülk sahibi yaparmış olmuş
İnşallah kendi evine çıkarsın kombi düzelirde
Pazartesi bildirim yapiyim ben en iysii eyvah eyvah:
Oyy maşallah kizz ne kadar vermissin, harikasin pınar yaaa
Henüz değil canim
Kiz seni bilemedim sen kimdin nick degisik de
Buradaki ilk mezunumuz diye tarihe not düşmeli seni pinarim
31 yaşında 1 çocuk annesiyim kilom 92
Malesef ilaç kullanımı var ilk hedefim 78
Ablişko bu hafta iyi eksideyim aslında ama cumalari yeme bozdu herşeyi şimdi bu hafta göre 1,5 altı kilo verirsem bende dilek degilimAllahim ya kadin kapuskayla kafayi bozdu
Tartidaki artiya gore yaramamis heralde
Dimi ya bizde ilk üçü tarihe yazarız üçüncüde ben oluyum en iyisiSanirim öyle olucak insallah canin hayirlisi olsun hakkimizda
Sagol canim ben bile inanamiyorumm
ama fatosumuz var ilk olarak gelir gelmez mezun ettik
Hosgeldn cnm aramiza bende 24 yasndaym evliym cocuk yok ama yaza dogru düsünüyoruz
Gelir gelmez fatmayi mezun ettikyaBuradaki ilk mezunumuz diye tarihe not düşmeli seni pinarim
İnşallah canımHoşgeldin aramıza diyetdaşim:cicek:
78 olur o tartı 68de yeterki kopma sen burdan
Hoşbuldum canım hayırlısı olsun hakkındaHosgeldn cnm aramiza bende 24 yasndaym evliym cocuk yok ama yaza dogru düsünüyoruz
Ayyy bu nigarin hava atip fos cikmasindan cok sikildiydim zatenAblişko bu hafta iyi eksideyim aslında ama cumalari yeme bozdu herşeyi şimdi bu hafta göre 1,5 altı kilo verirsem bende dilek degilim
Valla bende inanmiyom dilekYa kaptanım şu yaşını deme hiç inanasim gelmiyor o resimdeki hatun olsa olsa 38 oda en fazla