Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Bende işyerinden buldum ama sipariş olmasa da tam oldu valla

Benim köken yörük zaten

Nouyor sağlı sollu giriştinix poniye
bil bakalım kimim
Biz de yoruguz aslen ;) dagliyiz Konya deyimi ile

Benim çalıştığım ıs yerine dış ticaret ci olarak davet ettiler eşimi öyle tanıştık hatta beni ikimizin de eski patronu olan abi istedi
Kolay gelsin canimm benim kocada gelck smdi 10dkya isten, ona yemek isitcam. Ne bu erkeklerden cektigimiz :saskin: bende gidiciiim smdi bencede az konusun kizlar yetisemiyorm sonra :teyzos:
Valla bizim mısır yalan oldu sarma ısıtıyorum şimdi :D

Bak ne kadar istikrarlıyım :haha:
Tersine ivmede bir numarasın :) seni seviyorum canım benim

Kız ben bulurum sizi çıkın dolaşın :D
He bizim deli beline ip bağladı kaybolmuyor :D
Gulmekte kolori yaktıriyormus çok çok gül emi:)
Hepimiz gülelim inşallah canım
İlk zamanlar benim adamada bı garip gelirdi simdi öyle bı alistiki son olan olayların akıbetini merak ettip soruyor bile naptınız diye:)
Yok benimki de alışkın yıllardır ama bu kadar gülünce adam korkuyor ne yapsın gecenin on ikisinde
Siyah kumaş altına giyebilicegim kısa çizme aldım pek güzellik aramıyorum ayakkabı da artık rahat olsun yeter,genç kızken hep 1 numara küçük giyince yavrum ayak barmaklarim birbirlerinin içine geçti resmen yazık günah rahat etsinler artık:)
Güle güle giy şekerim
Ha bide akraba çıkın tam türk filmi olalım:)
Biz zuhal abla ile hemseri çıktık arabaya az kalmıştı :)
kızlar kk de yorgun anneanne
:hobba::hobba::öpücük::kalp:
tanıyan varmı

Kelesi de var mi ben mi karıştırdım

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347

Iyi geceler canim

İyi geceler gençler insaallin yarın eksilerle uyanirsiniz;)

Iyi geceler dilekcim

Ben menumu yazmamisim

12.00
2 yumurtali omlet
Biraz peynir
1 baget ekm.
4-5 zeytin

16.30
10 badem

19.30
1 cb. Kineoyla kisir
Dom.sal
Ayran

20.15
3 hurma

Su2 lt

Masallah abla cok sade ve güzel bir menü olmus

Ben de yatar iyi geceler kızlar

Iyi geceler canim

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Kendimi tanıtmak farz oldum
Adım dilek 34 yaşına yeni bastım,boy 1.68 kumral hafif balık etli :)bir bayanım ha bide ayaklarım 40 numara
Oğlan 13 kız 8 yaşında bide kocam var yanında da promosyonu kv:) evimin kadini çocuklarımın anası kocamın söförü kv stres topuyum ha eltiminde fitnelik fesatlık konusunda doktora yapmasına yardımcı olan eltisi:) dün bizdelerdi eliptik aldım ya salonun köşe de duruyor kıskançlıktan bu ne diye bile sormadı :)
Amma herşeye Rağmen mutlu huzurlu bı kadınim çünkü benim kocam var:haha::haha:
Ay alemsin kız, Allah ağzının tadını bozmasın:)

Kim benmi hayır canım ağzımı açmadım. ben hatta ablam yapma etme bikereden ne olucak dedim ama dinlemedi:haha:
Hadi öyle olsun bakalım:). Her halükarda abla görürdü zaten o menüyü:))

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Ben biraz geciktim sanırım , herkes dağılmış. Aniden misafirim gelince uğrayamadım maalesef:).
Ben de Işık’ları kapatıp yatayım bari. Allah rahatlık versin kaderdaşlarım:asikk:. Sabah kalkınca hepiniz 1 er kilo zayıf çıkın inşallah :))

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
Bu saat oldu ben ancak gelebildim çok yoğun ve yorucu bi gündü maalesef dağınıklıktan Hoşlanmayan titiz bi eşim var bu güzel havayı evde ailecek temizlik yaparak degerlendirdik bol didismeli bol gonul almali temizlik faslı oldu bu yuzden de uzun surdu. Onca mesaj alintiladim sarjim bitince uçmuş hepsi ortadan başlamak zorunda kaldım
Kız ayfer ciddi mi valla kalpten gideceğim daha kimler var böyle bi ben mi safım kendi adımı veriyorum her yere ben şok valla
valla ben şok. Aynı senin gibi arkadaş ben bi tc mi yazmadım bilgi konusunda Hicran a mi sasirsam yoksa ayfere mi yoksa dilege mi.

Şöyle en guzelinden bir menü patlatiyim;)

Kahvalti 2 ceviz
2haşlanmis yumurta
3 zeytin
Beyaz peynir

Öğle azcik kuruyemiş li 1dilim ananasli
Kakaolu yulaf ezmesi

Aksam
1 kooocccaaamaan tabak kabuska:)
1 kase yoğurtlu semizotu

2 lt su
2 büyük bardak bitki çayı
45 dk eliptik yapicigim;)
afiyet olsun canim bi ben kabuska sevmiyorum sanırım

Aman yareppi herkesin adı farklıymış ya. Ben bu yükü taşiyamicimm yoo yoooo :D
Nasıl öğrencem yeni ay gerçek isimleriniziiii
benim adım Doğru tugcecim eski mer_4260 nick değiştirdim burda. Bu arada alıntılama yapmıştım ama uçmuş çok geçmiş olsun inşallah sonuçlar temiz çıkar

Tamam canim bunu bidaha gormeyecrksin

Evet bu devlet okullari bitti resmen bize gonderdikleri kitaplar bombos resmen bi derste butun uniteyi bitiriyoruz sonra bi suru fotokopi testvs yoksa cocuklara cok yaxik oluyorda tabi heryerde eksigi tamamlamaya calismiyo kimse

Hani su ne cektin beeee :eek:diyen teyze varya valla o geldi aklima cikta kurtul canim ya su evden
gecmis olsun canim ins bisey cikmazda basitce hallederler

Abla dun aksamdan beri girmedim ya o yuzden cok olmus
esinle temizliktemi yapiyosunuz benimki temuzlerken kirletmeyi basariyoda cesaret edemiyorum onunla ise girismeye

Bende o saflardanim zaten sahte isim vermeye kalktim bi sitede sonra i verdigim ismi kendim unuttum:haha:
guzel tebrik ederim ama lahana bagimliklik yapan sendin dimi

bilmem oyle zapliyorum sagdan sola normalde survivor izlerdimde bu sene sevmiyorum
canım benim eşim genel de benden çok yapıyor kız doğduğundan beri. Dağınıklıktan hiç hoşlanmıyor söylenmez kendi yapar ama ben yine de elini bu kadar çok atsın istemiyorum ise güce:)

Günler sonra bir menü yazayım ben yaaa... Artık sahalara dönüş yapayım yoksa yuvarlanıp gidecem

09:00 1,5 dilim ekmek, 4 zeytin, 2 dilim peynir, yeşillik, 1 çay kaşığı bal
13:00 10-15 kadar çiğ kabak çekirdeği
16:00 3-4 adet biskrem (bu aralar tatlı isteğimi bastıramıyorum)
18:00 1 kepçe lebeni çorbası(unsuz), 2 yk bulgur pilavı ve bol renkli salata

2 litre su ancak içmişimdir
Spor yine yok, dönemedim sporuma
afiyet olsun tatlım

Kizlarr 2 dk girmedim amma lak lak etmissiniz :)

Bu aralar cok kötuyum kendimi durduramiyorm biraz önce dün yarim biraktigim tiramisuyu yedim :( coook pismanimmm ama anlik gitti valla noldu böyle bilmiyorum toparlamam lazim kendimi bir an önce:(:(
toparlarsin tatlım üzülme ama ipin ucunu kacirmada sora sana zor olur

Yalniz degilsin :haha: her gittigim yerde kendimi ifsa etmeye bayilirim :haha:
abla bende valla öyle bi konum veriyorum ki hatta elini koymuş gibi bulabilirsin maşallah herkes aslında tanimafigumiz herkesmis :)

Bazi arkadaslarin uyeliklerinde problem oluyor giremiyolar
oyuzden olmustur
abla benim de sıkıntı oldu. Acaba ondan mi bahsediyor bitter admin

Bu arada kuzeyin adı doğru mu peki :)

Yok kuzum estağfurullah :(

Ellerine sağlık canım
fatmaaaa vallahi buna sesli güldüm gecenin 3 ünde :) bende merak ettim doğru mu kuzey in adı

Kızım bak benim yazdığım herşey gerçek Arap Bi kocam var şu an sesli sesli yorum yapıyorum yüzüme bakıyor dik dik. Ya elinden neti alacak sizsiz kalacağım ya kaçıp gidecek kocasiz kalacağım
benim yazdığım da hepsi gerçek tatlım :)

Pp deki foto benim. 2 yaşında falan galiba. Nasıl kızlar
ne kadar tatlısin yaa kızıl kafalar a bayilirim ben :)

Yasemin siteyi çözmeye çalışıyor :D
yasemin kim yaaaa

Kizlar degistir kendini diye nicki vardi ismini bilmiyorm oda yok dmi aramizda. Bide emzikli merve varmi oda yok sankim. Aycada gelemedi heralde. Eylem ablayida göremedim
ben gelmişttim kuzu zorda olsa :)

Ekime haber verilceti verdiler heralde
ekim abla bizim ayrıldığımızı biliyor abla öyle okumuştüm hatta kalanlar dan birileri gelse de sıkılmasam burda falan yazmış ti en son. Sonra napti gormedim

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Gunsydın herkese :huri:
Kahvaltı da misafirim var arada gelirim alıştılar benim takım işlerine eşim bile dalga geçiyor onun maile girdim ya :teyzos: yazdin mi yedigin fındık ezmesini diye yazdım tabi ki :sopa:

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Bu saat oldu ben ancak gelebildim çok yoğun ve yorucu bi gündü maalesef dağınıklıktan Hoşlanmayan titiz bi eşim var bu güzel havayı evde ailecek temizlik yaparak degerlendirdik bol didismeli bol gonul almali temizlik faslı oldu bu yuzden de uzun surdu. Onca mesaj alintiladim sarjim bitince uçmuş hepsi ortadan başlamak zorunda kaldım valla ben şok. Aynı senin gibi arkadaş ben bi tc mi yazmadım bilgi konusunda Hicran a mi sasirsam yoksa ayfere mi yoksa dilege mi.

benim adım Doğru tugcecim eski mer_4260 nick değiştirdim burda. Bu arada alıntılama yapmıştım ama uçmuş çok geçmiş olsun inşallah sonuçlar temiz çıkar

canım benim eşim genel de benden çok yapıyor kız doğduğundan beri. Dağınıklıktan hiç hoşlanmıyor söylenmez kendi yapar ama ben yine de elini bu kadar çok atsın istemiyorum ise güce:)

afiyet olsun tatlım

abla bende valla öyle bi konum veriyorum ki hatta elini koymuş gibi bulabilirsin maşallah herkes aslında tanimafigumiz herkesmis :)

fatmaaaa vallahi buna sesli güldüm gecenin 3 ünde :) bende merak ettim doğru mu kuzey in adı

yasemin kim yaaaa

ekim abla bizim ayrıldığımızı biliyor abla öyle okumuştüm hatta kalanlar dan birileri gelse de sıkılmasam burda falan yazmış ti en son. Sonra napti gormedim
Hicran kim ki

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
Durrrr kendine kiyma :haha:

:haha::haha::haha:

Kizzz pinar canin dayak istiyor heralde
Onuda yinmi :sopa:

Almış zopayı yine eline , bu sefer kafaya kafaya vuriy :haha:

Yirken utanacaktinnnn baby :D

Bizden iyilik sen anlat
kız ben yönetimi bukdum
Bizim grubun kapısının koluna ip bağladım diğer ucunu da belime gezip gezip geri geliyorum

Ahahaha sesli güldüm resmen, annem ne izliyorsun da gülüyorsun sabah sabah dedi. Hepsini okuyamam git başımdan dedim kadına
:D:D

Kendimi tanıtmak farz oldum
Adım dilek 34 yaşına yeni bastım,boy 1.68 kumral hafif balık etli :)bir bayanım ha bide ayaklarım 40 numara
Oğlan 13 kız 8 yaşında bide kocam var yanında da promosyonu kv:) evimin kadini çocuklarımın anası kocamın söförü kv stres topuyum ha eltiminde fitnelik fesatlık konusunda doktora yapmasına yardımcı olan eltisi:) dün bizdelerdi eliptik aldım ya salonun köşe de duruyor kıskançlıktan bu ne diye bile sormadı :)
Amma herşeye Rağmen mutlu huzurlu bı kadınim çünkü benim kocam var:haha::haha:

Çok mantıklı bence ilk sayfaya hepimiz baştan tanıtalım kendimizi :D

Ayy bende meraksizim fazlasiyla hic dolasmaya niyetlenmedim bile haha bu iste bi gariplik var aslinda ben merakli bi insanimdir

Bendeki de bir anlık meraktı, kaçtı gitti. Üşeniyorum şimdi

Bu saat oldu ben ancak gelebildim çok yoğun ve yorucu bi gündü maalesef dağınıklıktan Hoşlanmayan titiz bi eşim var bu güzel havayı evde ailecek temizlik yaparak degerlendirdik bol didismeli bol gonul almali temizlik faslı oldu bu yuzden de uzun surdu. Onca mesaj alintiladim sarjim bitince uçmuş hepsi ortadan başlamak zorunda kaldım valla ben şok. Aynı senin gibi arkadaş ben bi tc mi yazmadım bilgi konusunda Hicran a mi sasirsam yoksa ayfere mi yoksa dilege mi.

afiyet olsun tatlım

yasemin kim yaaaa

Teşekkür ederim tatlım

Günaydınn canlarım :asikk:

Gunsydın herkese :huri:
Kahvaltı da misafirim var arada gelirim alıştılar benim takım işlerine eşim bile dalga geçiyor onun maile girdim ya :teyzos: yazdin mi yedigin fındık ezmesini diye yazdım tabi ki :sopa:

Herkese günaydınlarrr, musmutlu pazarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar