Ewet canim degisiklik yokKızlar günaydın bildirim yine cuma günümü
O iyi o zaman tatlım cuma daha iyi sende 67 yi görmüşsün maşallah ben bugün başlıcam dün diyeti bozdumEwet canim degisiklik yok
ay ne koca meraklısınız çenesi düşüksünüz siz ya
Gece acildeydim kızlar eşim antibiyotik içti peşine ballı süt içti etkileşim olmuş bütün vücudu kabardı dili şişti gözleri kan çanağı adama bişey olacak diye çok korktum ishal istifra fenaydı anlıycanız
Daha geçen arkadaşım ilaçtan vefat etti aklıa bide o geldi hemen acile götürdüm serum taktılar kendine geldi şükür iyi şimdi
@Ponibon canimmmm hoşgeldin
Amin canım cumlemizinAy alemsin kız, Allah ağzının tadını bozmasın
Hadi öyle olsun bakalım. Her halükarda abla görürdü zaten o menüyü)
O iyi o zaman tatlım cuma daha iyi sende 67 yi görmüşsün maşallah ben bugün başlıcam dün diyeti bozdum
ay ne koca meraklısınız çenesi düşüksünüz siz ya
Gece acildeydim kızlar eşim antibiyotik içti peşine ballı süt içti etkileşim olmuş bütün vücudu kabardı dili şişti gözleri kan çanağı adama bişey olacak diye çok korktum ishal istifra fenaydı anlıycanız
Daha geçen arkadaşım ilaçtan vefat etti aklıa bide o geldi hemen acile götürdüm serum taktılar kendine geldi şükür iyi şimdi
@Ponibon canimmmm hoşgeldin
Kızlar iyice manyaklaştım ben sürekli diyet, beslenme kitabı alıyorum. Taktım kafaya şimdi gidip 3-5 tane daha alacam
Ekli dosyayı görüntüle 21662
Ah bacım diyet yapmak korumaktan daha kolay hedefin oluyor konsantre oluyorsun ama korumada en ufak bir boşluğun gafletin sonucu kontrolden çıkmaya sebeb oluyor, tavsiyem diyet kafası ile yaşamaya devam et canimEwet cnm ama bugun yine 68di ah ah korumasi ne zor dun bende bi kacamak yaptm ondna oldu ama bugun cok hafif bir gün gecircem insallah. Sen nasil bozdun kiz neler yidin de bakem
Ay cok gecmis olsun canim ya cok sükür iyimis smdi
Abooo naptin kiz öle hepten kafayi bozcan zaten hepsi baska bisi diyor
Saol canımAyyy canım çok geçmiş olsun
Şimdi nasıl eşin
Açıkçası bende seviyorum bu tür kitaplarıKızlar iyice manyaklaştım ben sürekli diyet, beslenme kitabı alıyorum. Taktım kafaya şimdi gidip 3-5 tane daha alacam
Ekli dosyayı görüntüle 21662
Hadi bak goruymusun haini nasıl da kandırmış biziGunaydinlarrrrrrr
Pazar pazar 8 de kalkacak degilim heralde
Belki uyurum biraz daha
Dilek ,hicran zeynebin gercek adiymis eski mekegimve ben yeni bgmce
Evet canım düzen aynı devamKızlar günaydın bildirim yine cuma günümü
Sanki artiyi atarim cumaya da eksileri görürüm gibi geliyorBende yatiyorum kizlar yarini hafif gecirelim ki pazartesi tartisinda sok yasamiyalim