asfarovski
Daimi Üye
- Tepki
- 738
Neinnn hemserimle arama girmekanbersiz olur mu yahu bende geleyim mi
Valla benim gözüm Karatay a basmıyor canım o kadar aç kalamıyorum benBu sebeple her pazar karataya niyetleniyorum
Geç kahvaltı 2 öğün 5 saat ara
Ayyyy cok tesekkur ederim kuzumm@mefkurem ablacım hazır
Gelsin ablam ya yazık kıyamam ona da he demek lazım köyün delisi nasıl olsaNeinnn hemserimle arama girme
Her geleni bizden zannediyoz@EKİM2009abla burayı okuyorsan geldiysen üç kere tiklat
Hala misafir ve üye olamadiysan Gmail hesabı ile dene spama düşüyor onay msji
Az kalmış canım bir hafta da@asfarovski kv Ler Martin ilk haftası gidecekler ne yazikki @mefkurem yok abla düşkün deiller de memleket soğuk oluyor sobalı evde yapamıyorlar o yüzden geliyorlar
Neyse acidim gelebilirsin baharGelsin ablam ya yazık kıyamam ona da he demek lazım köyün delisi nasıl olsa
Gezmeler gezmeler ne güzel canım tadını çıkarınDisari ciktik esimle pek bakamiyorum gece gelirim
Eylem abla kaç yaşındaydı
Gelsin ablam ya yazık kıyamam ona da he demek lazım köyün delisi nasıl olsa
Baktim bende yasinaEylem abla kaç yaşındaydı
Dunki menumm
Kahvalti 9.40
2 yumurtali omlet
Salatalik domates
Peynir
1 tane kucuk sigara boregi yagi emdirilmis
Oglen 12.30
1 tabak domatesli biberli az yagli kepekli spagetti
Yarim kase kuru fasulye
Ara16.30
1 fincan aci turk kahvesi
1 tane un kurabiyesi
Aksam 19.30
1 kase mercimek corbasi
1 tabak az patatesli cökertme kebabi
Ara 21.00
1 kucuk muz
2 yudum sicak cikolata
3 tane baharatli yogurtlu cips
3 br cay
2 lt su
Wc yok niyeyse duzenim bozuldu kacamaklardan galiba cok yedim
Spor hmmm evde kosusturmak+gece mesaisi+bir yandan temizlik utu vs falan hareketliydim
Vayyy pazar pazar masallahin var5 mil lesliemi yaptm smdi yogurtlu karisimimi yedim hem bagirsak calistirici hem doyurucusimdi dusa girip yemege girisicem sizde ne var ne yok kizlar
Aksama spor listesini hazirliycam, Spor yapin da liste bis görünmesin
Benimde kendime canim sıkılıyo bazen gercekten vucudumu kendimi bilemiyorum kaybediyorum dun kendi kendimi teselli etmistim yedin ama yarin sabahtan spora gideceksin diye herifi yolladim ama dolu yagiyordu servise zor bindirdim eve de islanarak geldim hala yagmur atiyor cikamadim spora yattikca bi vicdan azabi cekiyorum ki sorma pinarrIpin ucu baya baya kacmis kizben 1 kacamak yapinca icim icimi yiyor